♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
a keď ho dám do sedu, tak mi začne jesť ruky 😉
Ahojte,môzem sa k vám pridat?Moje malé-velké bábo sa narodilo 8.9.2010.
je tu niekto narodeny ako my - 20.9???
Veru baby máme krásne detičky a to s tou neposednosťou sedí, naša keď je hore, tak stále kopcuje nožičkami 🙂 niekedy mám problém ju aj prebaliť, lebo je stále v pohybe
@gumimaci nas Jurko stvara podobne kusky s flaskou 😀 ... ale s tou malou flastickou, v ktorej ma caj to ide lepsie, to hned trafi do ust a pekne ju aj drzi, kedze je lahsia
Baby, naozaj máme krásne detičky... 😉
@zuzanockamt aj my mame aj tu mensiu a s tou mu to tiez ide lahsie. Ale nech sa len uci chlapec, len dufam, ze u flasky neostane 😅 😝
Babule,mate niektora Jane kocik? Zaujima ma hlavne ta vanicka,ktora sa da pouzit aj ako autosedacka...Ideme koncom aprila na SK a rozmyslam,ci by sa v tom drobcovi necestovalo pohodlnejsie ako vo vajci...Len neviem,ci by sa tam este vosiel,uz teraz ma 7,5kg a vraj je to len do 9kg...nazivo som ju este nevidela,tak som len chcela poprosit o nazor,dokedy sa tam podla vas babo vojde na lezato...
@elixia skus mrknut britax eclipse, ta sa da aj polohovat. nam stanka vo vajicku nenormalne jacala, nepacilo sa jej, ale akonahle sme jej dali tuto druhu sedacku, videla z nej na cestu, tak nam bez problemov vydrzala celu cestu v nej. a to bolo prakticky 24 hodin z francuzska.
@elixia a mimo ineho, nalezato ti uz sotva vydrzi v tej dobe.
@aninka30 dakujem, no my zatial nemame,len uvazujem ci kupit... ale budeme ju potrebovat az o 3 mesiace,tak to neviem ci sa tam este vojde..
@ladywitch26 to len na spanie v noci som myslela...nam ta cesta bude trvat aspon 30 hodin, 6 to mame len do Dover... Britax maju teraz akciu, o nej tiez rozmyslam..mas tu co je 0-18kg?

Krásne bábiky 🙂
Aj môj malý na bruchu je hneď, ale naspäť , tak to už nejde 🙂