icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ladywitch26
29. jan 2011

@elixia ale z calais to mate za 17hodin aj s prestavkami...teda neviem, kde na sr byvate, nam to tolko trva do martina. ak ste odniekial z vychodu, tak si teda par hodin prirataj, ale urcite to bude menej, nez 30hodin.
my chodime zo cherbourgu a to je este par hodin dlhsia trasa cez cele francuzsko. inak odporucam vam ist z doveru trajektom do dunkerqu, je to lacne, na lodi si oddychnete a za 2 hodky ste v dunkerqu. je to o nejakych 40km blizsie ako z calais

ladywitch26
29. jan 2011

@elixia my sme najskor chodievali cez uk, ale teraz ked vychytam zlavu na trajekt do francuzska, tak ma to vyjde lacnejsie. zabijem sice 18hodin na lodi, ale tam sa aspon vyspime s deckami na normalnej posteli.predtym sme museli 2hodky do pristavu, potom 4hodky do pembroke na lodi, to sa clovek ani nevyspi poriadne za tu dobu, potom 6 hodin cez cele uk a znova trajekt a potom dlllha cesta domov.

elixia
29. jan 2011

@ladywitch26 no my chodime lodou do dankeqe,tunel je drahy 😀 Ako casto chodievate autom na SK?Boli sme pozriet tu Britax, maju na nu este aj zlavu,tak ju asi kupime..

ladywitch26
29. jan 2011

@elixia no teraz nam to vychadza tak raz za rok, lebo predsa len ten trajekt je drahy, cosi aj myto vo francuzsku,benzin siel hore atd. jedna cesta nas vyjde tak 1000e minimalne. predtym sme chodili 2x do roka. a teraz uz musime 4postelovu izbu na lodi namiesto 2postelovej platit.

mikusik
29. jan 2011

@1katka1 zvlástna náhoda,náš Lukáš bol dlho Magdalénka,potom Alex...

mikusik
29. jan 2011

@hobit narodili sme sa v Skalici

mikusik
29. jan 2011

@gumimaci narodili sme sa v Skalici

mikusik
29. jan 2011

kolko merajú a vážia vaše malé lásky?máme 69cm/8350g 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
29. jan 2011

@ladywitch26 no to je dost celkom..nevyslo by to lacnejsie lietadlom? My sme doteraz lietali,ale problem je,ze do Ke uz nic nelieta..a trepat sa s malym z Blavy vlakom alebo neviem ako..

@stvura aku znacku autosedacky ste mali?

ladywitch26
29. jan 2011

@elixia no letecky by to tiez nevyslo lacnejsie. lebo letenky pre nas 4roch pod 300e nezozeniem, a potom by sme museli prenajat auto, kedze nasi maju len malu fiestu a samozrejme tazko by zohnali dve autosedacky, a do kufra by uz nevopchali kocik s kuframi nasimi. no a trepat sa vlakom do martina, najskor busom, potom vlakom, aj s prestupovanim a potom zasa autobusom, tak to radsej chodime autom. mame 7seater a stresny box, tak popchame vsetko, vratane cestovnej postielky a sedacky.

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
29. jan 2011

@stvura no, ale uz nie je taka spageta ako bol, uz ma trochu stehienka aj licka 🙂

lola79
29. jan 2011

@elixia my sme tiez rozmyslali nad cestou autom, ale nas nerad chodi autom, tak by to asi nezvladol. V marci sa vraciame do Londyna a uz teraz mam z toho nocne mory. My ideme Praha-Londyn. S CSA. Do Prahy autom, ale autovlakom z KE, aby sa v kupecku cez noc vyspal na posteli a vraj deti spia dobre vo vlakoch. Bojim sa ako zvladne to lietadlo, ale uz bude mat pol roka, tak hadam lepsie ako auto. Aj ked neviem neviem... fakt sa bojim.

elixia
29. jan 2011

@lola79 no my sme tiez dlho uvazovali ako ist domov,auto nakoniec vyhralo kvoli tomu,ze by sme sa dostali tak do Blavy a potom bud prenajat auto alebo vlak..ani jedna moznost sa mi nepozdavala,takze ideme autom..aj ked tiez mam z toho trochu strach,drobec je dost neposedny uz teraz,tak neviem ako tam vydrzi tak dlho sediet. Vozi sa celkom rad,ale len ked ideme rychlo 😀
A vy potom auto nechate v Prahe,ci ako? Ja som este rozmyslala pouzit ten autovlak na posledny usek cesty...ze sa do rana vyspime aspon...na tej otrasnej dialnici do Brna sme uz raz zostali trcat,takze mam trochu strach 😒
Moja kamoska byva v Prahe a s autovlakom ma velmi dobre skusenosti,s nou som sa radila.tak ze deticky jej celu cestu prespia uplne v pohode.
Z Prahy aj BMI baby a easy jet lietaju,neboli lacnejsi ako CSA?
Mate uz RL?

ladywitch26
29. jan 2011

@lola79
@elixia neviete mi hodit detaily ohladne toho autovlaku?

inak stanka bola tiez velmi ziva, ale v aute vacsinou spala. ono to celkovo je take dost unavne to cestovanie. a vzdy som zobrala nejaky katalog, najlepsie argos, co ma skoro 2000 stran a ona si v nom listovala, resp. vysklbavala stranky a to ju zabavilo na par hodin pocas cesty. tak sme to nejako prezili. 😀

lola79
29. jan 2011

@elixia moj pride po mna, je v Londyne., Prileti do Prahy, vezme auto (on je Cech), pride sem. Tu sa nalozime, pojdeme do Kosic na autovlak, vystupime v Prahe, odvezieme sa k nim na tyzden, veci posleme nejakou sluzbou do Londyna a nas jeho ocko odvezie na letisko. Asi pojdeme easyjetom, ale v juni sa chystam sama na vychod, ocko ma 60tku a to asi pojdem tym CSA s prestupom v Prahe, su drahi...ale co narobime, ked tu uz nic nelieta 😖 Fakt si tu cestu neviem predstavit.

@ladywitch26 ja som tym este nesla, ale mozes si to kupit na akejkolvek stanici, u nas v Presove na informaciach. Potrebujes presne rozmery auta a nejaku zelenu kartu. Co my na anglicke auto nemame, tak mi povedali, ze mame zavolat na colnicu co v takom pripade. Na stanici ti daju formular.. a povedia co a ako. A nastupuje len v Poprade a Kosiciach. http://www.slovakrail.sk/index.php?id=autovlak-...

elixia
29. jan 2011

@ladywitch26 lola79 ma uz predbehla,ja som to tiez na tej istej stranke citala a potom este s kamoskou konzultovala.
S tym katalogom fajn napad 😀

@lola79 jaj tak,ja som len nechapala,ze preco tak komplikovane... 🙂 Ved to,ze nic na vychod nelieta...uz aj keby drahi boli,ale sme aspon rovno doma a takto bud cez cele SK alebo z Polska ci Madarska sa trepat 😒 To sa dalo,kym sme boli sami,ale nie s malym babom...

estterka
29. jan 2011

@lola79 a preco by nezvladol lietadlo? my budeme v marci letiet 5 a pol hodky.skor ma stresuju ine veci,ale myslim si,ze nasa to prespi na mne nalepena 😀 a o chvilu musime letiet k lekarovi na iny ostrov,to tak 45 min.let,tak si to vyskusame 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
majjjka24
30. jan 2011

@stvura my sme tiež posledný septembrový deň 🙂 a tiež sme z tých menších bábatiek 🙂

majjjka24
30. jan 2011

dnes máme presne 4 mesiace a takto malý krásne sedí v chodákoch a pritom samozrejme pozerá na telku, náš maniak 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
30. jan 2011

Pekný slnečný dník 🙂

dnes mame naozaj krasny den, nasa hviezda teraz odfukuje a ked sa zobudi vyrazime urcite von, je u nas ako v rozpravke mrázik...do rána bolo -17 :-/ ale hadam sa okolo obeda dostane teplota na tých -10 ako vcera a vyrazime na vzduch 🙂

idem sa Vás opýtať kolkokrat spinkaju Vase deticky cez den a ako dlho?? My spinkame 3 niekedy 4 x ale max tristvrte hodinku...ked sme vonku sa nam podari aj 2-3 hod...ale dnu nie.. 🙂 ale kedze je Nela dobrá mi to nevadi...sa prehrame, alebo sa kuka co ja robim 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
aninka30
30. jan 2011

@janica81 tak ten slnecny den zavidim , tu je hnusna hmla :(
pozeram ze ste o 4 dni mladsi od nas 😵
moj maly mi spi rano po napapani asi tak 2hod.(ak stava o 6) potom doobeda si tiez zvykne bud na balkone alebo vonku schrupnut 2 hodky a potom väcsinou uz az vecer...od tej 14-15 ho neuspi do 22 nic 😅

janica81
30. jan 2011

@stvura nooo pekne... nasa malicka zaspala vcera o pol osmej 🙂 mali prist kamarati vecer hrávame pre zabavu poker tak zlatucka zaspala, aby sa maminka mohla venovat a zobudila sa az okolo druhej 1x 🙂 proste nechala maminku sa zabavit 😀

@aninka30 juj to riadne vydrzi bez spanku...poobede...kokso silny vykon 🙂

a zavidim ked spi babo v stojacom kociku 🙂 u nas nehrozi....musime chodit 🙂 ale aspon amminka zhodi zo zadku...mam teda este dost nabalene...ale cvicit sa nejako neviem prinutit 😀 😅

zuzanockamt
30. jan 2011

@janica81 a dieta, ktore sa neprehra samo je zle? 😕

estterka
30. jan 2011

@zuzanockamt nie je.