icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
30. jan 2011

@zuzanockamt ako??? nepochopila som...vsak aj som nikde nepovedala ze dieta co sa nehra same je zle??? 😖

majjjka24
30. jan 2011

@janica81 my stále spíme max. polhodinu a to aj vonku v kočíku... viac malý nepospí a spíme každé 2 hod 🙂

janica81
30. jan 2011

@majjjka24 🙂 fakt kazde babo je ine 🙂

inak obdivujem maminky co sa vyberu s kocikom napr.na dlhsiu prechadzku a dalej od domu, nasa Nela ked sa zobudi...ani len sekundu nevaha a hned huci ako keby ju drali...bez nejakeho startu 🙂 takze sa vozime len tu po okoli...aby sa nenachltala studeneho vzduchu.....a ked sme napr.u nasich alebo v obchode...musime mat auto pobliz aby sme mohli domov 😀...alebo vybrat zobrat na ruky a sa cudovat 🙂 minule som bola asi v polke cca 500 m od domu a zobudila sa...no jasne ze rev tak mala na rukach vyrehotana a druhou som tlacila kocik 🙂

vejinka
30. jan 2011

@janica81 heh my ked sme boli prvy krat v buse tak maly zacal srdcervuco plakat nuz co von a sedel vo fusaku muzovi na kolenach a este tam bol jeden kocik dieta asi rocne a hrozne plakalo asi mu bolo teplo...a ta matka len drmala ten kocik a drmala az kym sme nevystupili dieta skoro modre od reve a ona len drmala kocikom...ej ale mi z toho az zle bolo 🙄

majjjka24
30. jan 2011

@janica81 my tiež chodíme len po okolí 🙂 ale dnes sa stal zázrak, po polhodine sa malý vonku zobudil, asi 15 minút pozeral, tak, že asi ani nežmurkol 😀 a potom znova zaspal a spal ďalšiu hodinu...

stvura
Odpoveď bola odstránená
lola79
30. jan 2011

@estterka viem, ze asi zbytocne panikarim, urcite to zvladne. Ale celkovo nema rad presuny a bude toho nanho dost. Este potom z letiska hodinu autom, ktore neznasa.. ale nech si zvyka. Strasne vela babatiek tak cestuje, tak aj keby poplakal..mamicky pochopia a ostatnych nebudem mat cas riesit..
@janica81 ani nas kocik nemoze stat.. ani chvilu. A tiez len po okoli, lebo ked spusti 🙄 . Ale vcera prvy krat... sla som do vzdialenejsieho bankomatu, riskla som a zobudil sa. Tak som nasadila rychlu chodzu, dala som dole striesku a cuduj sa svete.. pozeral po stromoch a lezal tak 30minut!! Prisla som uplne mokra 😖 Inak spime tiez kazde dve hodiny. Ked sa zobudi neskor, vychadza to na 3x denne. Ked sa zobudi o 5tej, tak aj 5krat denne.. A okolo 10tej nocny spanok.

lola79
30. jan 2011

@majjjka24 aj nas pozera telku ☹ Vzdy len na chvilu, alebo reklamu. Ma to v podstate zakazane 😉 Ale pozrel celu ''scenku'' Mr. Beana. A smial sa 🙂 To som ho musela nechat. On pozeral na telku a my vsetci nanho 😀
@stvura tak to mas malych cestovatelov. Ved dufam, ze sa vam vsetkym potom pochvalim, ako super to zvladol 🙂
@elixia to zvladneme, potom daj vediet, ako to dopadlo 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
30. jan 2011

Hm,ja som sa doteraz chvalila tym,ze spi v kociku (iducom pravdaze) aj 3 hodiny..pochodili sme po meste,po obchodoch...no skoncili sa nam dobre casy. Pospi 20-30 minut a koniec..musim mu dat dole striesku aby videl aspon stromy,domy..ale niekedy aj tak reve ako o zivot 🙂 Este ked chodime nakupovat tak obcas vydrzi pozerat,ale dnes napr,spustil rev a musela som ho vziat na ruky..potom uz vsetko videl a bolo dobre 🙂
Cez den spime ako,kedy a kolko sa podari..3-4-5x Na nocny spanok tak o 11...

@janica81 neskusala si satku alebo nosic? U nas nosic zacina mat konecne uspech,vsetko z neho vidi tak je spokojny

janica81
30. jan 2011

@elixia nooo ked je von -10 neviem si to predstavit.... a pravdu povediac mna to nejako nelaka...robim s detmi a mam tu maminy kopu a nikoho som s tym nepostrehla....urcite si vsak zadovazim nejaky...ked pojdeme niekde dalej...ale az ked sa otepli...a ked bude sportovy kocik aktualny bude lepsie...bude vidiet

zuzanockamt
30. jan 2011

@elixia a aky mas nosic? ... ja mam manducu, ale v satke sa mu viac paci ... a aj mne sa satka lepsie nosi ... len nosic som kupila kvoli MM a ked chodim k lekarke, lebo je to praktickejsie

elixia
30. jan 2011

@janica81 no v takej zime jasne ze nie...ja som sa len pytala,niekomu to vyhovuje,nemu nie.. 🙂

@zuzanockamt Beco,tiez kvoli manzelovi,ja som chcela satku,ale drobec sa asi citi velmi stiesneny v nej..Muzovi sa to nosenie velmi zapacilo teraz 🙂

zuzanockamt
30. jan 2011

@elixia inak ja nosim aj v tychto mrazoch a v poho 🙂 😉 ... pokial svieti slniecko, keby fukalo, tak uz som nutena vytiahnut kocik 😝

elixia
30. jan 2011

@zuzanockamt no ja nemam tu kapsu na to,takze sa bojim trochu aby neprechladol..navyse tu fuka casto. Ale teraz je celkom ok pocasie,tak sa nosime 🙂

zuzanockamt
30. jan 2011

@elixia ja som bola v piatok v satke vonku, bolo -7 a bez kapsy, ale mam ju doma, bol len v mojej mikine zapnuty a krasne teplucky, aj nozky vsetko, ked som ho doma vyberala 🙂

hobit
30. jan 2011

@janica81 my spim presne tak isto, doobeda 1-2x pol hodku a poobede tiez tak, cez obed 3 hodky v kociku

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
30. jan 2011

Mamičky.... tie čo kojíte a sem tam prikrmuje....už ste dali aj nejaký príkrm?? mrkvu, zemiak a tak???

alebo nejaku vyzivu???

vejinka
30. jan 2011

@janica81 podma mna hje na to este kooopec casu naco uz davat teraz? ked im nic nechyba? nacco zatazovat brusko? ja zacnem najskor po 6. mesiaci

panki
30. jan 2011

@janica81 ja dávám presne týždeň zemiak s mrkvičkou, ale ja už viac menej iba UM dávam 😒 ešte dosť vyplúva ale dnes už celkom pekne papala

janica81
30. jan 2011

@vejinka jasne....ja sa neponahlam...len sa pytam ako ste na tom vy...som rada ze este nemusim varit..ale aj sa tesim uz troska...ako budem tie pritazlive veci mixovat
🙂

vejinka
30. jan 2011

@janica81 zo zaciatku toho bude tak malo ze to rozpucis vydlickou lebo ti vsetko zostane na tej rucke tycovej z mixera 😉

zuzanockamt
30. jan 2011

@vejinka ja mu to mixujem, lebo len tak popucene vidlickou su z toho aj tak velke kusky a nas uz zje v pohode 100 ml mrkvy 🙂

vejinka
30. jan 2011

@zuzanockamt waw nejako vela 😉

zuzanockamt
30. jan 2011

@vejinka no vcera mal len 60 ml, ale sa mu malilo a dnes mal uz 100 ml a za tym este 60 ml UM ... ved je velky chlap, tak ma aj spotrebu riadnu 😀

vejinka
30. jan 2011

@zuzanockamt to ti poviem 😉

gumimaci
30. jan 2011

@vejinka ja mam taky oddelovaci ponorny mixer, a k tomu misky v ktorych su noze, takze s tym ide pomixovat vsetko, aj male mnozstvo. my davame zeleninku presne 2 tyzdne a tiez uz spapa 100ml... keby som mu davala viac tak urcite by zjedol viac, lebo potom este dojcim 😉

gumimaci
30. jan 2011

takyto

janica81
30. jan 2011

@gumimaci jej dakujem za typ...pojdem kupit....

takze Ty aj kojis a uz dokrmujes???