♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@janica81 jo celu noc 🙂
@zuzanockamt chudák MM :-/
@janica81 preco chudak? 😕 u nas aj tak sex nehrozi, ja sa budem asi do konca zivota spamätavat z porodu... obcas sa ozve, ze by sme maleho mali dat do postielky, aby si zvykal, ale pre mna je teraz prvorady maly ... je dolezite pre mna, aby mal pocit istoty, ze som vzdy nablizku, ked sa cosi deje ... on v noci ani zaplakat nestihne, ked je hladny a uz ma flasku nachystanu ... ja sa zobudim pri najmensom jeho pohybe alebo nejakej nepohode a hned ho upokojim 🙂
tak a druhé očkovanie máme za sebou.. bála som sa ísť kočíkom, či nebude malý plakať, aby sa nenadýchal studeného vzduchu, ale zvládol to výborne.. po pichnutí asi minútku poplakal, ale ked som si ho utulila začal sa smiat 😀 dokonca sme boli aj na nákupe a celý čas sa na mňa z kočíka usmieval 😀 😀 😀 máme 6300g, takže za 10 dní sme nabrali 300g a ďalšia novinka, idú nám horné zúbky, doktorka povadala, že má opuchnute horne dasienka, ale vraj to moze trvat este dost dlho, uvidime....
@zuzanockamt tak u mna je to take iste, maly sice spinka vo vlastnej postielke, ale ked sa len trosku pohne uz som pri nom 😀 😀
ahojte...tema postielka alebo postel to je fakt zlozite 🙂 moja princezna sice cez den aj vecer spinka v svojej postielke, ale ked sa v noci zobudi a ja ju am k sebe do postele, tak uz tam ostane do rana bieleho 🙂 moj drahy sa nato hneva, lebo sa buji, ze ju pripuci ale ja som na kazdy pohyb hore 😉 no ja by som ju aj spät do postielky dala, ale po celom dni som tak unavena, ze kym ona dopapa, tak ja uz driemem a nie som schopna vstat a dat ju spät do postielky 🙂 no ale ked sa zecne pretacat, tak to budem musiet takto robit, ale zas dufam, ze potom sa uz nebude tak casto budit na kojenie 😝
a este sa chcem spytat, ako casto sa vam budia deticky za noc?
@janica81 🙂
@panki
@zuzanockamt Myslím, že nie je, lebo jej dávame len tenké bodyčko a tak do vaku a v spálke sa v noci nekúri, riadne spred spaním vyvetráme a ide nám zvlhčovač...keby jej bolo, tak sa nám budí plačom, máme to odskúšané...
...inak ten zelený je teplý, plyšový, ešte ho chcem nejaký čas používať a potom ju chcem šupnúť do jadôdky, lebo tá je taká akoby zamatová, oveľa tenšia a má tam aj viac miesta na nôžky...inak je v tom podarená, večer hovoríme, že máme princeznú na hrášku 🙂
@danabel a aký zvlhčovač používaš? ja som to kúpila...teda nie som si istá či bolo na krabici napísané zvlhčovač, ale predavačka povedala že je ...a keď tam dám vodu tak to vypúšta ako keby umelú paru a zdá sa mi že to vzduch ešte viacej vysušuje tak to vôbec nepoužívam. Bojím sa kúpiť druhý či to nebude to isté 😒 ale nejaký zvlhčovač by som tiež potrebovala...zatiaľ to riešim mokrou plienkou
@zuzanockamt nooo vsak ja zartujem...ale aj ja sa zobudim skor ako sa rozplace...a to ju mam vedla seba v postielke..
🙂 my tiež mame asi obdobie rastu...lebo nam ani nase mliecko nestaci,,,,musim dokrmovat castejsie...proste ani kvapka neostane...tak sa aj prikrmujeme UM...aby bolo brusko spokojne...
@stvura ja ked som este na zaciatku kojila, tak si predstav, ze maly mi vypil totalne vsetko z oboch prsnikov a reval od hladu, ze este chce a ja som tam nemala ani kvapku ... skusila som odsat a nic ... takze produkcia mlieka nie je priamo umerna s apetitom dietata 😉
No dnes sme boli na kontrole a prisli sme domov s novou diagnozou-Zapal pridusiek,,,,moja zlata,musime to spolu vydrzat...liekov mame ako lekaren-uz len nech pomozu... 😉
@panki my máme topcom kidzz taký fialový, vojde do neho asi 5l a my ho máme už asi 3roky. Je super, my ho používame na noc hneď ako sa začne kúriť, lebo ten suchý vzduch je pre nás dosť dráždivý - hlavne mm máva potom problémy s kašľom. Používali sme ho aj keď sme ešte nemali maličkú, už si bez toho zimu neviem ani predstaviť - ja keď mi cez noc vyschnú sliznice (že niekde inde spíme alebo v noci v ňom dojde voda), tak veľmi rýchlo ochoriem, začne ma bolieť hrdlo a som k.o.
@stvura mne sa to teda vobec nerozbehlo, cim dalej to bolo horsie a ked mal 6 tyzdnov, tak bol uz celkom na Um

@zuzanockamt celu noc spi pri tebe?