icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
3. feb 2011

@zuzanockamt celu noc spi pri tebe?

zuzanockamt
3. feb 2011

@janica81 jo celu noc 🙂

janica81
3. feb 2011

@zuzanockamt chudák MM :-/

zuzanockamt
3. feb 2011

@janica81 preco chudak? 😕 u nas aj tak sex nehrozi, ja sa budem asi do konca zivota spamätavat z porodu... obcas sa ozve, ze by sme maleho mali dat do postielky, aby si zvykal, ale pre mna je teraz prvorady maly ... je dolezite pre mna, aby mal pocit istoty, ze som vzdy nablizku, ked sa cosi deje ... on v noci ani zaplakat nestihne, ked je hladny a uz ma flasku nachystanu ... ja sa zobudim pri najmensom jeho pohybe alebo nejakej nepohode a hned ho upokojim 🙂

majjjka24
3. feb 2011

tak a druhé očkovanie máme za sebou.. bála som sa ísť kočíkom, či nebude malý plakať, aby sa nenadýchal studeného vzduchu, ale zvládol to výborne.. po pichnutí asi minútku poplakal, ale ked som si ho utulila začal sa smiat 😀 dokonca sme boli aj na nákupe a celý čas sa na mňa z kočíka usmieval 😀 😀 😀 máme 6300g, takže za 10 dní sme nabrali 300g a ďalšia novinka, idú nám horné zúbky, doktorka povadala, že má opuchnute horne dasienka, ale vraj to moze trvat este dost dlho, uvidime....

majjjka24
3. feb 2011

@zuzanockamt tak u mna je to take iste, maly sice spinka vo vlastnej postielke, ale ked sa len trosku pohne uz som pri nom 😀 😀

mischel66
3. feb 2011

ahojte...tema postielka alebo postel to je fakt zlozite 🙂 moja princezna sice cez den aj vecer spinka v svojej postielke, ale ked sa v noci zobudi a ja ju am k sebe do postele, tak uz tam ostane do rana bieleho 🙂 moj drahy sa nato hneva, lebo sa buji, ze ju pripuci ale ja som na kazdy pohyb hore 😉 no ja by som ju aj spät do postielky dala, ale po celom dni som tak unavena, ze kym ona dopapa, tak ja uz driemem a nie som schopna vstat a dat ju spät do postielky 🙂 no ale ked sa zecne pretacat, tak to budem musiet takto robit, ale zas dufam, ze potom sa uz nebude tak casto budit na kojenie 😝

mischel66
3. feb 2011

a este sa chcem spytat, ako casto sa vam budia deticky za noc?

hobit
3. feb 2011

@stvura vidis, my si dame sab simplex radsej preventivne hned po kupani 🙂
@danabel ja to tiez tak vidim, ze na to dospeli...tie vaky su krasne, nam by urcte ani neboli prilis teple, Tobi je furt cely ladovy...
@elixia my cez den tak isto zatial...a mojkacika skus, je super 😉

hobit
3. feb 2011

@mischel66 aj nas tatino sa boji, ze ho pripuci 🙂...my papame v noci okolo 24-01 a 03-04, potom rano cca 7.30

aninka30
3. feb 2011

@mischel66 my asi aj tym ze sme aj na UM spime od cca 22-23 do 6:30 alebo 7:30 v kuse bez prestavky (ak neratam obcasne vypadnutie dudla ktory treba nasadit ale to tiez len niekedy tak raz za noc 🙂))

danabel
3. feb 2011

@janica81 🙂
@panki
@zuzanockamt Myslím, že nie je, lebo jej dávame len tenké bodyčko a tak do vaku a v spálke sa v noci nekúri, riadne spred spaním vyvetráme a ide nám zvlhčovač...keby jej bolo, tak sa nám budí plačom, máme to odskúšané...
...inak ten zelený je teplý, plyšový, ešte ho chcem nejaký čas používať a potom ju chcem šupnúť do jadôdky, lebo tá je taká akoby zamatová, oveľa tenšia a má tam aj viac miesta na nôžky...inak je v tom podarená, večer hovoríme, že máme princeznú na hrášku 🙂

danabel
3. feb 2011

@hobit aj naša máva niekedy také studené nôžky akoby spotené...čítala som,že to môže byť slabším prekrvením...

panki
3. feb 2011

@danabel a aký zvlhčovač používaš? ja som to kúpila...teda nie som si istá či bolo na krabici napísané zvlhčovač, ale predavačka povedala že je ...a keď tam dám vodu tak to vypúšta ako keby umelú paru a zdá sa mi že to vzduch ešte viacej vysušuje tak to vôbec nepoužívam. Bojím sa kúpiť druhý či to nebude to isté 😒 ale nejaký zvlhčovač by som tiež potrebovala...zatiaľ to riešim mokrou plienkou

estterka
3. feb 2011

@panki ja mam chicco ,taku malu zelenu kocku,nebol drahy a je dobry.ale pouzivala som ho,len ked mala mala sopliky.

janica81
3. feb 2011

@zuzanockamt nooo vsak ja zartujem...ale aj ja sa zobudim skor ako sa rozplace...a to ju mam vedla seba v postielke..

majjjka24
3. feb 2011

@mischel66 náš drobec zaspí o 8mej a zobudí sa okolo 2hej, potom 4tej, a potom bud o 7mej, alebo 8mej ako kedy.... ale spaval aj celu noc, teraz posledne tyzdne ma asi nejake rastove obdobie 🙂

janica81
3. feb 2011

🙂 my tiež mame asi obdobie rastu...lebo nam ani nase mliecko nestaci,,,,musim dokrmovat castejsie...proste ani kvapka neostane...tak sa aj prikrmujeme UM...aby bolo brusko spokojne...

hobit
3. feb 2011

@danabel no presne take ma, ale ved slabsie prekrvenei je typicke pre baby a my mame chlapa 😕

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
3. feb 2011

@stvura ja ked som este na zaciatku kojila, tak si predstav, ze maly mi vypil totalne vsetko z oboch prsnikov a reval od hladu, ze este chce a ja som tam nemala ani kvapku ... skusila som odsat a nic ... takze produkcia mlieka nie je priamo umerna s apetitom dietata 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
katarina87
3. feb 2011

No dnes sme boli na kontrole a prisli sme domov s novou diagnozou-Zapal pridusiek,,,,moja zlata,musime to spolu vydrzat...liekov mame ako lekaren-uz len nech pomozu... 😉

janica81
3. feb 2011

@stvura nooo baby prikladam prikladam...ale nic moc zatial....mala zuri....a kedze sme tu samí bacil nechcem aby este sa rozculovala ked sa zatial relativne drzi... ☹
ale uz mat o riadne hneva...ze som takato odpalena... ☹

danabel
3. feb 2011

@panki my máme topcom kidzz taký fialový, vojde do neho asi 5l a my ho máme už asi 3roky. Je super, my ho používame na noc hneď ako sa začne kúriť, lebo ten suchý vzduch je pre nás dosť dráždivý - hlavne mm máva potom problémy s kašľom. Používali sme ho aj keď sme ešte nemali maličkú, už si bez toho zimu neviem ani predstaviť - ja keď mi cez noc vyschnú sliznice (že niekde inde spíme alebo v noci v ňom dojde voda), tak veľmi rýchlo ochoriem, začne ma bolieť hrdlo a som k.o.

janica81
3. feb 2011

@mischel66 nooo nasa Nela 2-3x za noc

hobit
3. feb 2011

@stvura a este mu to aj chuti, len sa tak zalizuje 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
3. feb 2011

@stvura mne sa to teda vobec nerozbehlo, cim dalej to bolo horsie a ked mal 6 tyzdnov, tak bol uz celkom na Um

hobit
3. feb 2011

@stvura tiez sa toho obavam 🙂