♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@katrin31 nooo jasne...ja som tiez nechcela dat UM..ale mala papala 20 min a pustila cicku a rev...a kebyze nemam 38 a vsetko ma neboli tak by som nedala...ale naozaj som strasne unavena este s nou zapasit...stale prikladam, az potom dam UM, teda nie vzdy...dala som dnes 3x po 90.... ale tiez verim ze sa rozbehne...len sa musim trosku dat dokopy...nejako mi nic neprechadza.. 😒
Ja odpadnem......dnes som na Váš podnet (čo ste niektoré písali, že vám detičky zaspávajú samé v postieľke) skúsila dať malú do postieľky a ku podivu zaspala 😅 strašne sa teším.....ešte sa nám to nikdy nestalo. Nezaspala síce sama...musela som ju hladkať po hlavičke, ale aspoň som ju nemusela hodinu natriasať na rukách 😅
@zuzanockamt nie, na boku
@zuzanockamt nie na bruchu ale na boku. ale bola by som veľmi vďačná keby mi malá chcela spať na brušku. do troch mesiacov nemohla byť na chrbte ani položená lebo sa mi okamžite dusila, neskôr sa dusila aj na boku.....riziko SIDS pri spaní na brušku bolo pre nás v porovnaní s tým že sa zadusí nepatrné.....máme takú blbú formu refluxu že sme do troch mesiacov nespávali MM prvú polovicu noci a ja druhú....našťastie sa to upravilo po 4. mesiaci.....naposledy sa nám stalo na silvestra.
@zuzanockamt zuzka,mojej znamej syn inak ako na brusku nezaspal od narodenia. mne stanka nechcela byt na brusku vobec, ale zrazu v 7.mesiaci zvrat, a uz mi inak ako na brusku nezaspala. najhorsie to bolo po ceste na sr, ked cez den sice bez problemov spala v autosedacke, ale od siedmej do deviatej mi len mravcala, oci si suchala a zaspat nevedela. tak som zavrela oci nad bezpecnostou, sklopila som jednu sedacku,oblozila ju vankusmi a dekami a ulozila som ju tam na brusko.az po nejakej hodine som ju prelozila nazad do sedacky.
Ahojte.,tak dnes máme za sebou druhé očkovanie😢 to bolo plaču..ale spinká od 20mej tak dúfam,že nebude reakcia..
A som sa pýtala dr. na príkrmy...už máme povolené po troche dávať...malý mi začal vela grcávať z môjho mlieka..😢 a aj z UM,tak možno tuhá strava to nejako "zastaví"lebo len periem a prezliekam aj malého aj seba:-/
@ladywitch26 mám známu má dvojičky,predčasne narodené a dávala ich od prvého dňa len na brucho spávať,ešte aj vonku v kočíku..😉
Ze zaspat v postielke..to co je???? 😕 😀 😀 U nas nehrozi teda...len dufam,ze ho nebudem musiet uspavat na rukach az kym nepojde do skoly.
No nas na brusku nie je velmi rad teda..a kdeze este spat tak. Kym bol mensi,spaval na boku,teraz zase na chrbte a ruky roztiahnute,takze ked spi medzi nami,zabera v posteli najviac miesta 😀
Boli sme sa vazit a ze 8190g,mi skoro oci vypadli 😕 Pribral 700g za dva tyzdne...uz teraz ma viac ako by mal mat na pol roka,to akoze dokedy takto pojde? Lytka uz ma take,ze mu ich jednou rukou neoblapim... 😀
@gumimaci aj u nas je vecsinou uz o osmej ticho, ale vcera som ho uz asi moc chvalila, lebo trosku vystrajal, potom sa o 3tej pokakal a odvtedy bol pri mne v posteli 🙂
@leomami aj my stale dost grckame, zeby uz bol cas na mrkvu?
@elixia neboj, dozijes sa aj ty hadam zaspavanaia v postielke...inak pekny macko 😉
@leomami ahoj... čítam, že už máte znova problém, s grckaním...my tak ako stále sem tam sa mu niečo vráti naspäť...
ako noc po očkovaní?... my ideme 14.2. 🙂 ... to bude valentín 🙂 ... a ako spinkanie?... zeleninku už dávame aj my... veľmi nám chutí a pekne papá aj lyžičkou... myslela som, že to bude horšie, že mrkva bude všade len nie v puse...
@elixia krasna vaha 🙂 ... maly vzhladom na vek asi vedie 🙂 ... ono to priberanie pomaly ustane ... nas uz naposledy pribral len necelych 400 g za 3 tyzdne a ma teraz 8 a pol kila, ale pocitam, ze ako rocny tych 12 kg mat bude, vzhladom na porodnu hmotnost

@hobit super cize tak jak my 🙂