icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

elixia
4. feb 2011

@hobit no dufam,ze skor ako v skolke 😀

@stvura to mi ani nevrav,ze v roku a pol... 🙂

@zuzanockamt ved ja som si tiez myslela,ze uz to nebude take rychle,som cakala tak do 8kg maximalne...

@panki daj pokoj,krize ma uz tak bolia,ze sa v noci neviem poskladat..horsie ako v tehotenstve. Praveze do dlzky akosi nerastie, tu sice dlzku velmi nemeraju,ale pred 2 tyzdnami u dokiho na kontrole mal 63cm,teda nic moc..maly a tucny zatial 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
4. feb 2011

@stvura vrabcek 🙂 Ja nechcem maleho tucka,no ale tak co mam robit,nedat mu jest??

zuzanockamt
4. feb 2011

@elixia nas je kusok dlhsi ma okolo 70 cm, merala som ho ale naposledy 5.1., ale podla oblecenia to vidim najmä, vel 74 mu je este dobra, ale chcem uz pomaly pokupit aj 80-ku, lebo nas ma dlhy trup, tak pyzamka vel. 74 uz pomaly vyradim a to iste aj bodycka

elixia
4. feb 2011

@zuzanockamt no to je viac nez len kusok 🙂 My nosime veci na 3-6m ale niektore nohavice a rukavy su mu dlhe,takze jednoznacne rastie hlavne do sirky 😀 Inak,na bodynka mam taku fajn vec,ktora ich predlzi tym,ze sa vlozi taky kusok latky do zapinania..kedze my aj latkujeme,je to velmi prakticke 🙂

gumimaci
4. feb 2011

@elixia ahoj, nas ma dlhe ruky, nohy... tam by predlzovak trupu nepomohol... uz teraz su mu kratke dlhe rukavy na velkosti 68 😝 to ma krpec po svojom dedkovi, aj on ma dlhe ruky 🙂

elixia
4. feb 2011

@gumimaci no tak na to by to nepomohlo 🙂 my zase rukavy zahnute a medzi nozkami kratke 🙂

janica81
4. feb 2011

@elixia ale ziadne stresy...ked sa zacne hybať viac všetko pojde bokom....ziadny tucko nebude....kym do strasvy nezaradujeme sladke a masné jedla, nemame ziadne negatívne zásluhy na ich váhe....teraz beru kolko potrebuju 😀 a maly bude chlapisko 🙂

my obliekame uz len 74 do 68 nehrozi....podla mojho merania ma 74 cm 🙂

elixia
4. feb 2011

@janica81 tak pekne si to napisala 🙂

janica81
4. feb 2011

nasa Nela ma skoro na vsetko kratke rukavy 🙂 som si zvykla...a napriklad teplákove supravy Nike nosime len na 6-9 m a su nam na dlzku aj na rukavoch aj na teplakoch idealne 🙂

janica81
4. feb 2011

@elixia tak a nie??? zatial predpokladam ze Nutelou ho nekrmis a hranolky z MC -káča mu tiež nedávaš 🙂

elixia
4. feb 2011

@janica81 to nie...to ani ja nejedavam 😀

janica81
4. feb 2011

@elixia ja niekedy neodolam...a potomsa cudujem ze som este ako sud...tie kila teda nejdu vobec dole podla mojich predstav.....

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
4. feb 2011

No prisla sesternica...tak som malu supla do kocika....sice nie len jednoducho...ale najprv 10min na ruchach...a potom ked zaspalaa som ju tam natlacila...a hadam si trosku schrupne...ja idem rychlo vypit liter caju...hadam uz bacila koencne vyplavim.. 🙂

inak, idem sa spytat mate aj Vy tie kresielka?? ak ano kolko denne tam Vase babiky sedkaju???

elixia
4. feb 2011

@stvura myslis,ze nas dobehnete? 😀

@janica81 ja som sa vcera vybrala s kocikom po nakupoch..20 minut spal,10 sa obzeral a zvysok prereval..trielila som s nim domov,reval celou cestou,tesne pred domom som ho uz musela vybrat lebo sa az zachadzal..domov som prisla spotena jak mys 😀 a pre istotu robil doma cikrus este skoro 2 hodiny,ani spat,ani jest ani nic..

@janica81 no ja hranolkam odolam v pohode,ale sladkeeee je moja smrt..teda skor kila na riti 😀 😀

hobit
4. feb 2011

@janica81 dala si si nakoniec tie antibiotika? ja hej, ale uz som ich aj vysadila...noc som stravila na zachode a maly ma tiez asi hnacku z nich ☹

hilaris
4. feb 2011

@janica81 aj na mne sa to vsetko este stale drzi. Myslim ze sa cez den aj dost namakam ale stale si "doplnam energiu" 😝 Kresielkom mas asi na mysli lehatko? take lehosedatko vlastne :D keby mi ho sestra neponukla tak ho nemam. Pouzivam ho dost malo lebo v nom nikdy dlho nevydrzi. Radsej na zemi a vykruca sa do stran. Pouzivamho ked stolujeme. Lehatko si dam k noham tak aby na mna videla a ja sa tak mohla najest s volnymi rukami.

stvura
Odpoveď bola odstránená
hilaris
4. feb 2011

@stvura ale ja mam doma aj masinu na cvicenie a aj tak na nu vyleziem len prilezitostne lebo ked spia one naraz tak sa tak tesim ze neviem co skor 😀
btw.. aj mne do toho lehatka lezie ta starsia a ma z toho vacsiu radost. Najskor som jej to zakazovala ale nebolo to nic platne a vyzera ze je pevne tak to uz neriesim... lenze.. akurat dnes spravila to ze tam liezla ked tam akurat bola malinka. Ked som si to vsimla, uz na nej zpolovice lezala.. skoro som zinfarktovala.. nastastie sa nic nestalo.. malinka ani len nepipla 🙂

elixia
4. feb 2011

No my mame tiez to kresielko (dokonca do 18kg - aka predvidavost 😀 ) a pobudne v nom ako kedy...vacsinou rano,kym sa naranajkujem tak 20-30minut...cez den vacsinou vobec alebo len chvilku..ked je muz doma,tak uz ani omylom,dvaja sme doma a jeho do kresla odlozime?? to teda nie,hned protestuje 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
leomami
4. feb 2011

@dadka22 no máme problém,zdá sa že reflux ktorý sa objavil po prvom očkovaní v 3ťom mesiaci... 😒 dr. povedala,že to je reflux ale dovtedy mi malý negrcal a teraz sa to stupmuje dosť.. ☹ a vy ako? mi sme spali skoro celú noc po očkovaní,len má trocha červené miesta po vpichoch,ale inak celkom dobre.. 😎

fatima30
4. feb 2011

ahojte baby som tu nova,,chcela by som sa vas opytat,ci aj vam robia deti do jedenastej popripade do polnoci hore,kym nas unavi a potom zaspi na pol hodku a je hore,potom spi kazde dve hodiny popripade hodku a pol kojim jak besna,uz mam prsia makkyse a rozmyslam ze asi zacnem prikrmovat,alebo neviete v com je problem,maly ma 5 mesiacov

leomami
4. feb 2011

@dadka22 inak Ahoj... 😉 som dnes hotovááá..som mala dve bábätká na starosti..môjho a 9 mesačnú sestrinu malúú 😉

hobit
4. feb 2011

@elixia no vidim, ze mame rovnaky system, aj nas tam caka akurat kym sa naranajkujem 🙂
@stvura 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
4. feb 2011

@hobit pre toto som si endala...som sa bala reakcie...trapim sa uz piaty den bez...ale hadam sa to uz zlomi a nezhorsi... ☹ sem tam si suchnem len paralen....

fatima30
4. feb 2011

stvura
naposledy mal 7200g ale to bolo asi pred mesiacom.

gumimaci
4. feb 2011

@fatima30 to co popisujes su koliky, ak nema nejake vaznejsie zdrav. problemy... skusila si ty vyradit zo svojho jedalnicka jedla, ktore by mu mohli vadit? (cokolada, kava, niektore druhy zeleniny, mliecne vyrobky) Skusila si probiotika, ci espumisan na bolave brusko?
Neda sa ti uspavat skor? Lebo takto neskoro ako pises uz je babatko velmi unavene a o to vacsi problem ma paradoxne zaspat....