icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vejinka
6. feb 2011

@gumimaci ze lavorovy test umreeem muhehehe

estterka
6. feb 2011

@hobit a ako dlho? lebo ideme domov a vedia mi zohnat bud vajicko,kam sa hannah oblecena zimne nezmesti,alebo tu sedacku,co nasleduje,ale neda sa dat do protismeru 😒 kvoly tomu to vlastne zistujem,lebo tu mi to neprekaza,ze je v protismere..

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
6. feb 2011

@estterka a tu by ti to akoze prekazalo? nechapem...

hilaris
6. feb 2011

@estterka Hannah uz ma za chvilu 6 mesiacov takze by uz mohla ist do tej vacsej autosedacky v smere jazdy. Vajicko by si uz tolko nevyuzila asi. A su autosedacky v smere jazdy ktore sa daju trochu polohovat aby predsalen nebola v uplom sede ked este nespi... taku ti tu nevedia zohnat?

gumimaci
6. feb 2011

@estterka
@hobit
@katrin31
@elixia @vejinka no jasne, ze to nepoznate, bo chlapi to pred nami taja 😀

@hobit nas kocur je v pohode, ale on ma uz 3 roky, takze uz tak nevystraja, dokonca ho naoko ignoruje. co si ale zvykol, je ze ked Ondrejka dam k nam rano do postele tak sa musi nanominovat aj on 😀 ... horsie to bude myslim, ked Ondrej zacne lozit a potiahne ho za chvost alebo srst, tak ten si to nenecha 😒

@kitty333 no jaka nenapadna reklama 😀

estterka
6. feb 2011

@hobit nie,tak som to myslela,ze tu menit nebudem,ale na slovensku takuto mat nebudem,len v smere jazdy,lebo nebudem kupovat autosedacku kvoly dvom tyzdnom,takze sa pozicia.
@stvura aj nasa uz sedi..tak snad to zvladne v nej 😀
@hilaris tak to vobec neviem,len musim povedat,ze aku velkost a vajicko urcite nie,to je male..

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
6. feb 2011

@stvura no,narodila sa o mesiac skor,inak som boli septembrovky 😀

gumimaci
6. feb 2011

@stvura kocur je toxo negativ, takze od neho to isto nechyti 😉 a keby ju aj kocur prekonal tak infekcne su asi 2 tyzdne, potom uz ostavaju v tele len protilatky. ja som toxo prekonalala, ale netusim kedy. tiez som ako mala kadeaku haved zvlakovala 😀

janica81
6. feb 2011

@hobit noooo vies co ..pravdu??? vo vajicku bola raz....najprv sme nikde neboli a potom sa v overale tam enzmestila 🙂 takze ho mame doslova ako nove 😀

sjusiquatro
6. feb 2011

@janica81 ty si priamo zo zv??

janica81
6. feb 2011

@sjusiquatro ano....teda skoro..už byva v Lieskovci... a Ty??

sjusiquatro
6. feb 2011

ja Ziar....sestra mi byva v ZV

zuzanockamt
6. feb 2011

Ahojte
🙂
urcite uz mate zmapovane sportove kociky, tak by som chcela poradit nejaky dobry, kvalitny, ale nie drahy ... moja predstava je tak 100 - 150€, viac nechcem investovat, kedze ho budem vyuzivat len sporadicky, ale pre istotu, aby bol doma ... oplati sa mi kupit aj v bazari, alebo by ste kupili radsej novy? ... nebudem ho pouzivat kazdy den, fakt len vynimocne (ak sa teda situacia nezmeni )
😀

janica81
6. feb 2011

@sjusiquatro hej??? za ziar som hrala 8 rokov extraligu volejbal....som robila kapitanku kym mi kolena nevypovedali sluzbu 😀

gumimaci
6. feb 2011

@zuzanockamt mne sa paci aj ta ultra co ma estterka ,,, da sa kupit za 175€

zuzanockamt
6. feb 2011

@gumimaci ok, tak sa jej skusim popytat, da sa v tom vozit dieta aj otocene ku mne?

gumimaci
6. feb 2011

@zuzanockamt ano 😉 mam ten kocik v zalohe, keby sme iny nevybrali. paci sa mi najma farebne
http://www.samo-kociky.sk/ultra-2010-k-c-i

sjusiquatro
6. feb 2011

@janica81 aj ja som hrala volejbal za ziar... 🙂 🙂 ale za juniorky...Bielikova bola trenerka

zuzanockamt
6. feb 2011

@gumimaci vyzera dobre 🙂 ... MM bude zase hundrat, ze uz mam tolko veci pre maleho 😀 to ani zatial nevie, kolko stala manduca 😀 ... a urcite ohundre hlinikovu konstrukciu 😀 ... ako ho poznam 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
6. feb 2011

@stvura neviem ako zuzka, ale ja golfky nechcem. zle sa mi s nim soferuje jednou rukou 😅

hobit
6. feb 2011

@gumimaci a neplzne? lebo tito nasi dost plznu, som prekvapena, cakala som, ze budu menej...
@estterka jaj, ja som nechapava, ja som myslela, ze si ju prinesiete 😀 ja tipujem, ze nam vajce vydrzi tak do roka, ale kedze Hannah je uz dost velka, to by sa vam fakt neoplatilo kupovat to kvoli jednej navsteve...nemozete od niekoho pozicat? alebo kupit nejake bazarove, nie drahe...alebo potom uz tu vacsiu, ak uz sedi tak to hadam bude v poho 😉
@janica81 takze ste sa vozili vo vanicke?
@zuzanockamt ja by som isla aj do bazaroveho asi, ale skus najst taky, ktory si budes moct osobne pozriet a vyskusat...
@gumimaci nevyzera zle ten kocik, kolko vazi?

hobit
6. feb 2011

@gumimaci ja mam aj sportak aj golfky, tie som kupila bazarove, Jane energy, su lahke, skladne, na dovolenku a ked budem vela cestovat MHD 😉

janica81
6. feb 2011

@sjusiquatro nooo kokso a ja ze na koho sa podobas... 🙂 mna si potom musis pamatat... Jana Babicova a

janica81
6. feb 2011

@hobit presne tak a este sa aj vozime 🙂

sjusiquatro
6. feb 2011

@janica81 no jasne uz viem aj ked som si pozrela teraz fotky... 🙂

hobit
6. feb 2011

@janica81 my vacsinou vo vajci, ale aj vo vani, tak na striedacku

janica81
6. feb 2011

@hobit my sa naozaj do vajicka naobliekané nezmestime....a do banicky tak ze hlavou sa dotyka konca a nohami tlaci do druhehpo... ☹ chuda nechce tam byt...cakam na oteplenie ako na spasenie..a pojdeme do sportaka... 🙂