♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@estterka Hannah uz ma za chvilu 6 mesiacov takze by uz mohla ist do tej vacsej autosedacky v smere jazdy. Vajicko by si uz tolko nevyuzila asi. A su autosedacky v smere jazdy ktore sa daju trochu polohovat aby predsalen nebola v uplom sede ked este nespi... taku ti tu nevedia zohnat?
@estterka
@hobit
@katrin31
@elixia @vejinka no jasne, ze to nepoznate, bo chlapi to pred nami taja 😀
@hobit nas kocur je v pohode, ale on ma uz 3 roky, takze uz tak nevystraja, dokonca ho naoko ignoruje. co si ale zvykol, je ze ked Ondrejka dam k nam rano do postele tak sa musi nanominovat aj on 😀 ... horsie to bude myslim, ked Ondrej zacne lozit a potiahne ho za chvost alebo srst, tak ten si to nenecha 😒
@kitty333 no jaka nenapadna reklama 😀
@hobit nie,tak som to myslela,ze tu menit nebudem,ale na slovensku takuto mat nebudem,len v smere jazdy,lebo nebudem kupovat autosedacku kvoly dvom tyzdnom,takze sa pozicia.
@stvura aj nasa uz sedi..tak snad to zvladne v nej 😀
@hilaris tak to vobec neviem,len musim povedat,ze aku velkost a vajicko urcite nie,to je male..
@janica81 ty si priamo zo zv??
@sjusiquatro ano....teda skoro..už byva v Lieskovci... a Ty??
ja Ziar....sestra mi byva v ZV
Ahojte
🙂
urcite uz mate zmapovane sportove kociky, tak by som chcela poradit nejaky dobry, kvalitny, ale nie drahy ... moja predstava je tak 100 - 150€, viac nechcem investovat, kedze ho budem vyuzivat len sporadicky, ale pre istotu, aby bol doma ... oplati sa mi kupit aj v bazari, alebo by ste kupili radsej novy? ... nebudem ho pouzivat kazdy den, fakt len vynimocne (ak sa teda situacia nezmeni )
😀
@sjusiquatro hej??? za ziar som hrala 8 rokov extraligu volejbal....som robila kapitanku kym mi kolena nevypovedali sluzbu 😀
@zuzanockamt mne sa paci aj ta ultra co ma estterka ,,, da sa kupit za 175€
@gumimaci ok, tak sa jej skusim popytat, da sa v tom vozit dieta aj otocene ku mne?
@zuzanockamt ano 😉 mam ten kocik v zalohe, keby sme iny nevybrali. paci sa mi najma farebne
http://www.samo-kociky.sk/ultra-2010-k-c-i
@janica81 aj ja som hrala volejbal za ziar... 🙂 🙂 ale za juniorky...Bielikova bola trenerka
@gumimaci vyzera dobre 🙂 ... MM bude zase hundrat, ze uz mam tolko veci pre maleho 😀 to ani zatial nevie, kolko stala manduca 😀 ... a urcite ohundre hlinikovu konstrukciu 😀 ... ako ho poznam 😀
@gumimaci a neplzne? lebo tito nasi dost plznu, som prekvapena, cakala som, ze budu menej...
@estterka jaj, ja som nechapava, ja som myslela, ze si ju prinesiete 😀 ja tipujem, ze nam vajce vydrzi tak do roka, ale kedze Hannah je uz dost velka, to by sa vam fakt neoplatilo kupovat to kvoli jednej navsteve...nemozete od niekoho pozicat? alebo kupit nejake bazarove, nie drahe...alebo potom uz tu vacsiu, ak uz sedi tak to hadam bude v poho 😉
@janica81 takze ste sa vozili vo vanicke?
@zuzanockamt ja by som isla aj do bazaroveho asi, ale skus najst taky, ktory si budes moct osobne pozriet a vyskusat...
@gumimaci nevyzera zle ten kocik, kolko vazi?
@sjusiquatro nooo kokso a ja ze na koho sa podobas... 🙂 mna si potom musis pamatat... Jana Babicova a
@janica81 no jasne uz viem aj ked som si pozrela teraz fotky... 🙂

@gumimaci ze lavorovy test umreeem muhehehe