icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

andzi
9. feb 2010

mywiel, to až taká štatistika hrozná byť nemôže! Tomu neverím, že 4 z 10 tehotenstiev. Veľa potratov býva hlavne po umelom oplodnení. Juj baby, nestresujte, lebo až do poradne sem neprídem.

mywiel
9. feb 2010

No to mam z knihy bohuzial... ☹

mywiel
9. feb 2010

Dokonca aj tu to je...http://www.tehotenstvo.academy.sk/index.php?cli...

Ale je zbytocné panikarit. Co ma prist pride a ked ma byt vsetko ok tak bude. 😉

mariann2
9. feb 2010

Jika, je mi to veľmi ľúto. ☹ Prajem ti, aby tento smútok čoskoro vystriedala radosť z ďalšieho tehotenstva.

Baby, mne sa tiež pred časom stalo to čo Jike a teraz pri tomto tehu som neskutočne úzkostlivá. Sledujem každú bolesť a najradšej by som mala ultrazvuk doma, aby som si bola istá, že je všetko o.k. Nemôžem sa z tehotenstva zatiaľ ani tešiť, lebo si vravím čo ak sa niečo stane.

mywiel
9. feb 2010

To sme asi viaceré co by sme chceli utz doma. 🙂

majinka85
9. feb 2010

Ahojte.Neviete mi povedat dokedy asi trvaju nevolnosti?Ja ich mam cely den a je to dost neprijemne pretoze to dost vysiluje.Pouzivate nieco na nevolnost???

mywiel
9. feb 2010

Pri prvom tehu mi trvali cely prvy trimester. Ja som pouzivala obcas homeopatiu Sephia 9CH. Povedz to doktorovi on ti predpise lieky alebo cipky co sa v tehu mozu a su na nevolnosti ak je to tak tazké ze ta to vysiluje to tiez nie je dobre.

majinka85
9. feb 2010

no ved jasne dakujem ti

lulu723
9. feb 2010

jika to mi je luto jedna zla sprava za druhou to nieje mozne ved vsetko bolo v poriadku zacinam sa aj ja obavat.

a jak je to mozne,ze srdiecko prestane bit?to mam chapat tak,ze plod je nejako poskodeny?ja sama si to neviem predstavit co by som robila.a henten moj by ma len nahanal jak zdutu kozu,aby som furt robila 😠

mywiel
9. feb 2010

lulu no prestane bit a plod sa prestane vyvijat...preco? To ani doktori nevedia, ze preco. Treba ten prvy trimester len vydrzat a verit, ze bude vsetko ok. Moja svagrina uz bola v 4tom mesiaci ked prestalo srdce bit a tiez jej nevedeli povedat preco sa to stalo. 😔

mywiel
9. feb 2010

No idem dost bolo pesimizmu na dnes. 😅

ericka310
9. feb 2010

jika, to je ale ozaj nestastna sprava, co tu citam ☹ je mi to luto
zacinam sa uz aj ja bat....zajtra ma caka prva poradna tak dufam, ze bude vsetko ok a odnesiem si odtial prve foto malickeho

majinka85
9. feb 2010

Ahoj erika ku akemu lekarovi chodis.Ja som tiez z toho regionu ako ty???

agentkak
9. feb 2010

jikaaaa 😢 😢 😢 😢 to snad nie ☹ to mi je luuto velmii...drž sa mojaa...

agentkak
9. feb 2010

clovek sa nahana ako taky debil lebo nemoze ostat doma lebo mame debilne PNky a potom to tak vyzera...ja silno uvazujem ze este vydrzim nejaky mesiac a ostanem doma..nebrobi mi dobre to cestovanie a stresy dnes som mala pocit akoby mi tvrdl brušku no nič moc... 😒
mywiel ty daj zajtra vediet budem na teba mysliet 😔

dadulienka27
9. feb 2010

Jika je mi to strasne luto ☹ ☹ ☹ Vobec tomu nerozumiem.Ja mam poradnu az 25.2 a dovtedy neviem co....
Vsak si sa natrapila as s tym zvracanim aj v nemocnici a tak rychlo to skoncilo.fnuk
Dufam,ze si v pohode a zelam dalsie babo co najskor 😅

zuzanockamt
9. feb 2010

agentka ... presne moje slova ... aj ja castokrat rozmyslam, ci mi to za to stoji sa nahanat ako idiot a stresovat, k tomu este to cestovanie a vela prace ... potom si vsak poviem, ze klud, ved sa ti nic nerobi, nie je ti zle, nevracias, ale viem, ze aj ten hekticky sposob zivota tomu malemu neprospieva ... cez tyzden telo vie, ze musi ist na plny plyn, tak ide a cez vikend ma potom odvali a len sa povalujem a nic neurobim ... no ale na PN ist zatial nechcem, lebo MM nerobi a ta moja PN by bola dost uboha ... no viem, ze keby sa mi stalo, to co jike 😔 , tak by som si urcite vycitala, ze som neostala doma

dadulienka27
9. feb 2010

mywiel zajtra na teba budem mysliet 🙂

dadulienka27
9. feb 2010

Zuzka ja som na tom tak isto,robim 9h denne a cez vikendy som bola ako mrtvola a to mam este aj tie nevolnosti do toho.Lenze po vcerajsku v robote som sa rozhodla,ze nejdem riskovat,lebo ked som prisla domov som sa necitila dobre.dneska som lezala cely den v posteli a mam strasny prieduskovy kasel 😝 ,tak si vycitam,ze naco som vobec v pon.do tej roboty liezla. ☹

agentkak
9. feb 2010

zuzi este stale myslim na tu janaku co sa jej to stalo nemyslela som si ze este to niekoho stretne,,,presne ako hovoris ten uponahlany sposob zivota to podla mna bohato staci aby sa babo citilo v nepohode....zuzi ani ja si nemozem dovolit pnku a viem ze aj tz mas tazku situaciu teda bola bz asi tazka ale da sa to vzriesit PUY-kom poistenim usleho yarobku je to fakt dobra vec oplati sa nad tym zamysliet....ja mam ist na utz az 3.3 to dovtedz asi sa aj zjašim ☹ a ty si nenechaj tu kostrč tak chod lekarovi zuzi

zuzanockamt
9. feb 2010

agentka ... zajtra idem ku gyn, tak sa jej na to spytam, som zvedava, co mi povie
dadu ... ja robim obcas aj dlhsie ako 9 hod, lebo niekedy musim pracovat este aj doma ... vcera som prisla domov o pol siedmej vecer, lebo sme mali skoro 4-hodinovu poradu, samozrejme o nicom ... a z domu odchadzam kazde rano o siestej 😝 ... nastastie tie porady byvaju len cca raz za 3 az 4 tyzdne, ak niekoho nekopne muza samozrejme, co sa tiez stava 😝

agentkak
9. feb 2010

zuzi no ako tak citam mala by si sa trosku viac šetrit 😠
dadu ty co robis ak sa smiem spytat?

zuzanockamt
9. feb 2010

agentka ... to si aj ja hovorim, ale ucim matiku a slovencinu, hlavne predmety, stale treba vymyslat pisomky, potom opravovat a stale niekto otravuje s kadejakymi sutazami + este veci spojene s triednictvom a tak ... asi vo stvrtok poviem v praci poviem, ze som tehu, mozno to pomoze a budu to chapat 😅

agentkak
9. feb 2010

to praveze najtazsie predmety....no skusit by si to mohla aspon budu prihliadat na teba trosku..ja uz som to v praci povedala generalnej a aj svojej riaditelke prislo mi to tak aby to bolo fer nakolko uz mi trochu vzkuka bruško 🙂

dadulienka27
9. feb 2010

Agentkak jasne 🙂 ,povedne som aj ja ucit.,ale tu v uk som nenasla este odvahu ist do skolstva tak robim v malej firme,kde predavame momentalne vsetko do laboratorii.teoreticky by som mala sediet za Pc,ale realita je niekedy taka,ze cely den si nesadnem a nahanam sa a vybavujem a stresujem... 😝 Uz som mala aj pohovor so sefom,ze to takto dalej nejde,ak sa nieco stane ci on bude za to niest zodpovednost..... 😒

agentkak
9. feb 2010

dadu fuha tak to mas tiez riadne narocne...ešteze sme take šikovne a mame vydrz viete si predstavit ze by boli tehotny muži ??? 😀 tí by asi okamžite lahli 😅
mna yacina pomaly ale isto boliet chrbtica... 😒

dadulienka27
9. feb 2010

Muzi???V ziadnom pripade,ale moj mm to zobral velmi zodpovedne a riadne sa o mna stara.aj teraz som cely den v posteli tak pomaha.keby nebolo jeho tak neviem.Som ako zdochlinka 😀 mam dost problemy sama so sebou.Nevies co je dobre na prieduskovy kasel.

zuzanockamt
9. feb 2010

agentka ... ja este tehu brusko nemam, ale chcem to povedat, aby si mohol riaditel najst nahradu cim skor a nestresoval pred koncom skolskeho roka a hlavne, aby so mnou nepocital, kedze mi konci zmluva v juni

agentkak
9. feb 2010

dadu ja mam doma taku 5 ročnu potvorku a plus robota škola poviem ti že by som potrebovala klon asi 🙂 pridem si strasne unavena....neviem ci som leniva alebo fak to na mna nejako dolieha... no na priedušky hned ti poviem idem sa pozret mam to napisane mamina robi v zdravotnictve tak to ja mam hned zakaz a rozkaz čo brať a čo nie... 😉

agentkak
9. feb 2010

zuzi sak jasne to bude feer....a hlavne budu o tom vediet a nebudu ta vystavovat zbytočnemu stresu - dufam 😠
dadu aky mas kasel suchy a drazdivy alebo hlienovy?