♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hobit no plzne jak bulo a este to len zacne, ked bude od marca davat dolu zimnu srst... do maja minimalne 🙄 a kazdy den beham s vysavacom, prachovkou a lepiacim valcekom... 😝 ten nosim aj v kabelke, kedze nosim vacsinou ciernu farbu 😀 ale co by som pre tu moju lasku nevydrzala....
Este pred mesiacom vacsinou na hracky na hrazdicke len pozeral, sem tam do nejakej tukol. teraz ich uz chyti, a zurivo sa snazi odtrhnut a podla vyrazu nacpat hned aj do pusy 😀
@stvura ked telefonujem,alebo tak 😀
co poviete na tento? xlander?
http://www.samo-kociky.sk/xq-kocik-x-lander
@gumimaci ja mam x-lander ale trojkolu 3 kombinaciu
zeny. ako to robite... kym ja sa tu ukazem, vy stihnete zapisat aj tri strany!!!
Uz mam mojho doma, no vyzera strasne po 3 dnovom opiasi... 😝 a to vraj bol jeden z tych slusnejsich. no neveriiim, lavor sem 😀 😀 😀 😀 😀
Dobrý večer... 🙂
maminky teraz otázka na Vás..užívate nejaké vitamíny? pre seba??? mne sa strasne lamu nechty a padaju vlasy 🙂 a aj kvoli imunite by som si nieco komplexne chcela kupit... 😀
@gumimaci dufam,ze presiel testom 😀 😀
@janica81 @lola79 uz aj ja som to chcela konzultovat,ci tiez vam tak hrozne padaju vlasy..ja uz som z toho nestastna ☹ Moja sestra uzivala tabletky Eladin (?) a vraj jej pomohli,jej strasne padali vlasy (ale nie po porode),ale treba dlhodobo..ale tu ich nemaju,navyse su dost drahe..
@janica81 vitamin C a vitamin D pre kojace zeny 😀 smejem sa,lebo to riesim momentalne,co za vitaminy pre mna a pre malu,co najcistejsie a najkvalitnejsie 😀 .ale aj mineraly chybaju a to nestaci kupit mutivitamin z lekarne,tam to ho nie je dost jednak a jednak je to plne veci,co nam neprospievaju. kazdopadne,vlasy po porode su zalezistost hormonalna,kedze pocas tehotenstva nevypadavaju,vypadavuju viac teraz.a ked zena koji,potrebuje niekde doplnat vitaminy a mineraly,lebo nerobme si iluzie o strave co v dnesnej dobe jeme 😉
ja som asi jedna z mala, co nema problem s vlasmi a s nechtami ... dokonca sa mi zda, ze je to lepsie ako pred tehotenstvom 🙂 ... vobec mi nepadaju viac ako predtym ... ale to bude aj tym, ze nekojim
Ja beriem Centrum Materna..bozeeeeeeee a tie vlasy su vsade maleho iba oberam od vlasov 🙂 rano ked sa zobudim tam su vsade po posteli ...pocas tehotenstva mi vobec nepadali a teraz je to hroza...
nuž mamičky 🙂 budeme plešaté 😀

@janica81 Tobi je tame ste v pohode, este akurat ten mesiac vydrzime...a to su jedny z najvacsich vaniciek....aku mas farbu? 🙂