icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
6. feb 2011

@janica81 Tobi je tame ste v pohode, este akurat ten mesiac vydrzime...a to su jedny z najvacsich vaniciek....aku mas farbu? 🙂

gumimaci
6. feb 2011

@hobit no plzne jak bulo a este to len zacne, ked bude od marca davat dolu zimnu srst... do maja minimalne 🙄 a kazdy den beham s vysavacom, prachovkou a lepiacim valcekom... 😝 ten nosim aj v kabelke, kedze nosim vacsinou ciernu farbu 😀 ale co by som pre tu moju lasku nevydrzala....

gumimaci
6. feb 2011

@hobit no pisu, ze 11kg... golfky zatial neriesim, mozno neskor, uvidim...

gumimaci
6. feb 2011

Este pred mesiacom vacsinou na hracky na hrazdicke len pozeral, sem tam do nejakej tukol. teraz ich uz chyti, a zurivo sa snazi odtrhnut a podla vyrazu nacpat hned aj do pusy 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
6. feb 2011

@stvura ked telefonujem,alebo tak 😀

co poviete na tento? xlander?
http://www.samo-kociky.sk/xq-kocik-x-lander

estterka
6. feb 2011

@hobit no ona sa nezmesti do vajca uz 😀 to je problem,vedeli by sme pozicat.preto musime pozicat vacsiu ale ta sa neda dat v protismere.. 😉

hobit
6. feb 2011

@gumimaci fesak 😉
dost tazky, nie?
u nas to iste s hrackami, celu hrazdicku stiahne 🙂
@gumimaci pekny, ale ja som nejako na tie 3kolky zatazena
@estterka tak potom asi nemas na vyber, zvladnete to vo vacsej 😉

sjusiquatro
6. feb 2011

@gumimaci ja mam x-lander ale trojkolu 3 kombinaciu

elixia
6. feb 2011

@gumimaci mne sa velmi pacil,chcela som ho povodne,no nakoniec zvitazil lacnejsi..ale je velmi pekny 🙂

hilaris
6. feb 2011

zeny. ako to robite... kym ja sa tu ukazem, vy stihnete zapisat aj tri strany!!!

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
6. feb 2011

@stvura nemas link na to video? lebo nikde som nenasla ako sa sklada, a to je to co som si myslela, ze to nebude take lahke, ked to nemaju hned v popise. lebo tie ktore maju lahke skladanie to aj pisu 😒

gumimaci
6. feb 2011

Uz mam mojho doma, no vyzera strasne po 3 dnovom opiasi... 😝 a to vraj bol jeden z tych slusnejsich. no neveriiim, lavor sem 😀 😀 😀 😀 😀

janica81
6. feb 2011

Dobrý večer... 🙂

maminky teraz otázka na Vás..užívate nejaké vitamíny? pre seba??? mne sa strasne lamu nechty a padaju vlasy 🙂 a aj kvoli imunite by som si nieco komplexne chcela kupit... 😀

janica81
6. feb 2011

@gumimaci a kdeze bol MM,???

lola79
6. feb 2011

@janica81 mne uz asi vsetky vypadali 🙄 🙄 🙄

elixia
6. feb 2011

@gumimaci dufam,ze presiel testom 😀 😀

@janica81 @lola79 uz aj ja som to chcela konzultovat,ci tiez vam tak hrozne padaju vlasy..ja uz som z toho nestastna ☹ Moja sestra uzivala tabletky Eladin (?) a vraj jej pomohli,jej strasne padali vlasy (ale nie po porode),ale treba dlhodobo..ale tu ich nemaju,navyse su dost drahe..

lola79
6. feb 2011

@elixia mne bolo povedane, ze to prejde. Mam huste vlasy, davam si ich preriedovat. Takze ked to zacalo, bola som rada..ze aspon konecne nebudem vyzerat ako ovca.. 😀 Ale uz to prekrocilo hranicu unosnosti 😖 tak by som si nejaky vitaminik tiez dala 😉

estterka
6. feb 2011

@janica81 vitamin C a vitamin D pre kojace zeny 😀 smejem sa,lebo to riesim momentalne,co za vitaminy pre mna a pre malu,co najcistejsie a najkvalitnejsie 😀 .ale aj mineraly chybaju a to nestaci kupit mutivitamin z lekarne,tam to ho nie je dost jednak a jednak je to plne veci,co nam neprospievaju. kazdopadne,vlasy po porode su zalezistost hormonalna,kedze pocas tehotenstva nevypadavaju,vypadavuju viac teraz.a ked zena koji,potrebuje niekde doplnat vitaminy a mineraly,lebo nerobme si iluzie o strave co v dnesnej dobe jeme 😉

hobit
7. feb 2011

@janica81
@elixia ja mam Calibrum mami, ale uz som si kupila aj cmulajuci Panthenol...ja budem o chvilu plesata ak sa to nezastavi, nechty v pohode ☹

katrin31
7. feb 2011

@gumimaci :D:D :D :D :D :D

zuzanockamt
7. feb 2011

ja som asi jedna z mala, co nema problem s vlasmi a s nechtami ... dokonca sa mi zda, ze je to lepsie ako pred tehotenstvom 🙂 ... vobec mi nepadaju viac ako predtym ... ale to bude aj tym, ze nekojim

sjusiquatro
7. feb 2011

Ja beriem Centrum Materna..bozeeeeeeee a tie vlasy su vsade maleho iba oberam od vlasov 🙂 rano ked sa zobudim tam su vsade po posteli ...pocas tehotenstva mi vobec nepadali a teraz je to hroza...

katrin31
7. feb 2011

@janica81 my uz asi mesiac pouzivame sportovy.je to lepsie, lebo do hlbokeho napchat fusak, deku a este aj naobliekaneho maleho bolo umenie a plakal tam lebo sa nevedel ani pohnut..takto nam je super..

lunana
7. feb 2011

@janica81 mne tiež strašne vypadávajú vlasy, keď si ich nedám do gumičky, tak sú všade 😒

janica81
7. feb 2011

@katrin31 a este nesedite? a v akej polohe ho mas?

janica81
7. feb 2011

@katrin31 takto myslela som ze este ho nedavas nasedato, vsak??? presne nasa mala proste uz nebude v tom lezat ani nahodou...chudatko je tam strasne napratana...a to su nervy riadne

janica81
7. feb 2011

nuž mamičky 🙂 budeme plešaté 😀

elixia
7. feb 2011

@janica81 to hadam nieee 😕 ja som tiez pocula,ze je to preto,lebo pocas tehu zhustli,takze teraz sa to len vyrovnava..

Inak,moj maly este nema ani 4 mesiace a uz nechce lezat v kociku..neviem co budeme robit,kedze sportak na SK 😒

aninka30
7. feb 2011

@lunana napodobne 😖 kupila som si zinok tak uvidim ci to pomoze 😅