♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
mne tiez strasne padaju, ale aj pri stanke mi presne po 3.mesiaci po porode a potom nejako po pol roku sa to vyrovnalo. to je kvoli estrogenu, v tehu vraj kvoli hormonom nepadaju tie vlasy,co by inak normalne vypadli, ale po porode sa uz zacnu hormony stracat, tak ich uz nema co drzat. ja som sa dala ostrihat nakratko nedavno, lebo mi az zle vzdy bolo, ked som vytahovala z vane tie chumace vlasov. clovek sa pomaly boji ucesat. ☹
inak baby, dnes som druhykrat davala fabienovi ryzovu kasu. prvykrat sme vyskusali pred dvoma tyzdnami, ale to mu este velmi neslo, tak som pockala. a teraz mi uz aj pekne pusu otvaral,ked videl lyzicku. spapal 15lyziciek a potom jakot. kasa dosla,ale on este chcel. ani oklamat sa nedal, dala som mu lyzicku, ze nech ozuzlava, ale ked zistil, ze na nej nic nie je,tak reeev. este som ho nakojit musela a vypil tolko, ako keby ani tu kasu nejedol. tak ja neviem, zajtra mu asi rovno zo 100ml zarobim a uvidim, dokedy ho to zasyti
@sjusiquatro ak sa nemylim,centrum materna je stiahnute z predaja,ale preco,nevieme 😕
aj u mna je to tak 😀 , ak mi vsetky nepovypadavaju same....tak ten zvysook povytrhava maly 😀 jeho oblubeny material na tahanie 😖
@norikk citam ti v pase,ze mate problem s palcom. moj tiez tak, odtiahne sa od prsa a v momente palec do pusy. ono by mi to az tak nevadilo, ale on si tie prsty vopcha az do krku a potom hned grcia.
a inak mame fajnu kvasinkovu infekciu. teda ja nie zatial, ale maly ma cele pericky az biele. ☹
aj mne hrozne padajú vlasy, furt ich všade zbieram, len mám nervy, keď ich zbieram z malej 😒 ale kaderníčka mi hovorila ,že na to nič nepomôže, len vydržať, časom to prejde samé, takže nemusím zbytočne vyhadzovať peniaze...inak mám calibrum mami, len to nejak zabúdam užívať 😀
my máme x-lander a ja som spokojná, teda aspoň zatiaľ s hlbokou časťou...zo začiatku sa zdal ťažký, ale po pár dňoch som si zvykla 😉
ja som sa chcela ešte spýtať - stále žehlíte drobcom všetky vecičky? ja hej, ale máme hroznú spotrebu podbradníkov, tak to jej občas už nestíham 😅 , zatiaľ sa Nely netvári, že by jej to vadilo...
@ladywitch26 aj nasho casto napina 😀 ....mna stve to, ze ich ma vpuse stale....aj ked spi, a uz by aj papal, ta sida palec...horsie ako cumel....
@adrianai ja stale zehlim nerobi mi to ziadny problem celkom rada zehlim...aj my mame velku spotrebu podbradnikov...a tej palec puse tiez mame a aj celu pästicku dobre ze si tam neda 🙂
pekný večer,tiež mi dosť vela padaju vlásky az mam holé miesta,este že sa to dá maskovať...poradili mi skrátit vlasy a minerály ,beriem 2týždne a mám pocit,ze je to lepšie.A inak dávate detom probiotiká?
@adrianai naposledy som zehlila este tehotna 🙂 do troch mesiacov som ani zehlit vlastne nepotrebovala lebo som mala tolko oblecka vsetkych potrebnych velkosti ze som ani nemusela. Len som vytiahla zo skrine, obliekla, hodila do pracky, vyvesala a supla do tasky na vratenie ci uskladnenie 🙂 a po troch mesiacoch sa vraj uz zehlit nemusi tak sa s tym netrapim a malinkej to nastastie nevadi 😀
@norikk Urcite nie si "nezodpovedna" 😉 ale prasok predsalen pouzivam radsej Persil Sensitive pre celu rodinu. Ten mi najmenej prekaza aj co sa vone tyka. Ostatne ma "vyrusuju".
@norikk presne toto som chcela napisat, co nevypadne, vysklbe krpec 😀
@adrianai ja zehlim...podbradniky tiez nestiham 🙂
@sjusiquatro aj ja rada zehlim 🙂
@mikusik my davame Infants Dophilus
A vlasy padali aj mne a strašne..😢 pomohlo mi (asi)dať sa 2krát ostrihať tak na kratšie...ale inak malý mi stíha každý deň "vyšklbnúť"trochu,tak už som začala šetriť na parochňu...:-[
Dobré ranko 🙂
ako sme sa vybuvali?? my dnes super....len 1 x sme papali... 😀 tak mamainka je do ruzova vyspata 🙂
mamicky nasa Nela je aktivne babo...stale sa hmyri, myka....ale neprevaluje sa...to ju teda vobec nefascinuje, ako ked ju potiahnem za rucku hned je prevalena...ale ju to nelaka...ale strasne sa taha do sedu...ked ju mam na rukach tak normalne zuri ked ju mam v pololehu....hned zapne brusaky a sedi...len neviem ci je to este pre nu zdrave :-/
@janica81 keby sme sa mali všetkého čo je podľa kníh zdravé tak naše deti do 8. mesiacov len ležia. Naša Lenka je taká istá, do sedu a na nohy sa ťahá už neviem odkedy... ich to nebaví ležať.... chcú poznávať svet. Ja si myslím že je nezdravé je niečo iné a nie to keď máš dieťa na rukách v sede 😎
@panki jasne vsak ja ju necham tak posediet...ale lezie mi na nervy to rypanie z okolia...napr...kamaratka na fotke videla ze mam malu v tom lezadle, kresielku a hned mi volala ze ci ju tam nemam dlho...lebo ze to deformuje chrbticu a ze bude leniva, lebo to ju nenuti sa tahat a podobne...ma tak nasrala... 😠
@janica81 Nasa mala sa rada prevaluje na brusko...ale hned na to zacne plakat,ale najradsej ma tahanie do sedu a hned na to sa taha do stoja....smeje sa pritom tak uzasne 🙂 lekari vravia tiez ze ju nemam davat sediet na moje nohy...ale ked ona to ma tak rada...a na chrbte ju uz nebavi byt...stale by nieco obajvovala..uz ani hracky ju niejak nelakaju...najradsej ma sacok s navlhčovacími servitkami... 🙂
@janica81 presne o tomto hovorím.....toto večné a nekonečné robenie "s komára somára" a neustále upozorňovanie z okolia čo je podľa knižiek správne .....čo sa má a čo sa nemá.....ja už som rezignovala, a povedala si že ja si svoje dieťa vychovám podľa svojho vedomia a svedomia najlepšie ako budem vedieť a nech sa každý stará o to svoje 😝

mne tiež strašne vypadávajú a ani nekojím... kúpila som si v lekárni aktivátor, tak uvidíme či pomôže... fakt je to s tými vlasmi na nervy... včera som jeden zapiekla dcére do chlebíka vo vajíčku 😠 hrôza....