♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hobit @gumimaci inak to že sa Ondrik trochu podobá na Tobiho som si aj ja všimla 😅
Ja tiež malú nechávam keď niečo potrebujem ale iba s rodičmi s ktorými ešte chvílu bývame, a som istejšia keď ju nechám mame ktorá je pre ňu ako druhá mama ako MM 😅 čo je síce blbé ale je to tak. Ale už sa aj tato učí strážiť. U kaderníčky som ja pre zmenu ešte nebola 😕 ale chystám sa
@hobit mne by u kadernicky nevydrzal, lebo som tam bola cele doobedie, lebo mi predlzovala vlasy a to je casovo narocne 😝
@estterka to jasne ju pred odchodom nachovam..... a zase ona 2 hod vydrzi...a ked nahodou musim byt dlhsie mamina jej spravi UM, my od prveho mesiaca vecer po kupani davame UM, lebo mame uz malo mliecka takze ona je zvyknuta, ked nahodou sa zdrzim ze som u lekara napr.tak jej mamina spravi UM...
@majjjka24 nooo toto je aj moj nazor..ja malu milujem nadovsetko, ale treba mat aj cloveka ktoremu ju s doverou zveris...nahodou sa nieco stane, ochoriem, alebo budem musiet ist k zubarovi, alebo niekde inde kde ju nemozem zobrat a bude z toho hotova...a plakat ...nie ja ju zvykam aj na druhých a ja sa vzdy k nej vysmiatej vratim
🙂 🙂 🙂 DNES SOM SA STALA TETOU A HNED TROJNASOBNOU 🙂 🙂 🙂 MICHAL,SAMUEL,DAMIAN 🙂 🙂 🙂 LUBIM VAS...
@janica81 presne tak, myslim,ze nie je dobre deticky dusit opicou laskou...tiez som na to myslela,co ak nedajboze ochoriem,ved bude chytat hysaky a nebude chciet s nikym zostat 😒
@katarina87 blahozelam,to je krasne 🙂
@elixia @janica81 úplne s Vami súhlasím...ja som malého prvýkrát nechala samého s ocinom asi pred dvoma týždňami a dopadlo to tak, že mi volal nech sa okamžite vrátim 🙂 a keď som prišla domov Kasian mal na nohách ocinove ponožky( tie svoje pri prebaľovaní vopchal do hovienok) 🙂 🙂 🙂 , lebo ževraj nevedel nájsť jeho 😀 😀 😀 ... pritom do skrine ani nepozrel... no čo už chlapi vynaliezaví 😀
Chcela som sa opýtať, ako dávate vajíčko na nákupný košík, ak niektorá dávate... to sa tam len tak položí???
@katarina87 gratulujem 😀 😀 to bude teda fuška 😉
@dadka22 😀 😀 ze ocinove ponozky 😀 ale tak poradil si. U nas tatko tiez nikdy nevie nic najst,pravdaze do komody sa ani nepozrie...minule sme sa pohadali,lebo ho vecer isiel prezliect do pyzamka a ze kde ho ma..tak uz som vyletela,ze za 4 mesiace si hadam mohol zapamatat v ktorom z troch suflikov ma pyzamka..Samozrejme,moja chyba,lebo to vzdy premiestnujem...ze vsetko vzdy davam na rovnake miesto prave kvoli nemu som uz radsej nevysvetlovala 😖
Inak k tomu "opúšťaniu" detí, ja moju maličkú musím niekedy nechať rodičom alebo svokrovcom, lebo ešte dokončujem VŠ a na skúšku alebo prednášku ju teda zobrať nemôžem a keďže mám školu cca hodinu školy od nás, tak niekedy je aj celý deň s niekým iným, nerobí mi to dobre samozrejme, je mi ľúto, že musím od nej preč, ale musím. A vždy sa neviem dočkať, kedy prídem domov a ona je celá vysmiata, keď ma zbadá. Tiež ju niekedy nechám, keď chceme ísť s kamarátmi na chvíľku von a zatiaľ sa nič nestalo ani malej a ani mne 😉
@katarina87 jej, trojicky?🙂
@katarina87 ze gratulujeme, musi to byt 3 nasobna radost, ale aj starost. ale super, ze tvoja dcerka ma hned 3 bratrancov 🙂
@gumimaci robím je doma... niekedy hustejšiu, niekedy redšiu... aká sa podarí... veď tie tekutiny sú u nás problém... nechce žiadny čaj...stále navarím nejaký, aby sa mu lepšie kakalo, ale vypije mi len čistú vodu, alebo pomarančovú šťavu...a zas tú mu nechcem dávať stále...čaj absolútne ani harmančekový, feniklový, bio detský žiadny...

@gumimaci to je milé 😉 😉 už mu nestačia ručičky na papanie.. 😀