icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
10. feb 2011

@dadka22 nas pri dojceni kakal 3x do dna, teraz 1x za den ale on je kyselina a vypije aj vodicku aj caj. Ja som neskusala, ale niektore dievcata davaju aj trosku slivkovej ci marhulovej stavy. Vyraba ich tusim hipp a hame. to by ti mohol vypit, ne? Keby sa ti to zdalo velmi sladke, tak to viac zried s prevarenou vodou....

hobit
10. feb 2011

@gumimaci tie stavy su dobre, ja som mala slivkovu v porodnici, riedila som to vodou a celkom sa to dalo vypit
ja davam malemu tiez trosku vody aj ked este nepapame zeleninku, kvoli problemom s kakanim, ale velmi mu nechuti, vypije ta 30 ml 🙂

sjusiquatro
10. feb 2011

My sme kakali tak raz za tyzden a teraz castejsie aj 2 krat za den idu nam zubky tak preto...aj my pijeme vodicku obcas cajik

katarina87
10. feb 2011

@hobit Ano trojicky 🙂

hobit
10. feb 2011

@katarina87 to bys om asi nezvladla

janica81
10. feb 2011

@hobit tak sama urcite nie s trojickami..to musi byt krasny adrenalin 😀

janica81
10. feb 2011

@katarina87 gratulujem

michaelabj
10. feb 2011

@dadka22 ahoj, dávaš maličkému pomarančovú šťavu? Ved to sú citrusy... Nemáš obavy z potravinových alergií?? Citrusy by sa nemali skôr ako 8-10mes...

čo si o tom myslíte ostatné kočky?

hobit
10. feb 2011

@janica81 ja som bola v porodnici na izbe s mamickou, ktora mala trojcata a som snou stale v kontakte...obdivujem 😉

janica81
10. feb 2011

@hobit veru to je na ocenenie 🙂

janica81
10. feb 2011

@michaelabj toto zaujima aj mna...lebo vsade pisu ziadne citrusy 🙂

hobit
10. feb 2011

@michaelabj ja by som este nedavala...ved ani ja ich este nejem kedze kojim

lola79
10. feb 2011

@dadka22 mojej kamoske tiez nepila mala cajik, tak jej do caju priliala tu slivkovu stavu (ako keby namiesto sirupu) a vypila uplne vsetko. Inak vraj mozu hroznovy cukor.. ja som proti sladeniu, ale vysvetlovali mi, ze ten hroznovy cukor je ok. Tak som kupila, ale nechavam na nutne pripady. Mne lekarka povedala, ze ziadne citrusy az do roka.. ale kazdy vravi inak.

leomami
10. feb 2011

@dadka22 ahoj...tak aj my už papáme zeleninku...😉 a chutí nám..tiež mám problém dostať do malého inú tekutinu ako moje mlieko a ešte aj z toho dosť vygrcká😢 ale sa mu to príkrmami trochu zlepšilo..

janica81
10. feb 2011

@leomami kojis??? a uz si tiez zacala prikrmy??

janica81
10. feb 2011

moje lásky a relax po obede 🙂)

leomami
10. feb 2011

@janica81 áno dávam...kojím,ale som aj dokrmovala UM 1-2krát za deň...nejak tak ako ty..😉 a radila som sa s dr.že môžem začať s mrkvou,zemiakom...tak sme dali a straaašne mu chutí😉

leomami
10. feb 2011

@janica81 super foto;)

janica81
10. feb 2011

@leomami jej super...aj ja uz zacnem...leboo momentalne aj tak nestihame s vlastnou produkciou tak nahradim obed UM prikrmom... nech si hviezda zvyka 🙂

janica81
10. feb 2011

@leomami chce byt aj mala v centre diania...a v Novom case su zaujimave 😀 aktualne 😀 novinky.... 😀

hobit
11. feb 2011

@janica81 vyborna fotka 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
michaelabj
11. feb 2011

@stvura no ved práve to som vyplazila oči na monitor, ked som zbadala, že 4m dieťatku dáva kočka pomarančovú šťavu. Moj malý je ekzematik, na umelom mlieku bez mliečnej bielkoviny, takže my pojdeme na potraviny ešte oveľa opatrnejšie :( Ešte sme nedávali vôbec nič doteraz.

Ináč máš krááásny status 🙂))
Môj starší má 7 rokov a tiež vie prísť k drobcovi a povedať mu také náádherné slová, že mamu až stisne od šťastia pri srdci 🙂

dadka22
11. feb 2011

@michaelabj už som z tých drístov o tom čo dieťa môže a nemôže unavená... všade sa to píše ináč a aj lekári majú na to rôzne názory... jeden povie, že sa to môže, druhý zas nie...

leomami
11. feb 2011

@janica81 no Neli chce byť informovaná.. 😀 vidno ako ju to zaujíma... 😉

dadka22
11. feb 2011

@michaelabj myslím, že je to moja vec a môžeš vyplazovať oči na monitor koľko chceš... ja sa tiež nedivím, že si malému ešte zatiaľ nič nedala...je to na každej mamine čo dá svojmu dieťatku...my chvalabohu nemáme žiadne zdravotné problémy...

stvura
Odpoveď bola odstránená
michaelabj
11. feb 2011

@dadka22 Ospravedlňujem sa, ak som sa ťa dotkla. 😔
Bez ohľadu na to, čo povedia lekári - ani jeden z nich nie je poloboh a každý má svoju teoriu.
Ty si jeho matka, a ty si nesieš za neho zodpovednosť. Len ma to prekvapilo, pretože nejaké všeobecné zásady ohľadom príkrmov existujú. To je celé.

leomami
11. feb 2011

@dadka22 ahoj..počuj ja som od 3mesiacoch "odchovaná na pomarančovej šťave,mrkve,banáne,jablku s piškotami a krupici do sunáru a tu som... 😀 mamina mi vravela,že hned ako sme mali 3 mesiace nám to musela dať ☹ sa mi ale zdá,že tu na koníkovi si máme radiť a nie si vyčítať kto čo dá papať svojmu bábätku.. ☹ ved každá asi vieme a ak nie tak sa riadime čo nám povie Dr. mna to tiež niekedy zarmúti ked tu niekto do niekoho pichá jak Osa...