♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
mam obavy, ze budem musieeeet s malym cvicit wojtovu metodu ☹ lebo mame problem dat hlavicku nadoraz doprava.........narodil sa so skratenym pravym krcnym svalom a ja sprosta som s nom necvicila ☹
@janica81 nam kazala davat ho na brusko a drzat mu zadocek aby dvihal hlavu a bol stabilnejsi a potom este na chrbte- pokrcit kolienka a pritlacit jedno cez druhe k podlozke /nemusi uplne/ len aby musel dvihat hlavicku a dvihal sa na rucicke, vlastne odtlacal od podlozky. cvicili sme mesiac a maly sa velmi zlepsil, na brusku uz nepada pekne drzi hlavicku a zacal sa otacat sam tak ze najprv nozicky da nabok a potom sa dvihne na rucicke a to ho preklopi 😀 nie je to tazke maleho nic neboli a zabavali sme sa pri tom 🙂
no ked rozoberate tu polohu na brusku, Tobi sa stale pogrcia ked je na brusku, ja uz som nestatsna, len grcky vsade utieram
dobry vecer,
nejak mam poslednou dobou nabity program, konecne ssom si sadla a idem precitat co nove...
ondrejkovi zubky este nejdu, ale kuse ma tymi dasienkami strasne ☹
dnes som pocuvala muza ked uspaval krpca. hovoril mu:" vidis to obocie??? ked bude nízko je zle. ked bude vysoko je este horsi.... tak sa v zivote snaz, aby bolo stale v jednej rovine!..."
😀 chudak mala snad to s nami vydrzi do puberty aspon 😅
som rozmyslala, ze nas sa aj preto asi nepretaca,lebo je furt na mäkkej posteli, alebo na rukach,,,,,tak minulle sme ho dali na zem na deku, tak moznoto ho bude viac motivovat...ale od zeme taha zima ☹
dobry clanok, podla ktoreho tak uvazujem, je tu: http://www.mamaaja.cz/ActiveWeb/Article/2807/14...
babyyy, mam probleem.dnes som malemu skusila dat mliecko z flasky, pocucal 30ml a potom revyyyy. viac ani za svet. po 15tich minutach som to vzdala a normalne ho nakojila. len ide o to, ze o 10 dni idem do prace, budem tam 5 hodin vkuse a to mi on tolko nevydrzi hladny. davam mu uz sice aj prikrmy, pekne papa zeleninku, ale vzdy si za tym potrebuje este aj mliecko zapit. tak teraz neviem, co mam robit. 😖 ked som mu skusala dat pred par mesiacmi flasku, tak pekne papal, ale uz to asi zabudol, alebo sa proste rozhodol, ze chce len mamu. ☹
@ladywitch26 neboj bud trpezliva..... skus mu dat castejsie cez den pred kojenim kusok z flasky.....nech si zvykne 🙂 a neboj ked bude naozaj hladny riadne tak bude pit 🙂 a skus mu vacsiu dierku spravit...lebo z cicky ide toho viac....flasa je narocna na tahanie 🙂
@norikk ahoj my sa este tiez nepretacame...taha sa na bok ale zeby sa pretocila celkom na brusko alebo na chrbatik tak to este nie....ved oni sa zacnu kazde babatko si najde ten spravny cas kedy sa z nicoho nic prevrati 🙂 na zemy je chladno ja davam peplon a deku a aj tak je tam chladno :(
vcera ste tu pisali o zubkoch, tak sa mi az v noci snivalo, ze maly mal prvy 😀
co sa mozem "pochvalit" je, ze maly sa dokaze aj 10 minut v kuse hrat s jednou hrackou 😀
ma taku hrkalku motyla, a toho prevracia taha skube, pcha do pusinky, obzrie si ho a zas 😀
poradne maly ma uz od minuleho stvrtku mihalnicu v oku a nijako mu to neviem vybrat..co mam robit?

@norikk nie nie nie ste.....nasu Nelu to ani nenapadne...ona nevidi v tom dovod...strasne sa stale myka hybe,ale o pretacani ani rec... ☹(( ale ja som kludna...vsak nemusi ist podla tabuliek...napr..sediet sa taha hrozne..ked ju mam na ruckach na kolenach,len do sedu ju taha.... 😀