icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

katarina87
17. feb 2011

Tak včera sme boli prvý krát na rehabilitácii ( na Vojtovej metode) bolo to celkom v poho.ak nerátam plač malej. Lekárka bola strašne milá ,všetko nám povysvetľovala .....dosť som sa bála aké to bude.ale dalo sa.Ak to ma pomôcť tak ten plač zvládneme ....horšie to bude doma- tri krát do dňa cvičiť ...ale sme šikovnice my to zmákneme .... 🙂 🙂 🙂

katarina87
17. feb 2011

@katarina87 Trojčata mojej sestry 🙂 🙂 🙂

majjjka24
17. feb 2011

kočky, chcem sa spytat ako casto chodievate s drobcami na prehliadky?? My sme boli naposledy 3.2 na druhom očkovaní a máme ísť až 29.3 na polročnú prehliadku.. a ja ani nebudem vedieť, ako priberá, doma ho ani nemám kde odvážiť...

majjjka24
17. feb 2011

@katarina87 joooj ake malinkate zlaticka, to bude teda fuska s trojcatami 😀 😀 😀

katarina87
17. feb 2011

@majjjka24 My chodime kazdy den po trochu,,,ja som toho nazoru ze prechadzka nemoze uskodit len prospiet,a nasa mala ma rada prechadzky...pekne sa vyspinka a mamka sa prejde 🙂 🙂 🙂

katarina87
17. feb 2011

@majjjka24 Sa ospravedlnujem...zle som si precitala nie prehliadky ale prechadzky...este raz preac...vyzeram teraz ako debil ☹ ☹ ☹

majjjka24
17. feb 2011

@katarina87 😀 😀 😀 na prechadzky chodime aj my kazdy den 😉

hobit
17. feb 2011

@janica81 my uz kupeme vo velkej a je to super, dame len tak trochu vody, namocim ho, on sa hned pretoci na brusko a tak je aj 10 minut, kope, rucuckami rozhadzuje, chyta hracky, cestuje po celej vani 😀
@janica81 to je super 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
17. feb 2011

@katarina87 krasnucke su 😵 to su tie co boli v tv? 🙂

aninka30
17. feb 2011

@katarina87 ahoj preco vam dali cvicit vojtovku?aj my cvicime-kvoli zaklanajucej hlavicke 😒

hobit
17. feb 2011

@gumimaci Ondrejko ake frajerske tenisky ma 😉

gumimaci
17. feb 2011

@hobit 🙂 sa mi strasne pacia tie minitopanocky, toto su z tesca a su super, jedny z mala, ktore sa mu tazko vyzuvaju. 🙂

hobit
17. feb 2011

@katarina87 drzim palce, aby bolbo cvicenie v pohode a efektivne 🙂
malinke su chutne, kolko vazili?

hobit
17. feb 2011

@gumimaci aj my mame nejake nakupene, ale este som mu ich ani raz nedala, musim ich uz vytiahnut

janica81
17. feb 2011

@gumimaci tie foto su pecka 😀

janica81
17. feb 2011

@katarina87 jej gratulacia....boli aj v Telke 😀

janica81
17. feb 2011

@majjjka24 my tiez sme boli v 4 m a teraz az v polroku 🙂

estterka
17. feb 2011

ahojte,no uz sm doma..tak lekarka len cez stol pozrela na malu a povedala,ze vyzera,ze ma oblicky v poriadku...mame dojst o pol roka 😕

hobit
17. feb 2011

@estterka kvoli tomuto ste sa trepali lietdlom na iny ostrov? 😨

estterka
17. feb 2011

@hobit no hej 😔 super,co?

norikk
17. feb 2011

@katarina87 bojim sa, ze to caka aj nas....preco deti pri tom placu,, to ich boli,alebo su len vylakane??

elixia
17. feb 2011

@katarina87 jeej,to su ti traja chlapci z PO> videla som v telke 🙂 Ze sestre zelam pevne nervy 🙂 Ale su zlatucki..

@panki @majjjka24 upila som to na ebay za 9£...

http://baby.shop.ebay.co.uk/Swings-Bouncers-/29...

@estterka diagnostika pozriem a vidim? 🙂 Sa vam oplatil ten vylet..Hlavne ze je Hannah v poriadku..

katrin31
17. feb 2011

caute baby..nemate niektora zaujem o autosedacku chicco proxima od 0-18 kg? cierno bielu..stoji 160 €,,predavam za 110..dostala som ju a mame uz druhu kupenu..tak posuvam..ak by niekto chcel,tak ip

estterka
17. feb 2011

@hobit
@elixia uplne najlepsie bolo,ze ja som musela lekarke porozpravat co vsetko s malou robili,ked bola v nemocnic,neexistuje take,ze karta pacienta.a dokonca,ani nikde nie je napisane,ze mala zapal mocovych ciest,lebo kultivacia mocu,co som tak namahavo hodiny zbierala do tych sackou,nema nikde zaznamenany vysledok.teda ja viem,ze mala zapal mocovych ciest,preto isla totiz na sono obliciek a tam zistili,ze ma jednu dilatovanu.ale nikde to nie je napisane,len z krvi,ze tam je ta bakteria.
a "drobca odvazili,s obleckom a plienkou sme mali 10,2 kila 😀

aninka30
17. feb 2011

ahojte ako zabavate svojich krpcov?snazim sa mu vymysliet nieco nove ale uz mi nic nenapada co sa s nim da robit...chodime po byte, je pod hrazdickou, na brusku kde ma hraciu deku,obcas mu spievam,byva v hojdacke,robim masaz dokonca aj ked viem zeby som nemala mu dovolim pozriet TV-vyhradne len FRIENDS na markize :D lebo to chcem pozerat aj ja ... mate este nejaky napad ako ho zabavit,rozvijat,motivovat..?

katarina87
17. feb 2011

@gumimaci Ano Oni boli v Tv 🙂

katarina87
17. feb 2011

@aninka30 Presne aj my koli tomu...stale dava hlavicku do jednej strany a ked sme oli tak nam povedali ze ma celu pravu stranu koli tomu strnulu a nepouziva ju ako by mala.....ale da sa je to v pohode 🙂

katarina87
17. feb 2011

@norikk Neboli ich to...placu len koli tomu ze ich drzis v polohe v ktorej nechcu bxt a nemozu sa hybat.....ja som mala drzat hlavicku malej v jednej strane....nemalo ju co bolit lebo som ju netlacila...ale plakala lebo chcela dat hlavu prave do opacnej strany....lekarka bola uzasna ...vsetko nam vysvetlila....

hobit
17. feb 2011

@norikk placu preto, ze ich drzis v nejakej polohe a nemozu sa chvilu hybat, neboli ich to, neboj
my dnes mame za sebou poradnu a 2. ockovanie, maly reval ako tur....nasa aktualna vaha je 6600 g a pani doktorka nas pochvalila, ze na to aky sme mali blby start do zivota, sme super a motoricky riadny sikulko 😉 ...dala nam aj prednasku o prikrmoch a ked prideme na poradnu 20.4. mame mat zavedeny zeleninovo-masovy obedik, ovocny desiatu a pripadne vecernu kasu...tak to mame co robit ked chceme zacat az o 3 tyzdne 🙂