icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
22. feb 2011

@estterka jasne vsak to sa meni riadne....este nas aj rpedbehnete 😀 my sme uz pri narodeni mali 55 cm...

janica81
22. feb 2011

@elixia nooo nasa je dlha...ona nosi veci 74 sice su jej sirsie ale ostatne su kratke...a napriklad teplakove sportove NIKE nosime na 9m...inak by nam vsetko bolo kratke 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
22. feb 2011

@janica81
@elixia Nelka bude tiez volejbalistka vysoka 😀
Ondrej moze mat okolo 68cm, ale hlavne on ma dlhe ruky nohy, 68 veci su mu strasne kratke a dnes sa so mnou skoro pohadala predavacka v obchode, ktora ma presviedcala, ze pancusky 68 budu malemu este dobre, lebo som chcela 74... tak mi oduto povedala, ze to si s rocnymi chodia kupovat take 😝 (chcela som zdvojenu velkost 74/80)

zuzanockamt
22. feb 2011

@janica81 ja som Jurka dnes merala a najskor mi vyslo 76 cm a potom druhykrat 72 cm 😀 ... takze bude mat asi nieco medzi tym, ja sa orientujem najmä podla oblecka, nosi 74/80 a cez vikend si uz musim nakupit body a pyzama na 9 - 12 mesiacov, lebo zatial mam väcsinu 6 - 9 a to uz pomaly nestaci

mikusik
22. feb 2011

@estterka tak som rada,bala som sa,ze mame vela 🙂 maly ma 2den mrkvicku lebo nam uz bral jedlo z ruk a bol zvedavy,tiez len kojim ,zatial 😉

vejinka
22. feb 2011

@stvura waw my mame cca 8,5 a 75cm 😅

zuzanockamt
22. feb 2011

@gumimaci nasich minule v tescu presviedcali, ked mi kupovali plienky, ze 5-mesacne dieta nemoze nosit plienky velkost 5, ale urcite mu budu trojky dobre ... tak som sa na tom pobavila, ze 3-ky by som si tak mohla doma odlozit 😀

vejinka
22. feb 2011

nosime velkost 80-86 😅

janica81
22. feb 2011

@gumimaci nooo ja predavackam nevravim kolko ma mesiacov...lebo by mi hned pchali mensie...len poviem cislo a su ticho 😀
pancusky mame tiez len 74-80

mikusik
22. feb 2011

tie poklady rastu ako z vody...niekedy je mi luto ked schovavam male vecicky ☹

gumimaci
22. feb 2011

@zuzanockamt ja som mala normalne chut ho vybrat z toho kocika a narvat do tych 68... nech to vidi, lebo je v tom jak jaternica, po podbrusko mu ich vytiahnem max... 🙄
A to je este k tomu moja vzdialena rodina, ach jaj to si clovek nevybere 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
22. feb 2011

@gumimaci Jurko pancuchy oblecie este aj 68.ky niektore ... lebo on ma kratke nohy a vrch ma väcsi 😀 ... trosku je nesumerny 😀 ... ale lepsie nech ma riadnu hrud, aby bol z neho poriadny chlap 😀

gumimaci
22. feb 2011

@zuzanockamt no vidis a Ondrej to ma opacne, sama ruka sama noha 🙂

Jaj a este mi teta demonstrativne vytiahla 74 a velkost 80 pancusky a ze ta 74 uz je skoro ako 80? vraj v tom ziadny rozdiel neni. a 80tka slapa skoro o 2cm vacsia, noha o cm sirsia a minimalne o 2cm dlhsia... ale inak uplne rovnake 😀 😀 😀

estterka
22. feb 2011

@gumimaci no vidis,to nasej nakupila babka nakupila 92 velkost oblecenie 😀
@janica81 nelka sa narodila o 8 sm dlhsia 😉

janica81
22. feb 2011

@mikusik veru...ja uz mam odlozene asi 3 velke tasky...pre surodenca 😀 😀

gumimaci
22. feb 2011

@estterka moja babka kupila malemu zimnu kombinezku 86, a myslela si ze to bude mat na 2 sezony 😅 nastastie jej to zobrali spat.... 🙂

hilaris
22. feb 2011

@katrin31 mojej lekarky som sa spytala ci mi da potvrdenie o sposobilosti do skolky aj ked nemame ockovania a povedala ze papier mi da ale napise to tam. Potom je to uz na skolke ci dieta prijme alebo nie. Su deti ktore sa neockovali kvoli neurologickym porucham a chodia do skolky... nezaockovane.. takze da sa. Ale su lekarky ktore ti povedia ze ti to potvrdenie nemozu dat lebo dieta nie je zaockovane... vtedy treba vymenit lekara...

vejinka
22. feb 2011

@stvura erik nosi 110 😀

vejinka
22. feb 2011

tak toto su moje deti 😉

elixia
22. feb 2011

@mikusik presne,mne j to tiez luto..a niekedy az nechapem,ze to co mu uz je male,mu bolo nedavno take velke,ze sa v tom stracal pomaly 🙂

@gumimaci moja iniciativna svokra kupila kombinezu na 0-3m (hoci som jej asi 10x zopakovala ze ma kupit 3-6m) a vraj ta sa jej zdala taka velka,ze az do jari ju vynosi...po 2 tyzdnoch sme ju uz nezapli 😀

elixia
22. feb 2011

@vejinka zlatucki..

hilaris
22. feb 2011

@katarina87 chodime von sa kocikovat aj v mrazoch ale vtedy prikrivam prsiplastom pre izolacou proti vetru. A tvaricku trosku nakremovat - pomoze tiez ako ochrana pred mrazom.
Dovodov na takyto nocny krik moze mat vela. Nemusi to mat z jedla ze by ju brusko bolelo aj ked.. jeden nevie... mne sa zda na kuracinu dost skoro. Mohla mat ale napriklad zle sny, cez den mozno zazila nieco nove a potom v noci to spracuvavala. Ronja mi v noci place vzdy ked sme cez den niekde na novom mieste napr u niekoho na navsteve, v materskom centre a podobne. Preto to velmi neprehanam. No a ked takto velmi place, spievam jej uspavanku ktora ju vacsinou ukludni a potom zaspi... ale trva to aj hodinu.

gumimaci
22. feb 2011

@elixia pretoze uz odchovali deti tak im to podla nich dava pravo urobit si po svojom, aj ked ich ziadas ci prosis o nieco ine 😝 slépky 😀

gumimaci
22. feb 2011

@vejinka hlavne ta posledna fotka je peknucka 🙂

janica81
22. feb 2011

@vejinka jééééééj zlatučké...

janica81
22. feb 2011

No a my sa uz treti den kupeme v kupelni.....lebo to vyzeralo asi takto... vid foto...

a uz by nam hadam aj steny splesneli.....

vejinka
22. feb 2011

podla velkosti viliama bude vacsi ako erik..mno aspom ma na starobu budu ochranovat 😀
@elixia
@gumimaci
@janica81 dakujem baby pri vyrobe sme sa snazili zo vsetkych sil 😀 😀 😀

elixia
22. feb 2011

@gumimaci no asi tak..to asi kazda z nas by vedela rozpravat.. 🙂 vcera s nou manzel volal a vravel jej ze maly cely den place,ze ho asi boli brusko..a ona na neho vybehla,ze kde,z coho by ho brusko bolelo..som si tiez len do jazyka zahryzla 😝