♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@janica81
@elixia Nelka bude tiez volejbalistka vysoka 😀
Ondrej moze mat okolo 68cm, ale hlavne on ma dlhe ruky nohy, 68 veci su mu strasne kratke a dnes sa so mnou skoro pohadala predavacka v obchode, ktora ma presviedcala, ze pancusky 68 budu malemu este dobre, lebo som chcela 74... tak mi oduto povedala, ze to si s rocnymi chodia kupovat take 😝 (chcela som zdvojenu velkost 74/80)
@janica81 ja som Jurka dnes merala a najskor mi vyslo 76 cm a potom druhykrat 72 cm 😀 ... takze bude mat asi nieco medzi tym, ja sa orientujem najmä podla oblecka, nosi 74/80 a cez vikend si uz musim nakupit body a pyzama na 9 - 12 mesiacov, lebo zatial mam väcsinu 6 - 9 a to uz pomaly nestaci
@gumimaci nasich minule v tescu presviedcali, ked mi kupovali plienky, ze 5-mesacne dieta nemoze nosit plienky velkost 5, ale urcite mu budu trojky dobre ... tak som sa na tom pobavila, ze 3-ky by som si tak mohla doma odlozit 😀
nosime velkost 80-86 😅
tie poklady rastu ako z vody...niekedy je mi luto ked schovavam male vecicky ☹
@zuzanockamt ja som mala normalne chut ho vybrat z toho kocika a narvat do tych 68... nech to vidi, lebo je v tom jak jaternica, po podbrusko mu ich vytiahnem max... 🙄
A to je este k tomu moja vzdialena rodina, ach jaj to si clovek nevybere 😀
@gumimaci Jurko pancuchy oblecie este aj 68.ky niektore ... lebo on ma kratke nohy a vrch ma väcsi 😀 ... trosku je nesumerny 😀 ... ale lepsie nech ma riadnu hrud, aby bol z neho poriadny chlap 😀
@zuzanockamt no vidis a Ondrej to ma opacne, sama ruka sama noha 🙂
Jaj a este mi teta demonstrativne vytiahla 74 a velkost 80 pancusky a ze ta 74 uz je skoro ako 80? vraj v tom ziadny rozdiel neni. a 80tka slapa skoro o 2cm vacsia, noha o cm sirsia a minimalne o 2cm dlhsia... ale inak uplne rovnake 😀 😀 😀
@katrin31 mojej lekarky som sa spytala ci mi da potvrdenie o sposobilosti do skolky aj ked nemame ockovania a povedala ze papier mi da ale napise to tam. Potom je to uz na skolke ci dieta prijme alebo nie. Su deti ktore sa neockovali kvoli neurologickym porucham a chodia do skolky... nezaockovane.. takze da sa. Ale su lekarky ktore ti povedia ze ti to potvrdenie nemozu dat lebo dieta nie je zaockovane... vtedy treba vymenit lekara...
@mikusik presne,mne j to tiez luto..a niekedy az nechapem,ze to co mu uz je male,mu bolo nedavno take velke,ze sa v tom stracal pomaly 🙂
@gumimaci moja iniciativna svokra kupila kombinezu na 0-3m (hoci som jej asi 10x zopakovala ze ma kupit 3-6m) a vraj ta sa jej zdala taka velka,ze az do jari ju vynosi...po 2 tyzdnoch sme ju uz nezapli 😀
@katarina87 chodime von sa kocikovat aj v mrazoch ale vtedy prikrivam prsiplastom pre izolacou proti vetru. A tvaricku trosku nakremovat - pomoze tiez ako ochrana pred mrazom.
Dovodov na takyto nocny krik moze mat vela. Nemusi to mat z jedla ze by ju brusko bolelo aj ked.. jeden nevie... mne sa zda na kuracinu dost skoro. Mohla mat ale napriklad zle sny, cez den mozno zazila nieco nove a potom v noci to spracuvavala. Ronja mi v noci place vzdy ked sme cez den niekde na novom mieste napr u niekoho na navsteve, v materskom centre a podobne. Preto to velmi neprehanam. No a ked takto velmi place, spievam jej uspavanku ktora ju vacsinou ukludni a potom zaspi... ale trva to aj hodinu.

@estterka jasne vsak to sa meni riadne....este nas aj rpedbehnete 😀 my sme uz pri narodeni mali 55 cm...