♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
u nas kupanie ked mal cca 2 tyzdne..no odvtedy sa kupeme uz daavno vo vacsej vanicke tejto
https://vimeo.com/3300051😉
nedavno sme ich natacali oboch erik vo vani a vilko vo vanicke tato kupal erika a ja vilka a stryko natacal..ked bude video dam sem..ukazem ako to vyzera u nas kazdy den 😀
@zuzanockamt vsak veru toto...mne tiez idu krize odist...ale inak sa uz nedalo...to bola hotova potopa...a parkety by mi hadam aj odskakali... 😀
@janica81 ja si tam dam vzdy uteraky stare dookola a v pohode ... lebo pri kupani vo velkej vani by mi musel teraz asistovat MM, ale kedze ho nemam doma, tak si musim sama poradit
a takto sa zabavame 😀
a prcham spat lebo zachvilku kojim..dobru noc kocky 😉
@zuzanockamt ja kupem stale sama...uz mam system... 😀 nastastie
@janica81 ved aj ja od zaciatku cely servis sama okolo maleho, ale teraz, ked je MM prec, tak mam komplet vsetko na starosti, takze dost narocne, ale zvladame
@zuzanockamt vsak si sikulka 🙂
@zuzanockamt mna tiez bolia krize ale kupili sme take to lehatko do velkej vane,tam ho dam a ja si len klaknem ku vani..dieta spokojne aj cely vecer by tam mohol vystrajat..vo vedierku sa uz nedalo dalej,uz bol velmi divy 😀
Pred chvilou zaspala nasa princezna uplne sama..len som ju dala na manzelsku postel,prekrila dekou a ona sa s nou zacala hrat az zaspala..Uzasna papulka 🙂 🙂 🙂
@katarina87 deka je aj nas kamarat...stiahne si ju na hlavu a len tak pocut mlaskanie...a ked sa jej prihovorim...strasne sa mikne...podla mna zlakne... a velka sranda..rehot na plne pluca 🙂
@janica81 Ja chcem ucit nasu malu na to aby zaspavala sama...doteraz som musela lezat pri nej tlapkat ju jemne po dupke.ale manzel ju cez vikend naucil takto zaspavat...nie vzdy to funguje ale je to na dobrej ceste....mala som kamosku ktora uspavala dceru aj 2 hod.napokon zistila ze dieta iba rozptyľovala a dlhsie to trvalo.
@katarina87 tak to je super, ze sa malej podari aj samej zaspat ... u nas sa taky zazrak este nestal 😀
@zuzanockamt No len sa ju bojim nechavat na manzelskej posteli-ale v postielke cez den nehrozi 😉 vcera sme boli u babky a zaspala na manzelskej,zdalo sa mi ze spi niejak dlho tak som sa sla na nu pozriet a ona skoro na kraji postele a na pasla koniky...bola zataresena s vankusmi ale nechapem ako sa dostala na kraj...vie sa s ruckami otocit o 180 stupnov ale lozit este nevie tak to nechapem
@katarina87 ja teraz cez den uz davam maleho spat do jeho postielky, uspim ho na rukach tak ako vzdy, pockam, kym poriadne zaspi a veeeeelmi opatrne ho prelozim, ale v noci len pri mne spi stale ... on sa zase az tak velmi nehybe, lebo je tazsi
a ty sa vyspis?? ja som asi dva krat spala s malou,ked plakala ale nemohla som sa vyspat...mala som zly pocit ze ju prilahnem v spanku ☹ A kolko vazi???
@stvura pred tyzdnom sme erikovi kupovali prilbu a predavacka si myslela ze ma 5 rokov.sme sa nasmiali s muzom.no tmavy su po muzovi a jeho mame a vysoky a pevny zasa po mojej rodine.v albume mam aj par fotiek brata on ma cez 2 metre a zjavne rastove geny schytal od neho.heh keby mi pri kojeni vsetky udy netrpli od jeho vahy tak mi to ani nepride.
@katarina87 ja sa vyspim uplne v pohode ... ziadne prilahnutie nehrozi 😀 ... teraz pocitam, ze moze mat cca 9 kg
No tak to je vaha 🙂 to sa musel asi velky narodit?? nasa ma teraz 8 kg.
@katarina87 jo velky cca 4 kg
Jeho aké veľké detičky máte všetci 😅 naša mala predvčerom pred kúpaním ledva 6800g a to patrí medzi tie staršie detičky v septembrovkách 😅 😅 tato veľký....mama veľká a bábätko drobeček 😀
@gumimaci kolko svokier,tolko nazorov... 😀
@katarina87 ja som sa tiez veelmi branila tomu aby spal s nami v posteli..nakoniec som stastna,ze vobec niekde spi..bala som sa,ze mu ublizime nechtiac..ale uz sme si zvykli..niekedy ma drobec 2/3 postele a my s muzom sa delime o ten zvysok... 😀
@elixia 😀
@katarina87 no aj nas ked je na brusku tak dviha ritku vysoko a toci sa okolo osi a cuva a tak...cestuje po postely... 😀

@janica81 podarena ,mala plavkyna 😀