icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
23. feb 2011

@estterka gratulujeme k pol roku 🙂
inac ja vobec neviem kolko Tobi meria, naposledy mu namerali len 66, predtym sa nam zdalo viac, nakoniec zistim, ze vobec nie je spageta, ale drobec 🙂

gumimaci
23. feb 2011

@elixia u nasje to s tym rozdelenim postele inak... 1/2 muz 1/2 Ondrej a ja vo vzduchu 😝 😀

elixia
23. feb 2011

@gumimaci 😀 😀 este lepsie..

gumimaci
23. feb 2011
hobit
23. feb 2011

@gumimaci 😀

lunana
23. feb 2011

No baby, neviem teda ako je to možné, ale my ešte stále nosíme veci 62, síce dupačky už sú nám krátke, tak tie 68, ale inak všetko máme ešte 62 😅

estterka
23. feb 2011

@hobit dakujeme,dnes urobime pre malu party🙂) neuveritelne,ako to leti..

gumimaci
23. feb 2011

Momentalne najoblubeniejsie hracky su hryzadla a to este ani jeden zub neni 🙂

Akurat mi volali z obchodu, ze tam mame ten sportiak, a muz je v ZV takze ho vyzdvihneme az zajtra 😢

hobit
23. feb 2011

@gumimaci to zeleno-oranzove mame aj my, mysim, ze ho ma dokonca najradsej zo vsetkych 🙂

majjjka24
23. feb 2011

@lunana my nosime tiez este 68 😀 😀

panki
23. feb 2011

Baby vedeli by ste mi niekto povedať ako sa presne volá ten špeciál Mama a ja o príkrmoch? A myslíte že sa dá ešte zohnať?

zuzanockamt
23. feb 2011

@panki presny nazov je Vyziva deti od narodenia do skolskeho veku (special casopisu mama a ja + recepty), stoji 2,70€ a v minulom cisle casopisu pisali, ze sa da vraj este kupit v stankoch alebo objednat na ich stranke

panki
23. feb 2011

@zuzanockamt dík akurát pozerám ich stránku ale nikde tam neviem nájsť niečo o tomto idem ešte skúsiť.....

mikusik
23. feb 2011

@zuzanockamt minuly tyzden mal v Lidli knizku o strava pre dojcata za 1,99 je fakt dobra starsie vydanie ale stare dobre rady a receptiky

panki
23. feb 2011

@zuzanockamt aha už som to našla keď som hodila do googlu ten presný názov...idem objednať...ešte raz dík

mikusik
23. feb 2011

@gumimaci mali je prekrasny a ma pekne vlasky

mikusik
23. feb 2011

@lunana dievcatka byvaju drobnejsie

gumimaci
23. feb 2011

@hobit to sme dostali v niektorom baby kufriku 🙂 a tiez ho ma najradsej lebo je lahucke a akurat do ruky

@mikusik Ondrejko dakuje, uz mu zas zacali rast 🙂 okolo 3 mesiaca mu vypadali... dufam, ze budu po tatovi- on ich ma krasne huste a trochu sa krutia 😵

janica81
23. feb 2011

@panki ja som si casak co radi Zuzu objednala...prisiel za 2 dni

panki
23. feb 2011

@janica81 už aj ja práve teraz 😉

hobit
23. feb 2011

@gumimaci a akurat aj do pusy 🙂
inak nam najprv oplesatela lava cast hlavky, ta je uz teraz opat vlasata a pre zmenu nam plesatie lava polovica + vzadu mame permanentnu lysinku 😀

gumimaci
23. feb 2011

@hobit @janica81 @elixia ... kocik 😀 a zvedavy kocur samozrejme

gumimaci
23. feb 2011

este to foto 😀

hobit
23. feb 2011

@gumimaci super, teraz ho skus odbalit a odfotit este raz 😉

elixia
23. feb 2011

@gumimaci kraaaaaaasny je 😀 😀 😀 😀

gumimaci
23. feb 2011

Tak este nebol ani minutu poskladany a krpal krpata nervacil, ze ho chce hned vyskusat 🙂 a musela som pol hodinu vozit po byte 😀

gumimaci
23. feb 2011

no a takto sa mi podaril odfotit, ked zaspal a pustil k nemu aj mna 🙂 v skutocnosti vyzera lepsie 😝

elixia
23. feb 2011

@gumimaci fajnucky je joooj 😝 aj s tym zelenym fusakom dobra kombinacia...

gumimaci
23. feb 2011

@elixia dik, sa z neho vytesujem,,, zajtra pojdeme testnut do mesta 🙂

Baby co mate Jane, mam este otazku, ked vyrobca je tem isty... ked spravite sportiak a mate ho nalezato, ako najviac sa vam da vytiahnut strieska? na tom concorde mi to ide len o nieco viac ako je viediet na 1 fotke... ked je v sede, tak ju dokazem preklopit az skoro po sedak ako je vidiet na foto c2...