♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
No baby, neviem teda ako je to možné, ale my ešte stále nosíme veci 62, síce dupačky už sú nám krátke, tak tie 68, ale inak všetko máme ešte 62 😅
Baby vedeli by ste mi niekto povedať ako sa presne volá ten špeciál Mama a ja o príkrmoch? A myslíte že sa dá ešte zohnať?
@panki presny nazov je Vyziva deti od narodenia do skolskeho veku (special casopisu mama a ja + recepty), stoji 2,70€ a v minulom cisle casopisu pisali, ze sa da vraj este kupit v stankoch alebo objednat na ich stranke
@zuzanockamt dík akurát pozerám ich stránku ale nikde tam neviem nájsť niečo o tomto idem ešte skúsiť.....
@zuzanockamt minuly tyzden mal v Lidli knizku o strava pre dojcata za 1,99 je fakt dobra starsie vydanie ale stare dobre rady a receptiky
@zuzanockamt aha už som to našla keď som hodila do googlu ten presný názov...idem objednať...ešte raz dík
@elixia dik, sa z neho vytesujem,,, zajtra pojdeme testnut do mesta 🙂
Baby co mate Jane, mam este otazku, ked vyrobca je tem isty... ked spravite sportiak a mate ho nalezato, ako najviac sa vam da vytiahnut strieska? na tom concorde mi to ide len o nieco viac ako je viediet na 1 fotke... ked je v sede, tak ju dokazem preklopit az skoro po sedak ako je vidiet na foto c2...

@estterka gratulujeme k pol roku 🙂
inac ja vobec neviem kolko Tobi meria, naposledy mu namerali len 66, predtym sa nam zdalo viac, nakoniec zistim, ze vobec nie je spageta, ale drobec 🙂