♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Lucinka83 ...dakujeme...a potom do ktoreho mesiaci si uz nekrvacala?
tak dnes mame nejaky zazracny den, maly dnes spinkal 2x po 1,5hodine.. normalne som chodila na neho pozerat ci dycha 😀 😀
Blahozelame...ano mame nam sa mam narodit babo koncom septembra tohto roka 😉
Ahojte baby, mozem sa k vam pridat?
@janica81 krásne fotky....vyzerá na nich že je drobec a pritom je veľká podľa toho čo píšeš 😅
@gumimaci prosím ta teba som sa chcela opýtať či nemáš náhodou ten nový kočík odfotený zložený? a má lahký spôsob skladania? tiež rozmýšľam nad niečím takým alebo nad nejakým kvalitným a hlavne pohodlným golfáčom lebo stále niekde behám autom a tú moju obr konštrukciu skladať to je o hubu, ešte že mám veľký kufor lebo do menšieho auta sa ani nezmestí 😖
@panki nemam, ale ked bude trosku casu, tak zlozim odfotim a zmeriam 🙂 my sme prave tiez kupovali sportiak aby vliezol do kufra (Fabia a Stilo), a golfky budeme riesit az cez leto. predsa su tie sportiaky pohodlnejsie pre babo. inak sa sklada jednou rukou, a naozaj mu nemam co vytknut. (trosku ma potrapila akurat strieska, ale to je o zvyku) 🙂
@panki no ked si vyberas najdrahsiu znacku 😀 ja som v tom babymarkete videla Icoo a tiez super velke, a mali akciu tusim za 190€ .. ale golfky asi kupime z druhej ruky, kedze ich budeme pouzivat len cez leto a na jesen zas sportiak. ved ktovieako dlho sa bude chciet vozit. sestrenkin syn odmietol kocik ked mal asi 15 mesiacov.
Dakujem. Kde som bola? Pri mojich sidlach sa na net este ako tak dostanem, aj to len tak, ze ho zapnem, otvorim, co chcem pozriet a uz sa niektore ozyva a tak som donetovala 😀 . Aj teraz sme u mamky (este od buduceho vikendu, ale tak som ochorela, ze ma nechceli ani domov pustit), chlapci su so starkou (este moja stara mama) pri rozpravkach - doma TV pozeraju max. 1-1,5 hod. denne, ale tu maju ulavu (mozu 2-2,5hod) a Karolinka akurat teraz zaspala od pol siestej rana (dufam, ze pospi aspon 15-20 min.)
Janica - krasne fotecky, potom si prosime aj dalsie (ak mozem aj za ostatne kocky)
Kitchima - Karolinka sa narodila 5.septembra v 37.tt CR. Pozeram, ze aj vy mate Patka, len ten nas je o nieco mladsi, ale huncut vacsi ako jeho starsi bracek.
Tak a sme hore, ideme pokracovat v cinnosti...
AHojte 🙂
kde ste všetci??? Sheherezada už skoncila 🙂 😀
@janica81 😀 ha aj sa uz na vychode jedna narodila http://korzar.sme.sk/c/5779670/narodila-sa-prva...
SNad v zivote stretne svojho Manuela 😀
No ja cely vecer hadzem kukuc na toho mojho, ze by mi mohol pomasirovat nohy, a on pride a spyta sa:" sces tr...t??" romantika zas jak hovado 😀 tak sa radsej smrdkam na nete 😝
Baby?? pouzivate spacie vaky???

@slavkamesinova drzim palce!!! nase zaciatky boli rovnake