♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@stvura no ale potom do dalsieho 30-teho bude uz len 28 dni 😀 😀 a my spime raz dobre raz zle.. niekedy sa v noci budi, inokedy prespi skoro celu noc.. a posledne dni som zbadala, ze uz nespinka len polhodinku, ale niekedy sa mu podari aj hodina, aj viac, ale v kociku sme zacali zasa len polhodku a potom krik 🙂 tak uz ziadne dlhe prechadzky, uz sa neviem dockat leta....
Ahojte 🙂
tak čítam, že už sa detičky berú sedieť.....paráda...naša Nela otáčanie, pretáčanie úplne, ale úplne ignoruje....zato sedieť to ju strasne laka....lezat ani bohovy...ale napr.na kolenach ked ju amm sedí ako päť penazí a kuká okolo...to ju uplne fascinuje, tiez sa driape len sediet 🙂
ozaj idem sa opýtať, aj Vaše lekárky vyžadovali doniesť moč v 5 mesiaci??? my sme chytali dnes do sačka...a som hrdá pekne sa nám to podarilo na prvý šup!!! 🙂 už som to aj zaniesla 🙂
jééjej, ale ste toho popísali 🙂 ...
@leomami aký šikovný 🙂 ...náš takto neposedí, musím ho niečím poobkladať, aby sa nezvalil 🙂 ...
@elixia úžasné je to koleso 🙂 ...ani by ma nenapadlo, že niečo také je... a Riško aký spokojný 😀
u nás fičí pretáčanie z chrbátika na bruško 🙂 , preto sme sa museli premiestniť z gauča na zem...
chcela som sa Vás opýtať, aký máte názor na nočné jedenie... včera som čítala, že 5-mesačné detičky by už v noci nemuseli papať a že keď sa zobudí, tak mu treba dať len čajík...hmm, len mne sa to zdá skoro...
@janica81 ten moc to sa standardne vyzaduje ... aj mne dokina vravela, ale povedala, ze uplne staci,ked to donesiem pri dalsom ockovani 9.marca a to uz bude mat skoro 6 mesiacov, ale ze to vobec nevadi
@zuzanockamt no a my mamae ist az na polrocnu prehliadku 29.3 a o moči zatiaľ nebola žiadna reč.. ☹
baby, chcem sa spytať, maly ma na nožičke hrčku, ktora mu ostala po očkovaní.. neda sa to ani rozmasirovat, nemate s tym skusenosti, mam s tym ist za lekarkou???
@zuzanockamt noo jasne ani ja som nesla presne...len som to skusila a vyslo 🙂 tak som zaniesla.... a najblizsie ideme v 6m do poradne 🙂
@janica81
@zuzanockamt
@majjjka24 my sme uz boli aj na druhom ockovani, o tyzden mame 6 mesiacov a tiez o moci ani zmienka...ale dnes chcem ist s malym k doktorke, lebo ten kasel mu vobec neprechadza a vecer mal zas zvysenu teplotu, tak sa na to asi opytam...
@majjjka24 nas nastastie ziadne hrcky nema po ockovani, ale svagrinej syn to ma doteraz - ma 3 a pol roka ☹
@zuzanockamt to vazne?? A co na to povedala, lekarka??? Ja sa mu to snazim masirovat, ale nič sa s tym nedeje...
@majjjka24 nic, reakcia na ockovanie, jeho to zvykne svrbiet, tak ma na to nejaku mast, ktorou mu to natiera
@janica81 1) ja šoférujem, keďže bývame od mesta 20 km a u nás sú len potraviny a vo vedľajšej dedine sa nájde lekáreň a pod., ale malá má doktorku cca 15 km od nás, tak musím chodiť autom, malú dávam dozadu vo vajíčku
2) cez deň spáva v kočiari alebo v kresielku keď ju uspíme, večer zaspáva v poslednej dobe výhradne iba v kresielku a musíme ju hojdať
3) používame momentálne kozmetiku hipp, sprchový a vlasový šampón a potom olejček
@hobit aky pohodak je z Tobiho 🙂 😵

@janica81 no hej, ale my nemame ani 7 kilo este 😉