icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lola79
9. mar 2011

jeeej, vy ste toho popisali.. budem mat co robit to docitat ;) Chcela som sa opytat, moj kaka tak kazdy treti den, ale vcera 2x v noci (co nikdy nerobil), hned rano zas.. a este 2x v priebehu dna. Je to riedke a zlte.. mam to povazovat za hnacku? Asi vyzeram ako debil, ale jemu inak nic nie je..hned sa potom zacne smiat. 5 PLNYCH plienok za menej ako 24 hodin mi pripada prilis. Asi pred dvoma dnami mal aj teplotu 37,9... uz dlhsie mame dva zubky, a mam pocit, ze idu dalsie. Moze to byt z toho ?
A este, brala ste niektora ATB popri kojeni? Vraj penicilinove sa mozu. Nechcela som, ale uz nevladzem 🙄
Inak s tym stihanim... ja som teraz pri nasich, o par dni uz odchadzame do Londyna za tatinom. Teraz mi strasne pomahaju, a nestiham nic. Ani MK 😖 Takze si vobec neviem predstavit, ze budem sama. Nehovoriac o tom, ze nasi kazdy den placu, ze kam ho to beriem.. a ja mam pocit, ze som ochorela z toho ☹
@gumimaci zlatucky, nas sa presne tak isto tvari ked ''chodi''! Je na seba asi hrdy.. 🙂
@majjjka24 aj nas sa tak otaca. Aj ked je na rukach, aj ked lezi. Podla mna je to v pohode.. chce vidiet vsetko.
@janica81 my sme mali suche miesta najprv na predkoleni. To som citila len pri natierani a neriesila to, ale potom to aj zcervenalo. Nic strasne, ale vraj sa to moze rozsirit. Kamaratka mi poradila kozmetiku A Derma, vraj je to super, aj v lekarni mi to radili. Ale 200ml stoji asi 15eur, tak som chcela najprv vzorky- samozrejme nemali. Tak mu davam Biodermu PO zinc. Som sice zastanca olivoveho oleja, ale nieco na to asi treba. Nozky uz ma krasne ale zas sa to objavilo na predlaktiach.. takze som dnes zacala natierat aj tie.

elixia
10. mar 2011

@lola79 ahoj,s tym kakanim baby mozno poradia,ale ja by som to neriesila zatial...hlavne ak to bolo iba razze kakal 5x..nam sa tiez parkrat 'podarilo' v noci..no co,ked to na neho prislo,chuda 🙂
Neboj,zvladnes to - lebo budes musiet,tak to pride samo..ja si zas neviem ani predstavit,ake to je,ked ti niekto pomaha 😀 Od porodu sme boli sami a sme tu..sice niekedy bordel,niekedy nenavarene,ale zijeme 😀 😀

Teraz ma napadlo,ze aj Risko mal take suche miesta na rukach aj nozkach...predpisali nam nejaky krem,ktory vobec nezabral, a potom som si pytala Oilatum, tak ten bol ok,pouzivame ho doteraz..mozes si ho dat predpisat,nemusis ho kupovat...

majjjka24
10. mar 2011

@janica81 kup si v lekarni excipial u lipolotio, na ekzemy je to zazrak, alebo modru indulonu, tu nam aj kozna odporucala, je velmi dobra na premastenie a to je dolezite pri ekzemikoch a olivovy olej som pouzivala aj ja dva dni a este to zhorsilo, tak ten ja neodporucam... zahada, ze este viacej telicko vysusil, ale vam mozno zaberie, kazde babo je ine 🙂

majjjka24
10. mar 2011

@zuzanockamt
@janica81
@elixia ak to robia aj vaše detičky, tak je to v poriadku, ja som len myslela na to, aby si nepoškodil očká, keď tak pozerá.. ale ked to robia vsetky, tak je to normalny vyvoj 🙂
to je najhorsie, ze je to nase prve babo a vsetko sa nam zda nezvycajne, aj to, čo je určite uplne prirodzene, pri druhom to uz bude pohodicka 😉 😉

majjjka24
10. mar 2011

@gumimaci nadherny bambulko a ake ma velkeeee ocka 😉

katarina87
10. mar 2011

Ahojte ...tak po vcerajsej poradni mame 8140 g a 71 cm, vraj nam idu zubky ale ja tam nic nevidim...maly sme dnes rano zltu stolicu a dost riedsiu ako normalne,kedze uz prikrmujeme...neteplotujeme ,len v noci mame problem so spanim..stale sa mrvime az zacneme plakat...ja to nechapem...nechce ani papat a prebalena je...som zufala...tato nieje vyspaty a uz nadava ze preco je taka zla v noci....mne neostava nic ine len si ju zobrat do manzelskej postele a utisit ju... 🙂

majjjka24
10. mar 2011

@katarina87 krasna vaha, a vraj dievčatká byvaju mensie 🙂 nam povedala doktorka na poradni 3.2, ze nam idu zubky a stale nic a tiez zle v noci spime, dasienka mame uz vyse mesiaca červene a teraz uz mame aj tie konce take do biela, tak uz sa hadam prerezu.. ale moze to trvat este velmi dlho, ale tym nechcem strasit, vam mozno vyjdu hned 😉

katarina87
10. mar 2011

uvidime...moja mamka vravela ze vychovala štyry deti a na zubky prisli kovovou lyzickou...absolutne ziaden plac,teploty...proste nic,len cinkla lyzicka o zubky....ochhh...keby sa to chcelo zanechat v rodine a aj nasa by sa raz zobudila so sirokym usmevom ako ona vie a dva zubky tam 😀 😀 😀

hobit
10. mar 2011

@gumimaci hej, oni sa tak hojdaju...Tobi sa da na kolienka, odraz sa dopredu a skonci na papulke 😀
@danabel presne tak, furt ogrcany...no tak to nie je daleko od pravdy s tzm dedom 🙂

hobit
10. mar 2011

@lola79 ja beriem atb odvcera, tiez som nechcela, ale uz som 3. tyzden chora a nic nepomohlo...

mischel66
10. mar 2011

@estterka
@majjjka24 aj my sa kojime, preto som chcela vediet ci uz davate cajiky...no ja som jej vcera urobila ten feniklovy...prva reakcia jaj mamka co mi to davas? 😕 a potom mi z neho vypila cca 15ml no na prvy krat to bolo celkom fajn 🙂 zatial este niesu velke horucavy tak ma to az tak nemrzi, ze len trosku vypila, len chcem nech spozna aj inu chut, lebo ked pride teplo a budeme niekde vonku tak ju skor vysmedi...

stvura
Odpoveď bola odstránená
sjusiquatro
10. mar 2011

@gumimaci presno to ako keby som nasho videla 🙂 tiez by uz rad behal a ta pusa presne tiez tak cmula si tu peru niekedy aj tak nahlas to cmuka 🙂

katarina87
10. mar 2011

Mate niektora skusenost s drobcami,ze v noci ked spia v pohode tak po dvoch hod,sa zacnu mrvit...nechcu ani papat....ani cajik,zacnu plakat...neviem ako ju utisit....tak ju vezmem k nam do postele,tam sa prebudi zacne si mrmlat..a po hodke zaspi...nechcem ju ucit na manzelsku postel ,ale nic ine nezabera.....:(

dadka22
10. mar 2011

@gumimaci@stvura áno presne ovko a ono je to fakt novozámocké 😀 bola som kuknúť 😉

estterka
10. mar 2011

@mischel66 no ja zijem na kanaskych a nemam problem s tym,ze by bola mala smadna 😉 .ja zacnem az o dost neskor,s vodou..ja pijem tiez vodu od smadu,kedze je to najlepsie,nevidim dovod,davat caj..ale ak uz velmi caj chces,tak ja by som sa rozhodla pre bio alnaturacke ovocne..bylinky su drogy,nikdy neves,ako ti zareaguje dieta..a dalsia vec,pre mna flasky neexistuju,kedze chcem kojit co najdlhsie a bojim sa,aby som si nepokazila prisatie. my pojdeme hned na hrncek,taky ten na ucenie 😉

katrin31
10. mar 2011

@katarina87 sme na tom podobne..od prveho prebudenia je to tak..dnes o stvrtej uz nevedel spinkat..

gumimaci
10. mar 2011

Ahojte,
my uz asi mesiac nespime dobre ☹ dnes od 4:10... ale tie zubky nikde 🙄

janica81
10. mar 2011

@gumimaci noooo presne vsetko zaslintane.... nervozna je... a zubky nic 🙂 aspon nas nehryzu........ 🙂

mischel66
10. mar 2011

@stvura
@estterka dakujem holky za radu, ja som starsiu kojila velmi kratko, takze kojit pol roka je pre mna uspech a chcem ju kojit tak isto co najdlhsie a vies mi poradit aj ake hrnceky su najlepsie?

estterka
10. mar 2011

@mischel66 to neviem,chcem sa spytat bab v teme o dojceni,nech poradia. uz sa o tom bavili,ale nepamatam si to 😅

hobit
10. mar 2011

ahojte, tak my mame uspesny tyzden...zaver dnesnej kontroly: rehabilitacia ukoncena, uz budeme len doma trosku cvicit...a mame vela plavat 🙂

katarina87
10. mar 2011

@katrin31 Ale do stvretj ti spi vkuse? nasa od 19.30 do 00:00 a potom sa to zacne

gumimaci
10. mar 2011

@katarina87 my mame to iste... od siedmej do polnoci spinka, od polnoci kolotoc. kazdu hodinu hore, zaspi na didke o 5min... ale medzi 4-6 rano uz buntosi a nezaspi... ☹

gumimaci
10. mar 2011

@hobit no super, tak uz to bude len lepsie 🙂 ja sa chystam na to plavanie, ked nebudu take teplotne soky. asi v aprily.

katrin31
10. mar 2011

@katarina87 aj nas tak..prvykrat sa zobudi medzi dvanactou-jednou..v lepsom pripade okolo druhej, ale to malokedy..a potom to uz ide..

hobit
10. mar 2011

@katarina87
@gumimaci
@katrin31 my to iste so spanim...
@gumimaci no dufam, ze to uz bude dobre 🙂

majjjka24
10. mar 2011

@hobit
@katarina87
@gumimaci
@katrin31 aj my sa pridavame k nespavcom ☹

elixia
10. mar 2011

Teda nie ze by som bola skodoradostna,ale som rada,ze my uz mame nespave obdobie za sebou...prve tri mesiace sme si uzili svoje s nespavcom 😀 😀 😀 Aj ked to zas nie je zaruka,ze aj nas to necaka znova 😕

estterka
10. mar 2011

my mame ten isty rezim od zaciatku..zaspava neskor,okolo desiatej,ale aj spi cele doobedie. a budi sa v noci,ale ako viete,spime spolu,takze ani neviem,kolkorat sa zobudi.a aj cez spime poriadne,okolo obeda prvykrat a potom poobede aj 3-4 hodiny. ona len je a spi..a ked je tazky den,ako ked sme cetovali,tak to potom dospavat musi niekolko dni 😀 takze ak pojdu zuby a zmeni sa to,budem mat problem..