icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzuz1
14. mar 2011

@janica81 hej? no parada tak drzim prsty s prvym sustom 🙂 ja rozmyslam o tej povestnej prvej mrkvicke az nekedy za tyzden... uvidim... to budeme mat 6+2... uvidim... mozno ano mozno nie :D

zuzanockamt
14. mar 2011

@elixia pravdepodobne na zaciatok tieto: http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/bum..., http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/won..., http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/bum..., http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/won... a este tu, co som predtym dala link, v albume, na ktory mi dala link danabel je ta plienka hodnotena dobre

danabel
14. mar 2011

@zuzanockamt ahoj, econobum nemá veľmi dobré hodnotenia od báb ☹ ...aj ich často predávajú v bazáriku, možno kúp len jednu na vyskúšanie...

zuzanockamt
14. mar 2011

@danabel no ved najskor objednam len po jednom - dvoch kusoch a potom uvidim, ako to pojde a doobjednam pripadne viac

hobit
14. mar 2011

@zuzuz1 u nas so spanim to iste...my papame zeleninku uz asi 2 tyzdne a chuti nam

zuzuz1
14. mar 2011

@hobit naozaj? ja sa toho tak trochu obavam... ako vsetkeho noveho 🙂

zuzanockamt
14. mar 2011

@zuzuz1 Jurko je na zelenine od 4 a pol mesiaca, kedze je nekojeny ... mal uz mrkvu,petrzlen,zemiak,spenat, cuketu, brokolicu, karfiol, no a k tomu mu robievam obcas aj ryzu a vyskusal aj jablko, ale to mu samotne nechuti, len zmiesane s mrkvou

hobit
14. mar 2011

@zuzuz1 preco? my sme zacali o 10 dni skor kvoli laktacnej krize, musela som do neho nieco dostat a umelac odmieta 😉 ...presli 2 tyzdne a pekne papa okolo160-180 ml, od soboty dokonca uz ani nemixujeme, len pucime vidlickou

hobit
14. mar 2011

@zuzanockamt myslis, ze malemu mozem uvarit kel? ci to naduva?

zuzuz1
14. mar 2011

@zuzanockamt fuuha tak to teda hej... vy ste riadni papkaci 🙂 no my sme plne kojeny...chcela som povodne pockat do konca 6m ale rozmyslam ze to skusime uz o tyzden.... 😅

zuzuz1
14. mar 2011

baby a cim ste zacali? ja mienim mrkvickou na pare...

estterka
14. mar 2011

@zuzuz1 ahoj,este neprikrmujes?

zuzuz1
14. mar 2011

@estterka jeej ahoj... nie nie bojim...ale zacnem... ved som tu skoro posledna :D

zuzanockamt
14. mar 2011

@hobit kel by som este nedavala
@zuzuz1 ved ale uz ma ukonceny 6 m, ved ma zacaty 7-my mesiac 🙂 ... ja som zacala zemiakom, to mu nechutilo, tak som dala mrkvu

estterka
14. mar 2011

@zuzuz1 pozri,mame o tyzden viac ako vy a este neprikrmujem,tesim sa,ze tu nie som po pol roku jedina🙂 a zacnem az zaciatkom aprila 😉

hobit
14. mar 2011

@zuzuz1 my sme zacali mrkvou tiez, potom zemiak, brokolica, cuketa...skusali sme aj masko, ale zapieklo ho tak som ho zas vyradila
@zuzanockamt a kalerab?

zuzuz1
14. mar 2011

@estterka huraaaaaaaaaaa moja krvna skupina :D tak sme dve 🙂

zuzanockamt
14. mar 2011

@hobit kalerab sa vraj moze, aj por, ja som to ale este nedavala, ani mäso a ani zltok este nemal

hobit
14. mar 2011

@zuzanockamt tak skusim ten kalerab dnes trosku

janica81
14. mar 2011

@zuzuz1 aj my planujeme mrkvickou 🙂 uz sa nato tesim... som zvedava co vsetko bude spinave.......😀

zuzuz1
14. mar 2011

@janica81 uuuplne vsetko 🙂

zuzuz1
14. mar 2011

baby ked uz som tu rozvirila temu papanie prvy krat ste prikrmovali drobcov na kolenach alebo hned v sedacke? 😅 ja taky nevzdelanec 🙂

zuzanockamt
14. mar 2011

@zuzuz1 ja krmim len na kolenach ... ziadnu stolicku neplanujem kupovat a s tym zaspinenim to nie je az take hrozne, ked ho spravne drzis, tak max. podbradnik a okolo ust

janica81
14. mar 2011

Ozaj ....maminky co prikrmujete 🙂 zacali ste mrkvickou a len na obed??? ci uz ste aj nieco ine este zmenili??? a Kase na vecer uz davate?? zbieram info kedze ideme cez vikned zacat 😀

estterka
14. mar 2011

@zuzuz1 nic im neutecie..my sme teraz prec a chcem zacat v domacom prostredi,teda 6.aprila. a tiez zatial nejdeme kupovat stolicku,uplne som na to aj zabudla 😀

gumimaci
14. mar 2011

ahojte,

@hobit kel radsej este ne, ale kalerab trosku mozes skusit... ja uz som dala aj mrkvu + por a super, chutilo a ziadny problem 🙂

panki
14. mar 2011

@janica81 ja mám narobené balíčky zeleniny - mrkva, kaleráb, karfiol, v niektorých je aj brokolica a kuracie prsia mám tiež nabalíčkované. Dávam na obed toto a niekedy poobede dávam jabĺčko ale to ešte moc nechce, tak som raz skúsila dať pohárik hruška s banánom....to jej chutilo ale tie poháriky nechcem moc dávať...iba taká prvá pomoc keď mi niečo prihorí. Kašu som dala raz a bruško ju bolelo tak už nedávam.

gumimaci
14. mar 2011

@hobit ozaj ja som mu vcera dala spenat a k tomu len pretlacene vajko a zamiak a spapal vsetko, takze pomaly zacnem niektore potraviny len pretlacat 🙂

@zuzanockamt aj Ondrej nechce ovocie nejak nemusi. len to co mu spravim doma (banan jablcko hruska) kupovane ani mak 🙄 chcela som mu uz dat aj surove ale aj to mi odmieta

zuzanockamt
14. mar 2011

@gumimaci ja mu davam len doma varene jablko, z obchodu nie

gumimaci
14. mar 2011

@zuzanockamt my sme isli jeden den po obede prec , tak som zobrala hotovku a aj tak z toho nic nebolo 😝