♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby co sa stalo jike? ved ona zacinala tehulkovanie ked ja ☹
Ahojte!
Agentkak aj my sme stale este doma,ale v pondelok uz pojdem skusit do roboty,lebo sa citim akoby som doma nemala vobec ziadny vzduch 🙂 .Hladali sme ten stodal,ale zial nenasli sme.bola som u dr.a ta mi povedala,ze len paracetamol a med s citronom.Vcera sa mi este urobil aj herpes na perach,ale na radu sefky som si hned dala na pery cesnak-fuuuuu riadne vystipalo,ale uz sa stopol,tak hadam je to ok.Ked sa sype,tak sa sype 😀
andzi o pupocnikovej krvi som aj ja este veeelmi davno uvazovala,ale teraz ked som tu v uk,tak som o tom zatial nic nepocula a myslim si ako vravia aj ostatne dievcata,tak je to len biznis. ☹
Na prvej stretavke s dulou som dostala aj ja straaasne vela letakov,ale co tu propaguju je breastfeeding a myslim si,ze to ma omnoho vacsie ucinky (vplyv) na zivot babetka ako pup.krv 😉
a este mm som povedala,ze na Sr existuje firma,ktora ti zisti pohlavie dietatka od 10tt,tak len pokrutil hlavou,ze na co nam to je aj tak sa vecicky este kupovat nechystame a tych par tyzdnov sa vydrzat da 🙂
ivka jika bola doma asi 4 tyzdne,casto vracala,tak ju museli aj hospitalizovat,a potom nam oznamila,ze prisla o babatko ☹
ahoj jika,dievcata tu tak rychlo pisu,ze som si ani nevsimla,ze si prisla.
Rozlucka s babom bola velmi dojimava ☹ ako sa citis?
tak to ma hrozne mrzi ☹ tak hadam sa jej zas podari otehotniet
ahoj dadu.....ako to že si ho nezohnala nemáte ho tam u vás ???? a neda sa to cey SR objednat cez net na dobierku alebo tak nejak ??? ja som zas pre zmenu doma neni mi bohvie ako tak to nebudem siliť...... aj tak mi je doma najlepšie 🙂 bohový klud aspon môžem pomalz písat bakalarku 😀
dadu herpes môžeš mať z prechladnutia alebo zo stresov a unavy...
Jika prajem aby si bola tehu cim skor.
Dadulienka no moja svagrina je dula, ale ako vravim, tentokrat chcem porod len s mm. 😀
agentkak da sa to objednat cez net,aj tak urobim,aby som mala do zasoby ak sa zase nieco vysrsti 🙂 Ja som mala najhorsi ten 10tt,teraz s prekrizenymi prstami mozem povedat,ze to pomaly ustupuje-uz si mozem aj sama navarit 😀 no vecer je to este stale namalo s wc 😀
prave si robim harulu(zemiakovu babu)tak uvidim co to so mnou urobi,ale dostala som na nu velku chut ☹
mywiel chapem,ze tam svagrinu nechces mat 😉 ale to ta odrodi iba tvoj m?? 😲 chapem spravne???
dadu no ešteže máme net 😀 ja mam zas pocit že ked dlho stojiim alebo sedim že to nerobí dobre brušku...vždy si musim potom lahnut...tak som zvedava čo nakoniec somnou bude.... ja som mala dnes chut a tniakove cestoviny a veuže som sa hecla a urobila si ich mnaam 😀
Nie jasné, ze tam musi byt aj PA a ked treba aj doktor, ale svagrina sedela oproti na stolicke a kukala mi medzi nohy (ona nevie odrodit zenu ona je tam len ako psychicka podpora)no mala divadlo... 😅 Jasné ze mi pomohla, povzbudzovala ma, masirovala chrbat, ale predsa si myslim, ze ma to aj bloklo, ale az tak uzasne zas spolu nevychadzame. Ako ju poznam tak sa urcite urazi, ale co uz. 🤐
no agentkak tak to ja som tiez taka ze najlepsie mi je ked lezim 🙂
myw tak to ta plne chápem a súhlasím..to by som asi nezniesla...ale ved švagrová by to mala pochopiť nie ? 😅
ivi no ale tak potom sa sama seba pýtam čo bude ked budem v takom cca 25tt...a neskor... 😠
no tak na to nemyslim radsej ja len sa spolieham na to ze ta unava pomalicky bude opadavat .... ako mi tu bolo parkarat povedane 🙂 inak to bude zleeeeee 😲
jaj, konecne maly prdolo zaspal, mozem sa najest, uz mi bolo na odpadnutie a samozrejme precitat vas 😀
mywiel uplne s tebou suhlasim.nemusi tam byt. toto urcite zvladne aj manzel a uz je to predsa len tvoj druhy porod,tak vies co ta caka 🙂
ja som pri prvom porode nemala muza a pravdu povediac ani mi tam nechybal 😅
a teda som tym chcela povedat, ze ani pri druhom porode neplanujeme zeby bol pri porode ...
no ivi sice je to u každej individuálne ale ja som sa sa s narastajucim bruškom citila s týždna na týžden horšie a horšie 😅 únava ma teda neopúštala...
ivanulienka napadobnev tomto ydielame rovnaký nazor..pri mne bude mamina kedže tam robí ale MM bude určite čakat na chodbe zadverami 😀
mam velku chut na rybie filety so zemiakovym salatom... hm... tuto tuzbu si asi len tak teraz nenaplnim ☹ 😝
no agentkak to si ma teda moc nepotesila ....ale ved tak uvidime teraz sa bojim sona buduci tyzden aby bolo vsetko ok a bilo nam srdiecko
ale tak to patri k tomu jednoducho to ber tak že už vas živíš dvoch srdiečko pracuje rýchlejšie aj krv a tým padom je jasné že únava úraduje 🙂)) dôležité sú dobré vitamíny tie trochu na únavu zaberajú.... a jasne že všetko bude ok s tým sa nestresuj.... ak nemáš nejaké problemy tak nude všeko v p 😉 oriadku..
no zatial problemy nie su nevolnosti na zaciatku boli ale nevracala som tak hadam to bude vsetko ok
ja sa na brusko velmi tesim, juj, a na leto.... mne brusko vobec nevadilo, vsetko som vedela robit a vobec som nesedela na zadku, posledny den pred porodom som stravila skoro cely prechadzanim sa po parku 😀
a kebyze bol druhy porod taky dobry ako prvy, tak nemam co riesit 😅
ivanulienka aj ja sa uz tesim 🙂 je to take zlate 😉
ivanulienka ja som v 25tt ležala na rizikovom takže nič moc....vypytala som sa do domácej starostlivosti takže som sa nejako bála robiť hoci čo...ale tak nakoniec sme to dobre vydržali tak dufam že sa to nebude oopakovať aj ked to moc ružovo nevidím..
tak ale stalo to za to nie? kamaratka bolatiez na rizikovom a tiez sa chuderka nalezala ale tak ma zdrave babo to za to stoji
jasne že to za to stojí 😉 ale keby bol už aspon jún nenahnevala by som sa 😀
agentkak tak to je ine na rizikovom, ani ja by som vtedy nevyskakovala
preco to nevidis ruzovo?
lebo ked dlho sedim napr. v robte alebo stojiím alebo sa nahanm napr. ked cestujem do ba do roboty tak dobieham busy tak mi tvrdne bruško....bola som u lekara a povedal mi že sa nemam nahanat a mam oddychovat...dnes som ostala doma..radšej..myslím že už ked mam takýto problém tak už ma to rizikové menie...

Ahojte tak som s5 z kontroly, vsetko je ako ma byt, aj sme podrastli a o 11 dni dostanem knizku 😵 Len si musim este rychlo vybavit tu hematologiu. To malicke bolo take krasne ako sa to tam hemlesilo a zakyvalo mi 😵
Ja som v minulosti rozmyslala o odbere tej pupocnikovej krvi a tiez som si nasla o tom par veci na internete a prisla som k nazoru ze za to vyhadzovat peniaze nebudem. Ja skor rozmyslam o darovani do verejneho registra. Ked by sa nahodou nedajboze nieco stalo, tak je sanca aj tam.
Jika som rada ze si nas dosla kuknut a taktiez ze si ok (fyzicky). Psychicky to este dllllllho potrva kym sa srdiecko trosku da doporiadku