icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

andzi
12. feb 2010

agentka, aké myslíš tvrdnutie bruška? Ja ho zase mávam večer nafúknuté ako balón a včera som si ho skúsila ohmatať v oblasti podbruška a cítila som, ako je také zdurené... 🙂 snáď je to normálne. Máš aj kŕče? Máš nejaký výtok?

Holky, teraz som len tak z čistej nudy zablúdila do snažilkovských tém typu IVF, KET a podobné, normálne mi behá mráz po chrbte keď čítam, čo všetko si tie baby musia vytrpieť a preskákať...preto sa modlím pánbožkovi, že nám doprial tento zázrak. ☹

agentkak
12. feb 2010

andzi tvrdnutie ako krče v podstate ide o kontrakcie ako keby to zažiješ až pred pôrodom potom si na mna spomen 😀 nafuknute je rozdiel to je v pohode... no máš pravdu aj ja som to čítala ale radšej nebudem lebo potom nad tým moc premýšlam....len nech to prebehne všetko v poriadku 😉

ivanulienka81
12. feb 2010

a papas magnezium na to?

andzi
12. feb 2010

agentka, tak šup šup STOP práca, ostaň pekne od pondelku doma a šetriaci režim! Možno to máš aj z toho stresu, štátnice, práca, nemyslíš? A magnézium sa môže? Ja som si včera v lekárni pýtala Euphorbium compositum, lebo som mala hroznú nádchu, ale magistra v lekárni mi povedala, že tehotné to síce môžu, ale že ak to nie je nevyhnutné, nech to radšej neberiem. Tak som si to nekúpila, dnes som zostala doma v teplúčku, pijem čajík a nádcha a hrdlo už ustupujú.

agentkak
12. feb 2010

hej baby papam magnezko vraj dve tablety denne sa pre tehotne možu brat takže v poho... andzi je to tým je toho vela...a aj telo už nemám 21 ročné takže všetko ked sa nakopí da to zabrať....takže budem musieť z niečoho upustit no a rodinu neodložím školu už musim dokončiť takže asi ostava praca.... uvidime ako to bude..andyi ale homeopatiká možeš ak by ti to neprechadzal neviem sice čo je to euphrobium...

janica81
12. feb 2010

ahojte,
tak dnes som bola u doktorky zato špinenie..... vraj je všetko ok...aj na sone som bola... len mi dali dalsie lieky ja ascorutin, dduphaston a nariadila mi šetrenie... 🙂 na jednej strane super,že nič vážnejšie, ale zase ležať celé dni sa človeku nedá...... a už vraj máme 16mm 🙂

drakvak
12. feb 2010

potvorka a baby, čo uvažujete nad odberom pupočníkovej krvi do verejného registra... ja som tiež chcela pri prvom pôrode, ale keď som sa na to predtým pýtala lekára, tak mi povedal, že nie som vhodná darkyňa, lebo beriem lieky - brala som posledný mesiac Euthyrox na štítnu žľazu a Lomir na vysoký tlak, takže to nie je také jednoduché, ak pravidelne beriete nejaké lieky, teraz už o tom, samozrejme, ani neuvažujem, keďže zase beriem Euthyrox a heparínové injekcie... Andzi, ani to nečítaj, ja som tiež predtým kadečo čítala na nete a vždy som potom nad tým rozmýšľala a obávala sa, radšej sa drž našej veselej tehuľkovskej témy 😀

mywiel
13. feb 2010

euphrobium (slana voda + homeo) je super jasné ze mozes bez problémov ja ho tiez beriem mama je magistra a séfka lekarne, neboj. 😉 Magnezko zatial neberiem ale ked budem citit ze treba a budem mat nocné krce v lytkach tak urcite si ho dam. Vcera som to oznamila manzelovej rodine a mam taky pocit, ze mi zavidia teda okrem svokra a svokry ti sa fakt tesia ale jeho bratia a sestry boli také ze héééj a nic ani gratulujeme ani nic, len svagrina ze ak budete potrebovat dulu viete kam sa obratit.... 😀 na to som nepovedala nic, urcite mi staci pri porode manzel, ten mi fantasticky pomohol. 🙂 Jedna svagrina ma 4 deti cize viac uz nebude a druha je rozvedena a tuzi po druhom ale s jej novym priatelom je to zatial len volny vztah a brat by chcel ale zase jeho priatelka nechce ani pocut zatial, tak tak... 😖 Ja sa tesim na druhy trimester to som mala tolko energie na rozdavanie lebo uz nevolnosti uplne vtedy zmizli, sa tesim na brusko ja som si ho vychutnavala do poslednej minutky. 😵 Drakvak ja nad ziadnym odberom neuvazujem, tu sa ta na to ani nepytaju urobia si s tymi zbytkami co chcu... 😅 😀

anarida
autor
13. feb 2010

Ahojte kočky ako sa máte? 😵

anarida
autor
13. feb 2010

drakvak ahoj my sme sa tu ešte nestretli pozerám,že máme rovnako staré detičky 😵 😵 😵

lulu723
13. feb 2010

Ahojte ja som tu len na skok a poviem vam,ze mi dobre hrabe z toho tehotenstva sak sa mi snivalo,ze som potratila a na dlani som mala male krvave telicko tak som revala jak sprosta a isla som k doktorovi a ten,ze je vsetko v poriadku a babatko pekne rastie.a taketo vselijake somariny sa mi furt snivaju.aj vy mate nejake divne sny? 😒

dadulienka27
13. feb 2010

lulu aj moje sny su v poslednej dobe pekne odveci,sice nie take hororove,ale aspon pekne padnute na hlavu 😀

dadulienka27
13. feb 2010

Dievcata,zajtra je Valentina.Oslavujete ho zo svojimi polovickami??ak ano ake prekvpko pripravujete(ak to nie je tajne)??? 😀
Ja som zatial v stadiu uvazovania,lebo behat po obchodoch sa este po chorobe dost bojim,tak musim vymysliet nieco origos 😉

anarida
autor
13. feb 2010

dadulienka my oslavujeme 😵 😀 ja som zatiaľ kúpila len bombonierku dnes sa chystám ísť do Maxu a niečo čo mi do očka padne kúpim 😵 😵 inak my sme si dali dovolenku zajtra odchádzame 😵

agentkak
13. feb 2010

ahoj aduš ako sa maju bábetká ? 🙂 dlho som ťa tu nevidela.... no ešteže že si mi pripomenula valentína ja som aj zabudla 🙂)) my asi pojdeme na nejaku dobrú romantikuš večeru 🙂)

lulilika
13. feb 2010

Ahojte ako sa máte?Dlho som tu nebola 😅 pri mojich čertoch sa to nedá ☹

dadulienka27
13. feb 2010

anarida zelam priiiijemnu dovolenku-super,idete vsetci,alebo len ty s m? 😀

tinkerbell
13. feb 2010

ahojte, moze sa v tehotenstve zivocisne uhlie pri hnacke?

tittika
13. feb 2010
mywiel
13. feb 2010

Dadu jasné ze oslavujeme ideme mat Indicku veceru a napustime si vonavu vanu so svieckami a bude aj keksik konecne. My si darceky nekupujeme nie je to pre nas dolezité, rychlo ist nieco kupit lebo je Valentin, spravime si vecer pre seba a to bude nas darcek. 🙂

mywiel
13. feb 2010

tinkerbell ty mas hnacku? 😕 Ja mam skor druhy problém tehu zapcha... 😖

lucialen
13. feb 2010

Caute, pre dnesok som sa doucila, mam cas 🙂
Ja vobec nemam zapchu, skor velmi veterno 😀
My zajtra oslavujeme moje narodky, takze valentin ide do uzadia. Ale kupila som mm take tricko s napisom 'Pozor, ocino zaciatocnik' 😀

agentkak
13. feb 2010

luci tak všetko najlepšie a užite si zajtrajšok 😀

anarida
autor
13. feb 2010

Ahojte idem vas dočítať 🙂

anarida
autor
13. feb 2010

agentkak bábätká sa majú super 😵 ja sem chodím veľmi málo teraz to tu máme pestré 😅
dadulienka ďakujeme ideme celá rodinka 😵
Kočky vy ste toho moc nezapísali 😅

zuzanockamt
13. feb 2010

Ahojte 🙂

u mna nic nove, kostrc a krize bolia, niekedy az tak, ze ledva chodim, inokedy len sem-tam pichnutie ... a co sa tyka valentina, tak neriesim, laska sa ma prejavovat stale a pre nasu spolocnost je tento sviatok dost neprirodzeny ... takze som ani MM nic nekupila a dufam, ze ani on mne

vejinka
13. feb 2010

ahojte tak ja grciam uz kazdy den ...je mi z toho na nic som strasne slaba a nevladna a uz aby bol stvrtok som zvedava co bdue na sone...boze uz ani nespim co sa mi snivaju hrozne veci..minule sa mi snivalo ze som dostala strasne krce potom krv na intimke kym som vbehla do sprchy uz zo mna lialo potom zo mna vypadol taky batoztek a bolest nemormalna a dosiel doktorko lahla som si na postel doniesol nejake handry aby som bola panvou vyssie a urobil mi vyskrab a on tam este nasiel jedno babo ale toto malo aj ruky aj nohy a odlozil si ho do takeho vrecuska na eura zaviazal a odisiel...fuj rano som cela spotena utekala na hajzel ci je vsetko ok 🙄 😔 😅

zuzanockamt
13. feb 2010

baby, podla mna veci prilis prezivate a preto sa vam snivaju hovadiny ... tehotenstvo je prirodzena vec a netreba sa zbytocne stresovat ... aj ja sa bojim, ci bude vsetko OK, ale viem, ze sa vzdy stane to, co sa ma stat ... osudu neutecies ... ja som proste fatalista

anarida
autor
13. feb 2010

vejinka uff take sny 😔

vejinka
13. feb 2010

no tie sny asi bduem mat do konca zivota lebo mne sa odjakziva snivaju blbosti 😅