♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@gumimaci ja som nakupila v DMke a jednom bioobchodiku drahom ja hovado...my zas mame od rana teplotu ☹
@stvura dakujem...to mas aku mudru knizku, prosim ta? lebo ja som z tych prikrmov debil
@zuzanockamt vlocky mam aj ja, kukuricu ako urobis? pohanku ja nenanvidim 😉
@zuzanockamt tak ked niekoho na tu sekciu najdes, daj vediet 😀
Ahojte 🙂
dnes sme uz obehli aj tu Kardio...vsetko v absolutnom poriadku, aj sono srdiecka nam spravili ekdze mala bola vyrehotana a v poho si dala natocit aj EKG...povedali ze to ma z rastu a na sone srdiecko bilo cisto ako zvon 🙂 spadol mi kamen zo srdca
@zuzanockamt ja aspon 2tt zeleninku...potom aj masko a potom ovocie 🙂
Kto chcel tú polentu? https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zojec/clanok...
A teraz niečo pre tatinkov 😀 😀 😀 http://www.kosternovi.eu/dorty/dorty.asp?klic=172
@zuzanockamt ja chcem urcite 2 deti
@stvura dobre vediet 😉
@hobit tak potom budes musiet aj ten druhy porod nejako pretrpiet 😝 ... ja druhe neplanujem, ak by sa stala nehoda, tak co uz nejako by som to snad prezila, aj ked tych 9 mesiacov cakania na porod by bolo hroznych
@zuzanockamt heh dobru temu mate. Ja uz dalsie neplanujem ani keby traktory padali radsej sa vzdam sexu 😀 aj tak som vzdy vecer vycerpana takze smola a mat dve deti je bruatalny zaberak urcite dve deti po sebe uz nikdy nie je to na slucku niekedy erik ma vrcholne obdobie vzdoru a vilkovi idu zuby na porazenie niekedy.takze kocky dobra rada nad zlato aspom rozdiel 5 rokov medzi detmi ale zasa uz sa tesim ked toto obdobie prejde vilko bude chodit a vyhraju sa teda dufam zatial sa skrabu stipu hryzu a strkaju. Ale ja verim ze sa to zlepsi a zacnu sa mat radi
@vejinka no a presne toto nechcem zazit, radsej sa budem venovat teraz Jurkovi a po case uvidime
@vejinka ahoj 🙂 presne tomuto sa chcem vyhnut,takze urcite nechcem dve hned po sebe, pockame kym bude Riso trochu samostatnejsi...lebo behanie od jednej plienky k druhej podla mna nie je uzivanie si materskej 🙂
sice som tiez po porode povedala,ze druhe jedine adoptovat,ale tak zas nechcem jedinacika,obaja s muzom mame 2 surodencov,takze aj nasmu doprajeme 🙂
Babule neviete mi nikto poradit co robit s tym UM? ☹
@elixia ja by som zobrala to UM, na ktore je zvyknuty, lebo aj tak nemozes naraz zo dna na den zmenit ... ja som aj na Bebu 2 prechadzala postupne a je to ten isty vyrobca
@zuzanockamt hm,len netusim kam to zbalim... ☹
@elixia a kto to vyraba? ... ak je to mlieko aj na nasom trhu, tak zober iba cast a budes to striedat ... ved on je tiez velky, tak to lahsie zvladne
@vejinka ja mam v plane minimalne 3 roky pockat
@stvura tak dnes sme mali trochu cestovin a pastrnaku v obediku, chutilo mu aj to, on zje snad vsetko co mu dam 🙂
@zuzanockamt ty si tusim pisala, ze si daval malemu sladky zemiak, ako sa to vari? s cim si mu to dala?
@hobit nie ja som sladky zemiak nedavala, len obycajny ... to asi skor elixia
kto daval sladky zemiak a ako?
@hobit ja som davala...normalne som osupala uvarila,roztlacila vidlickou a zmiesala tusim s brokolicou..zabit sa za tym nesiel,ale tak zjedol par lyziciek 🙂
@stvura @zuzanockamt asi to bude najlepsie vziat so sebou..len keby ste videli,co vsetko ja uz mam nachystane,ze treba vziat..muz mi uz vysvetloval,ze nemame autobus 😀