♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@elixia ved vybal z krabic a zober len sacky, ja som to tak robila, ked som potrebovala ist k nasim na 2 tyzdne ... zaberie to predsa len menej miesta ako cele krabice
baby, pomooooc, maly ma teplotu 38,6 a skoro som si to ani nevsimla.. uplne krasne sa hra, smeje.. chytila som ho a hroza, uplne horuci. Dala som mu aj cipok a zatial nic.. po akej dobe by mal zabrat. A nemame ani sopliky, ani nekasle, len mu teraz ocerveneli ocka azacali slzit, ale to bude pravdepodobne tou teplotou, mam mu dat aj studene obklady na celo???
@zuzanockamt no hej,len to nase je rovno v plechovke,nie v sacku.. 😒 no budeme sa musiet nejako zbalit, sa zas napocuvam od muza 😀
tak teplota je znizena a drobec uz spinka 🙂 tak som sa vystrašila, este maly nemal taku zvysenu teplotu a ja sama doma,som zacala panikarit 😀 😀 len dufam, ze ked prestane ucinkovat cipok, ze nenaskoci znova ☹ ☹
@majjjka24 a kde si merala? ... v konecniku mal taku? ... nas Jurko mal teraz posledne dva dni take vysoke teploty z ockovania, ale v konecniku mal 38,6, cize to je len okolo 38, kedze pol stupna sa odcita ... tiez som davala paralen cipok a potom som uz nemerala, lebo sa aj celkovo ukludnil, hoci noc bola hrozna ... zabaly az vtedy, ked stupa nad 39 ... ja som tak bola sama doma po prvom ockovani, kedze muz bol na sluzobke a vtedy mal tiez 38 teplotu, tak som skoro v noci ani nespala, co som sa bala, ze ak mu to bude stupat
Ahojte 🙂
tak dnes slnečný dník a my sme ho strávili von od jedenastej do stvrtej.... na terase stolicka a relax...len sme sa dnu napapali....
inak ako predvcera sama od seba prehltla mrkvicku, prisla nato vcera a dnes zjedla celý Avent pohárik..... mali sme brokolicku s mrkvickou...cakam nadielku v plienocke...asi bude dobry papkac...dnes ani jeden hlt nevysiel naprazdno 😀
@majjjka24 drzi palce aby ste uz boli ok ....bez teploty...asi zubky ☹
@zuzanockamt merala som v konečniku 39,1, teda to je 38,6 ☹ ale nechapem cim to moze byt.. ani po ockovani sme nemali teplotu a dnes sa tak krasne sam od rana hra a bum ☹ myslim, ze dnes ani oka nezazmurim,co ho budem stale chytat, ci nie je horuci ☹
@majjjka24 no je mozne, ze aj zuby, ale je to teda dost vysoka teplota ... a ty len kojis, ci davas aj caj alebo vodu?
@zuzanockamt kojim, ale dala som mu aj vodu, aby sa nedehydroval..
dievcata, aku zeleninu odporucate k pohanke? ... a mam ju najskor normalne uvarit a az potom rozmixovat alebo ju na zaciatku pomliet a varit ako kasu?
ozaj a davate alebo davali ste niektora detom caj rooibos? ... viem, ze sa moze uz aj teraz davat, ale neviem, ci tak ako dospelym, ze zalejem jedno vrecko 2,5 dcl vody alebo ho mam zriedit este?
@stvura vdaka 🙂 ... inak ja brokolicu davam uplne normalne a nic mu este nebolo, nas Jurko zatial nemal reakciu na ziadnu potravinu, dufam, ze to tak aj ostane
@stvura @janica81 @zuzanockamt tak my sme skoncili na pohotovosti.. maly ma zapal oci, pravdepodobne ho prefuklo ☹ a na to z čoho mal teplotu dokina neprisla, vraj to moze byt nejaka viroza.. hrdielko aj dychanie ma v poriadku, ak bude mat aj zajtra teplotu, mame prist znova aj s mocom.. ale bola taka zlata, maly sa jej dokonca smial 🙂 a inac vidim, ze sa bavite o brokolici.. doktorku dost zarazilo, ked som jej povedala, ze uz malemu davam brokolicu... vraj ho moze z toho boliet brusko.. ze brokolicu mam nechat na neskor... my sme tiez po nej nemali ziadne alergicke reakcie, ale s tym bruskom to moze byt pravda...