♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte zenicky, tak tu som. Uz ako tak pozbierana 😖 dnes uz ma natalka 7 mesiacov, juj, ako to len utieklo 😵
@gumimaci
@janica81 dakujem ku gratulaciam 😉 ak mas cas, tak tu si precitaj
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zalubil-sa-do-druhej-co-dalej/
@majjjka24 lepok? my sme este nezaviedli stale nic 😅
@hobit no malal je cestovatelka,uz vie ako to funguje vsetko na letisku a v lietadle 😀 a dala vam toho ta homeopatka vela? ako mu to budes davat? najprv rozpustis?
tak ja som doniesla z domu bio zemiacky,tak bude dnes alebo zajtra zacnem,to som zvedava,lebo ja si myslim,ze nasa bude dobry papkac,ale moze prekvapit 😀 inak mali sme minuly tyzden 10,45 kg ,takze pribera super aj ked je len kojena stale 😅
@estterka riadna baba 🙂
v podstate nam zatial nedala homeopatika, len zelezo vo forme biochemickej mineralnej soli http://www.biomineral.sk/produkty/ferr-phos/, co by malo posilnovat aj imunitu...uvidime, ci zaberie, mam sa jej ozvat ked budem mat kontrolne odbery....ona sa zaobera aj Bachovou kvetovou terapiou tak aj nejake olejceky mame 🙂
Ahojte,
@gumimaci pekna fotka 🙂
@kitchima drzim palce, takeho chlapa fakt nepotrebujes..
@estterka ja som bola presvedcena,ze Riso bude dobry papkac a jeho velicenstvo zatial len vymysla 🙂
@hobit ja som podstupila tu Bachovu terapiu ked som mala asi najtazsie obdobie v zivote a dost mi to pomohlo,tak hadam pomoze aj vam...
Aj vam uz detuchy doma upratuju?Ja sa dnes chystam vypratat vsetky police kam uz dosiahne,lebo uz prelozi cely byt a len striehnem kde co vyparati...
@elixia nas jurko je pohodak, kam ho dam, tam je ... takze sarapatu mi zatial nerobi, len sa na posteli pokruti ... na zem ho nedavam, lebo by si asi roztrepal nos, ked mu hlava obcas zleti dole
Baby čo ste pripravovali už cukinu.....ako to mám spraviť? Dnes mi brácho (bio maniak) nakúpil v bio obchode všeličo a medzitým aj cukina. My sme to doma nikdy nemali ani nerobili......môžem to zamraziť čo zostane? a keď nie, koľko to vydrží v chladničke nezamrazené? mám to pripraviť aj s inou zeleninou? ako dlho sa to varí? dík
@panki ja robim cukinu na pare so zemiakom, porom, petrzlenom a potom to rozmixujem a pridam este aj trochu UM, nas Jurko to ma hrozne rad ... mozes pridat aj uvareny zltok do toho ... netreba to dlho varit, ale casovo neviem, ja to len skontrolujem, ci je to dost mäkke ... zamrazit som neskusala, nemam mraziak, tak varim kazdy den cerstve
@zuzanockamt dik, ja som nemyslela uvarenú zamraziť ale surovú, lebo neviem koľko toho spapá a aby sa mi to za tri dni v chladničke nepokazilo keď ju rozpolím.....aj ja sa snažím všetko variť na čerstvo aj keď teraz bola chúďa na pohárikoch kupovaných celý týždeň 😖 ale už som o.k. tak hor sa do varenia
@panki jaj, tak surovu mozes zamrazit, moja mama to vzdy nastruhala a dala do sackov a zamrazila, my sme z toho doma casto robievali privarky, ja to mam velmi rada
@hobit ano,bola som vtesy ako au pair v Rakusku u jednej doktorky,ktora sa takymito vecami zaoberala... 🙂
@zuzanockamt aj my sme mali na plane spokojne dobre dieta ale akosi sa presny opak podaril 😀 on neobsedi ani sekundu,hracky su nudne,najlepsie su kable,dialkove a vsetky ostatne zakazane veci...
@panki my sme to doma tiez tak mrazili ako pise Zuzka...malemu teraz aj uvarene mrazim lebo on toho vela nezje a ked nakupim organic zeleninu tak ta dlhho nevydrzi a museli by sme to my zjest 🙂
@panki urcite to mozes zamrazit, ja som si teraz takto davala tekvicu, ale ja by som to asi najprv povarila...ak to ma velke jadra tak vzbrat, ak male, mozes nechat...cukkina je super, ja ju davma malemu casto
@elixia hehe, ja som tiez mala v plane pokojne dieta, ktore posadim do kocika a idem...tiez nevydalo 😀...napr. vcera sme boli na velkom nakupe v Tescu aj s tatom, to bol zazitok, jden tlacil kocik, druhy vozik a maleho sme si podavali na striedacku

slamena vdova do piatku...kto pride?🙂