♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt ja som ju kupila v bazare za 20, ale je super, neboli z toho chrbat...my sa vsak naozaj malo nosime, Tobi bol na mne nalepeny prve 3 mesiace a teraz sa najradsej realizuje na zemi
tak včera sme začali s maskom, kedze presiel mesiac od prveho prikrmu.. po prestudovani viacerych clankov som zacala morcacim maskom.. 20g, ale bolo to teda dost velke mnozstvo.. rozmixovala som ho s mrkvickou a zemiakom a polievockou, tak papal, ze som nestihala naberat 😀 😀 TREBA DAVAT MASKO KAZDY DEN?? Ja budem asi davat 3x do tyzdna a 2x po polovici zltka.. zajtra sa chystame na to zltko..
@majjjka24 ja davam raz az dvakrat do tyzdna mäsko - ale teda viac ako 20 - 30 g a raz zltok
Ahojte aj mas dako zapeka..skusala som aj tie stavy jablkovo hroznovu HIPP a trosku asi aj pomohlo...s ta slivkova na kakanie je tiez HIPP lebo som ju nikde nevidela...
ahojte,no my sme asi divni,co sa prikrmov tyka 😀 mali sme tri dni zemiak a teraz som chcela mrkvu,ale poslednu bio na trhu kupila baba predo mnou 😠 tak dnes bude tekvica a na tento tyzden mame este cerstvy spenat a hrasok a mrkva bude az o tyzden v nedelu,dala som si odlozit 😀 len neviem,ci tu tekvicu mam dat samotnu alebo so zemiakom 😕
@majjjka24
@sjusiquatro tak ja som dnes dala Tobimu tekvicu a uz sa aj pokakal 😀
@estterka ja som dala samotnu, tu oranzovu
@estterka to je divne 😖
@hobit a kde kupujes tekvicu?u nas som v celom meste nezohnala...v ziadnom hypermarkete nemaju 😠
@sjusiquatro no ja som ju shanala tak isto, nakoniec som ju nasla na tekej trznici
@sjusiquatro sa pripajam...po tekvici ani chyru ☹
ake i/y je chýru?? 😀DD
@hobit aj ja som dala samotnu tekvicu,zjedla co som jej pripravila do misky a este som musela pridat,taky uspech mala 😀
baby,ja neviem,ale volala som s kamoskou spanielkou a ze v spanielsku lekari neodporucaju spenat,az po roku ako vsetku listovu zeleninu,to preco? a ze oni nedavaju ani karfiol a brokolicu,lebo to su "silne" zeleniny..ale zas ona davala ako prve pomarancovu stavu..tak ja uz neviem,ale nevidim nic zle na spenate 😕
Baby?? ked rozmrazite nieco zamrazene...este to prevarate?? ci hned podavate??
Ahojte dievcata..nechodim tu casto,skor vas citam...ale chcela by som sa Vas spytat kedy planujete dalsie mimco.??? mne manzel povedal ze nema problem aj teraz ,ze on by chcel aj teraz...ja neviem..chcela by som asi tak ked mala bude mat rok a pol.neviem..ostala som v soku ked mi to povedal...
@stvura ved toto...sestra ma teraz 2 mesacne trojicky,tak manzel chce dalsie..ze ked sestra zvlada tri male tak preco nie my dva.ja sa nebranim.ale bojim sa ..nieje to lahke rozhodnutie,

@hobit kukla som, co je to zac, no riadne draha klokanka ... ved za tu cenu sa da uz aj manduca v bazare zohnat ... tak ublizit mu neublizis