icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
9. apr 2011

@hobit kukla som, co je to zac, no riadne draha klokanka ... ved za tu cenu sa da uz aj manduca v bazare zohnat ... tak ublizit mu neublizis

hobit
9. apr 2011

@zuzanockamt ja som ju kupila v bazare za 20, ale je super, neboli z toho chrbat...my sa vsak naozaj malo nosime, Tobi bol na mne nalepeny prve 3 mesiace a teraz sa najradsej realizuje na zemi

majjjka24
10. apr 2011

tak včera sme začali s maskom, kedze presiel mesiac od prveho prikrmu.. po prestudovani viacerych clankov som zacala morcacim maskom.. 20g, ale bolo to teda dost velke mnozstvo.. rozmixovala som ho s mrkvickou a zemiakom a polievockou, tak papal, ze som nestihala naberat 😀 😀 TREBA DAVAT MASKO KAZDY DEN?? Ja budem asi davat 3x do tyzdna a 2x po polovici zltka.. zajtra sa chystame na to zltko..

hobit
10. apr 2011

@majjjka24 my sme davali raz do tyzdna, tento tyzden som mudla akzdy den, ale nekaka zapeka ho zas, takze sa vratime k 1-2 x tyzdenne a raz zltko

hobit
10. apr 2011

@stvura ahoj, tu oranzovu tekvicu mam dat s cim, prosim ta?

majjjka24
10. apr 2011

@hobit nas zapeka z kazdeho jedla 😀 😀 predtym sme kakali kazdy den a teraz tak kazdy treti.. ale brusko neboli, tak je to hadam v poriadku...

hobit
10. apr 2011

@majjjka24 ani Tobiho neboli brusko, len sa hrozne snazi vykakat a neda sa mu....a doktorka povedala, ze by mal mat este kasovite hovienko a to on teda nema ani nahodou

zuzanockamt
10. apr 2011

@majjjka24 ja davam raz az dvakrat do tyzdna mäsko - ale teda viac ako 20 - 30 g a raz zltok

sjusiquatro
10. apr 2011

Ahojte aj mas dako zapeka..skusala som aj tie stavy jablkovo hroznovu HIPP a trosku asi aj pomohlo...s ta slivkova na kakanie je tiez HIPP lebo som ju nikde nevidela...

estterka
10. apr 2011

ahojte,no my sme asi divni,co sa prikrmov tyka 😀 mali sme tri dni zemiak a teraz som chcela mrkvu,ale poslednu bio na trhu kupila baba predo mnou 😠 tak dnes bude tekvica a na tento tyzden mame este cerstvy spenat a hrasok a mrkva bude az o tyzden v nedelu,dala som si odlozit 😀 len neviem,ci tu tekvicu mam dat samotnu alebo so zemiakom 😕

estterka
10. apr 2011

@hobit no nie su tu drogerie ☹ len nieco maju v suprakoch,ale obchod,ze drogeria neexistuje.mozno na pevnine ano. a vyber je tu slabi 😠

hobit
10. apr 2011

@majjjka24
@sjusiquatro tak ja som dnes dala Tobimu tekvicu a uz sa aj pokakal 😀
@estterka ja som dala samotnu, tu oranzovu
@estterka to je divne 😖

sjusiquatro
10. apr 2011

@hobit a kde kupujes tekvicu?u nas som v celom meste nezohnala...v ziadnom hypermarkete nemaju 😠

hobit
10. apr 2011

@sjusiquatro no ja som ju shanala tak isto, nakoniec som ju nasla na tekej trznici

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
10. apr 2011

@stvura aj ja som dala nakoniec samu, chutila a zabrala na kakanie 🙂

janica81
10. apr 2011

@sjusiquatro sa pripajam...po tekvici ani chyru ☹
ake i/y je chýru?? 😀DD

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
10. apr 2011

@stvura a hrasok davas aky?? mrazeny??

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
10. apr 2011

@hobit aj ja som dala samotnu tekvicu,zjedla co som jej pripravila do misky a este som musela pridat,taky uspech mala 😀

baby,ja neviem,ale volala som s kamoskou spanielkou a ze v spanielsku lekari neodporucaju spenat,az po roku ako vsetku listovu zeleninu,to preco? a ze oni nedavaju ani karfiol a brokolicu,lebo to su "silne" zeleniny..ale zas ona davala ako prve pomarancovu stavu..tak ja uz neviem,ale nevidim nic zle na spenate 😕

lukra
11. apr 2011

@janica81 tvrde y.. 😵

janica81
11. apr 2011

@estterka ja som spenat dala....ked raz za cas nevidim na tom nic zle.... dufam ze neskodim malej...lebo jej strasne chutil a hlavne s vajickom !!

lukra
11. apr 2011

@estterka tak to som prekvapena, tu sa podava bezne takato strava. Co sa tyka karfiolu a brokolice nema sa davat hlub, je tom viac skodlivin, resp. zachytava. Ani tym spenatom nic nepokazis, tu sa odporuca...iny kraj, iny mrav sa povie..

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
11. apr 2011

Baby?? ked rozmrazite nieco zamrazene...este to prevarate?? ci hned podavate??

elixia
11. apr 2011

Ahojte,
mali sme kraaasny vikend,pocasie ako v lete,tak sme si uzivali 😀

@janica81 to comam zamrazene vo via poharikoch uz uvarene,tak to iba rozmrazim a zohrejem,nevarim uz..

V sobotu ideme domooooooov! 🙂

katarina87
11. apr 2011

Ahojte dievcata..nechodim tu casto,skor vas citam...ale chcela by som sa Vas spytat kedy planujete dalsie mimco.??? mne manzel povedal ze nema problem aj teraz ,ze on by chcel aj teraz...ja neviem..chcela by som asi tak ked mala bude mat rok a pol.neviem..ostala som v soku ked mi to povedal...

stvura
Odpoveď bola odstránená
katarina87
11. apr 2011

@stvura ved toto...sestra ma teraz 2 mesacne trojicky,tak manzel chce dalsie..ze ked sestra zvlada tri male tak preco nie my dva.ja sa nebranim.ale bojim sa ..nieje to lahke rozhodnutie,