♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
A este sa idem spytat 🙂 aj Vase deticky tak putuju po postielke??? no nasa Nela ked zaspi sa vrti, kruti....pridem a je tam uplne spriečená 🙂 cez deň je celkom kľudná 😀 ale v noci putuje neskutočne !!!
@mikusik Gratulujem k zubkom 🙂 My uz mame jeden dolny, oba horne a druhy dolny sa prave derie.. Sa smejem, ze ja nemam dieta, ale maleho tigra pretoze ma stale tak dokuse betarka a nielen to, aj doskriabe nechtikmi, dokope nozkami, vytaha mi vlasy, no cisty koniec 😉 Vecer som doranana jak po boji 😉 To aj vase su taki bitkari?
A velmi rozmyslam ci nezacnem s inymi plienkami lebo pampersky su brutalne drahe uz a nasa mala princezna raz cikne trosku a uz je cirkus... Ale to zrejme mama prvorodicka ju tak neucila, ze po ciknuti sup von z plienky takze mam co som nechcela 😝
@janica81 Zlatusik 🙂 My papame presne v tom istom kresielku 🙂
Doteraz som si myslela, ze malej dam cas, ze to nevadi ked este nesedi, nie velmi sa sama otaca len obcas ju to napadne, no pediatricke sa to nepozdava lebo videla, ze mala ma zlozvyk - cela sa napina a preklada nozku cez nozku.. Vraj sediet sa nauci az po tom, co sa bude casto gulat a pretacat ako vrtula a to u nas este nie je 🙄
@gabika17042010 A este k tomu nas poslala za neurologickou ☹
@janica81 Moja mala robi na posteli doslova hodiny lebo zdvihne nohy (v spacom vaku), hodi ich do pravho uhla a potom hlava za nohami atd..a medzitym cmula palcek 😎
@gabika17042010 vitaj v klube ja mam take obe deti.stipu skrabu hryzu tahaju kopu no na nervy ale vydrzime to ne? Len som zvedava kedy to prejde toho starsieho.
@stvura Dik za tip, skusim 🙂 Co ja viem, ci je chuda... Sice nie je ziadny bunko, no ma 7500 g 70cm pri veku 7 mesiacov a tyzden. No ale zasa asi je to tym, ze je hyperaktivna az hroza, nonstop kope nohami, cela sa zvija jak hadicka 😉
@vejinka Hehe, tak som rada, ze nie len ja mam selmu 😉 Jasne, ze vydrzime... Mozno mi par vlasov ostane kym vyrastie 😀
@gabika17042010 my mame tiez pampers a pokial si nekakne nechavam aj pol dna.ale ja mam oboch na plienkach no cez leto sa uz hadam oduci starsi.a zasa ten ma pampers len na noc.inak gaga tesco alebo euro shopper hypernova.nikdy sme nemali problen a z hypernovy su dost lacne. 😉
a stale este nespi a vymysla
@vejinka Ci pana pol dna? Tak moja by uz bola mokra aj za usami lebo cika o106.. Ale mozno sa mylim.. Musim skusit inu znacku lebo skrachujeme na cisto 😠
Prave som si precitala jeden problem s plienkami co som sama zaznamenala - casto su uvolnene granulky v plienke co maju absorbovat vlhkost a potom skriabu jak des. To by sa Pamperskam stavat nemalo, ci? Mozno by to trebalo dakde reklamovat, no kto ma na to nervy.. 😒
@gabika17042010 my sme mali na 6 mesacnej prehliadke 7kilo a drobec je tiez sama hyperaktivita... kope nohami, rozhadzuje rukami, niekedy k tomu zacne este aj krutit hlavou a pretaca sa nonstop, putuje vsade, kym ho nieco nezastavi a potom spusti taky krik... a ked si ho posadim na nohy, postavuje sa a vypina... ani sekundu neobsedi. A stym skriabanim a trhanim vlasov si tiez mozeme podat ruky, a tiez hryzie, ale zatial nastastie nemame zuby 😀 😀

@mikusik ani my nic, ale zuzle vsetko teraz extremne a dost kaka tak snad uz nieco vyrastie
@gumimaci on si zvykne, Tobi ked zacinal, tiez to robil a potom zistil, ze to boli a daval si pozor, zaryje len n aposteli do makkeho, na zemi drzi hlavu vysokoooo 🙂
@janica81 no mal ju s jablkom takze v pohode, ale on zje naozaj asi vsetko....vyborna fotka 😉