icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
15. apr 2011

@hobit kde robi tvoj muz?

hobit
15. apr 2011

@stvura no tie babaty im idu, aj ked podla mna je to dost nechutne 🙂
@gumimaci mosr

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
15. apr 2011

@stvura aj mne to pripomina tekvicu, tu nemam rada, preto mi asi nechuti ani toto

panki
15. apr 2011

Ahojte, no dnes ideme na batat aj my.....už sa varí....tak uvidím či aj nám pôjde.....aj keď pochybujem 😒

gumimaci
15. apr 2011

@hobit ja som strasna koza... som si pomylila datumy, to cvicenie bolo vcera... sme sa predrali horkotazko cez zacpanu BA... 😅
Tvoj muz je vojak? kde maju budovu? ked tak sa aj moj moze zastavit

hobit
15. apr 2011

@gumimaci ved mne sa zdalo, ze si pisala 14teho 😅
@gumimaci take nieco, to je zlozite aby tam isiel, bud to prinesie moj muz tvojmu alebo sa mozu stretnut napr. pri kukurici, ale musia si dohodnut presny cas, lebo mojmu byva problem sa dovolat cez den 😝

gabika17042010
15. apr 2011

@hobit Ja dusim morcacie masko nakrajane na male kocky asi hodinu a pol. Po vychladnuti navazim po 30 g, dam do mikrotenovych sackov a sup do mraznicky. Potom uz len prihodim ku zeleninke co sa vari, spolu rozmixujem a je to.

hobit
15. apr 2011

@gabika17042010 a ako dlho to moze byt v mraznicke uvarene?

gabika17042010
15. apr 2011

@hobit Podla mna aj 3 mesiace, ale tak tych par balickov vydrzi snad menej 😉

gumimaci
15. apr 2011

@hobit no kedze ja som mala dnes 14teho 😀 😀 😀 😀 😅 moj sa mi smeje celu dobu... tak som im napisala teraz, ze radsej si pockam na nejaky uplne novy kurz, nech uz nejsem za uplneho debila 😝

lenkaff
15. apr 2011

ahojte, ako robite cviklu, a scim? chcem skusit zajtra, pretoze jeme stale to iste, nic nove neńachadzam v obchodoch... inak ja ked som malemu dala sladky zemiak, tak strasne vracal, som skoro isla na pohotovost s nim. ale neviem nakoniec z coho to bolo, lebo mna zas bolelo brucho, takze mozno sme mali nieco ine. no pre istotu som mu ho uz nedala.. 😒

janica81
15. apr 2011

Ahojte 🙂

veru nie je to lahke vymyslat stale nieco ine pre nase deticky... my striedame mrkvicka+cuketa+broko+karfiol+zemiak+špenát kombinujem tieto zeleninky .... teraz sme mali 2x masko zajtra spravím len cistu zeleninku a supnem asi trosku ryzu pre zmenu 😀

a poobede davam vyzivky a jablcko + banan uz cerstve a tie bio keksiky bez cukru tam zamiesam sem -tam...

ozaj skusali ste niekto uz postruhanu mrkvu ale cerstvu?? 🙂

kase Nutrilon vobec ale vobec nechce...a kedze ich ani nemam kedy davat lebo inak sa kojime tak asi ich este nebudem davat 😀

@gumimaci ahoj...Ty si robila aj fazulky?? teda struky?? ak ano tak ako??
@lenkaff sa mi zda ze cviklu robila @stvura

zuzanockamt
15. apr 2011

@janica81 mozes pridavat do zeleninky aj polentu alebo pohankove vlocky

hobit
15. apr 2011

@janica81 ja som dala mrkvu k jablcku...aj fazulky sme mali, normalne ich povariss ostatnou zeleninou, my sme mali mrazene
@lenkaff ja som ju dala tusim so zemiakom....ja si inak nerobim tazku hlavu z tych kombinacii, co mam, to dam, nas zrut zje vsetko a v akychkolvek mixoch

sjusiquatro
15. apr 2011

@janica81 aj my sme mali fazulky..presne ako hobit som robila

mikusik
15. apr 2011

dnes som objavila dôvod prebdených nocí,2 spodne zubky 😀 tak ma to potesilo.a vase deticky?

mikusik
15. apr 2011

@zuzanockamt ako pripravujas polentu?

gumimaci
15. apr 2011

@janica81 ahoj, tak ako ti napisali kocky... dusim s ostatnou zeleninou 🙂

gumimaci
15. apr 2011

@mikusik my este stale bezzubyyyyy

gumimaci
15. apr 2011

baby dnes sa drobcekovi prvy krat podarilo postavit na 4.. ale iba na 2 sekundy, potom hodil sipku na hlavu, to bolo placuuuuuuuuuuuuuuuuu ☹

janica81
15. apr 2011

ok zajtra pridavam fazulky 🙂

ozaj takto papame spenatik 😀

janica81
15. apr 2011

@gumimaci jeeeej šikulko 🙂 havárie patria k ostrým štartom 😀

janica81
15. apr 2011

@hobit surovú mrkvičku? a chcel ti ju papat? chutila?

gumimaci
15. apr 2011

@janica81 zlata 🙂 u nas spenat nepadne ani kusok nazmar, ten velmi lubi. ale od jablcka byva zabryzgany tak isto 🙂

zuzanockamt
15. apr 2011

@mikusik dam zovriet asi deci vody do nej dam lyzicu a pol polenty a necham povarit, potom rozmixujem so zeleninou a cajovou lyzickou olivoveho oleja

estterka
15. apr 2011

@janica81 podarena 🙂 to nasa neplytva jedlom ani nahodou,ze by sa zababrala 😀 ona strasne praska vsetko co jej dam 😀

janica81
15. apr 2011

@estterka to je radost chovat ked im chuti....ani my nic ostatne nevyplujeme...len spenatik isiel tazsie...ale 2x bol so zltkom a to uz islo sup sup

estterka
15. apr 2011

@janica81 no vsak nas drobec sa smeje a trasie od radosti,len misku vidi 😀 zatial bola tekvica,zemiak a spenat a vsetko chutilo. dnes som to uz ani neriedila mliekom a spapala vsetko 😝