icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mikusik
17. apr 2011

@gabika17042010 tak niesom sama kto je vecer dobity ako konik 🙂 s tim sedenim sa netrap kazde dieta ma svoj cas

gabika17042010
17. apr 2011

@majjjka24 Tak sranda s tymi nasimi selmami 😀 Ja uz mam zarezy od jej zubkov na rukach 😉

gabika17042010
17. apr 2011

@mikusik 😅

tothova5a
17. apr 2011

Baby, ked moja Nella papa mliecko Nutrilon, musi papat aj kase Nutrilon, alebo moze aj ine znacky?

panki
17. apr 2011

@tothova5a aj moja malá papá Nutrilon ale kaše jej dávam Hami, nie sú také straaaaašne sladké ako Nutrilon

sjusiquatro
17. apr 2011

AHOJTE....baby co si myslite ake su lepsie topanocky na prve krociky s mäkkou ci tvrdou podrazkou???vsade pisu inak... 🙂 🙂

hobit
17. apr 2011

@sjusiquatro nam povedali na rehabilitaciach, ze pevne topanky az ked bude chodit

gumimaci
17. apr 2011

ahojte,

@tothova5a urcite mozes dat aj ine znacky 😉

@sjusiquatro skor pevne s tvrdou podrazkou, ale chcem vyskusat aj kozene papucky. uvidime ako to pojde v nich...
@hobit boli sme teraz v sobotu na plavarni, nakoniec v pohode 🙂 Ondrejkovi sa pacilo, budeme chodit asi kazdy vikend. Ale niekedy mozme skocit na kafco, ked budeme mat po kurze 😉

hobit
18. apr 2011

@gumimaci zlaty plavec...kde ste boli?
tam je aj taka fajna cesticka na kocikovanie...

gumimaci
18. apr 2011

@hobit u nas na plavarni v detskom bazene. pacilo sa malemu velmi,,,
OK, tak sa niekedy dohodneme a dame stretko 🙂

majjjka24
18. apr 2011

baby, ked varite drobcom ryzu, ako ju robite??? Ja som dnes skusila a ani ponorny mixer mi ju nerozmixoval 😠 😠 a luto mi to bolo, lebo tam mal uz aj masko a zeleninku, tak som to cez najvacsie sitko prepasirovala, ale potom mi toho ostalo dost malo 😀 😀 a mozem dat aj cestoviny??? Ak ano, tak ake?? Lebo mi sme zatial ako prilohu mali len zemiaky 😀

majjjka24
18. apr 2011

@gumimaci jeeeeeej aj my chceme chodit plavat, len cakame kym sa este viac otepli...

hobit
18. apr 2011

@gumimaci v Maline?🙂

tothova5a
18. apr 2011

Od kedy treba deturencom umyvat zubky? A ako ich umyvat?

gumimaci
18. apr 2011

@hobit poznas? 🙂 v plaveckom straaasne studena voda 🙂

@tothova5a ja myslim, ze od zaciatku. nasucho bud s handrickou, alebo prvou kefkou. v stredu idem k zubarovi, tak sa ho chcem spytat..aj ked Ondrejko je stale bezzubec 😀

janica81
18. apr 2011

@majjjka24 ja hodim ryzu k zeleninke a ponorny mi to mixne...aj ked sú tam malicke kusky, Nela to v pohode a s chutou spapa 😀

vejinka
18. apr 2011

ahojte my sme dnes mali prvy krat varenu mrkvicku a spapal asi 5 lyziciek..troska ho napinalo a dost krical ked nevedel co s tym 😀

hobit
18. apr 2011

@gumimaci jasne, chodili sme tam plavat, ked som este nebola tehotna, oproti BA lacne a prazdne...v tehu som tam bola raz, ale zdalo sa mi to tam nejake spinave, teraz to bolo v pohode?
@tothova5a moja zubarka povedala, ze uz teraz, aj ked este nemaju zubky, takym naprstkom bez pasty

gumimaci
19. apr 2011

dobre ranko,

@hobit no mohlo by to byt aj lepsie, hlavne tie sprchy mi vadia... ale bazen je cisty. a uz je najlepsia zmrzlina pri plavarni otvorena 😉

panki
19. apr 2011

Teda baby poviem vám u nás ten sladký zemiak zabodoval na 100%....už tri papá tak krásne a dokona včera zjedla úplne celú misku...som myslela že praskne 😅 a @stvura dík za nápad z jabĺčkom aj to funguje super, konečne aspoň trochu mäska spapá 😵

hobit
19. apr 2011

@gumimaci mnam 😉 ja idem dnes s malym do vody, som u rodicov a su tu kupele s bazenikom teplym, kde byva aj plavanie babatiek
@panki no vidis, sladky zemiak je super 🙂

hilaris
19. apr 2011

ahojte. prosím pomôžte mi pre Ronju vyhrať topánočky. Klik tu: http://www.facebook.com/Liliputi.sk musíte stránku označíť za páčivú a potom môžete hlasovať. Prosím hlasujte pri mene Silvia Veselá pod obrázkom bielych sandálok. Nájdete ich aj tu http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150562......
krásne ďakujem za pomoc. Máme veľkú šancu. Sme na druhom mieste

stvura
Odpoveď bola odstránená
norikk
19. apr 2011

ahojte, chcem sa s vami poradit.......nas drobec je casto mrzuty....len co rano vstanem, nemozem odist z dohladu, lebo je plac a to je pri nom manzel.....cez den uz vydrzi aj s cudzimi.....myslite ze to je nasledok toho, ze cestujeme ćasto a menime prostredie?? ...a prebalovane je jeden boj, rozplace sa, pretaca sa, nevydrzi......

hilaris
19. apr 2011

@stvura krásne dakujem! Mirka? nemám v šali rodinu 🙂

hilaris
19. apr 2011

@norikk to pises o mojom dietati??? :D a to nikam necestujeme. myslim ze je to normalne

stvura
Odpoveď bola odstránená
hilaris
19. apr 2011

@stvura nepozname. ja som myslela ze ty si mirka lebo nejaka mirka hlasovala :P

gumimaci
19. apr 2011

@hilaris mas lajk 🙂

hilaris
19. apr 2011

@gumimaci dakujem