♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@majjjka24 Tak sranda s tymi nasimi selmami 😀 Ja uz mam zarezy od jej zubkov na rukach 😉
@mikusik 😅
Baby, ked moja Nella papa mliecko Nutrilon, musi papat aj kase Nutrilon, alebo moze aj ine znacky?
AHOJTE....baby co si myslite ake su lepsie topanocky na prve krociky s mäkkou ci tvrdou podrazkou???vsade pisu inak... 🙂 🙂
@sjusiquatro nam povedali na rehabilitaciach, ze pevne topanky az ked bude chodit
ahojte,
@tothova5a urcite mozes dat aj ine znacky 😉
@sjusiquatro skor pevne s tvrdou podrazkou, ale chcem vyskusat aj kozene papucky. uvidime ako to pojde v nich...
@hobit boli sme teraz v sobotu na plavarni, nakoniec v pohode 🙂 Ondrejkovi sa pacilo, budeme chodit asi kazdy vikend. Ale niekedy mozme skocit na kafco, ked budeme mat po kurze 😉
baby, ked varite drobcom ryzu, ako ju robite??? Ja som dnes skusila a ani ponorny mixer mi ju nerozmixoval 😠 😠 a luto mi to bolo, lebo tam mal uz aj masko a zeleninku, tak som to cez najvacsie sitko prepasirovala, ale potom mi toho ostalo dost malo 😀 😀 a mozem dat aj cestoviny??? Ak ano, tak ake?? Lebo mi sme zatial ako prilohu mali len zemiaky 😀
Od kedy treba deturencom umyvat zubky? A ako ich umyvat?
ahojte my sme dnes mali prvy krat varenu mrkvicku a spapal asi 5 lyziciek..troska ho napinalo a dost krical ked nevedel co s tym 😀
ahojte. prosím pomôžte mi pre Ronju vyhrať topánočky. Klik tu: http://www.facebook.com/Liliputi.sk musíte stránku označíť za páčivú a potom môžete hlasovať. Prosím hlasujte pri mene Silvia Veselá pod obrázkom bielych sandálok. Nájdete ich aj tu http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150562......
krásne ďakujem za pomoc. Máme veľkú šancu. Sme na druhom mieste
ahojte, chcem sa s vami poradit.......nas drobec je casto mrzuty....len co rano vstanem, nemozem odist z dohladu, lebo je plac a to je pri nom manzel.....cez den uz vydrzi aj s cudzimi.....myslite ze to je nasledok toho, ze cestujeme ćasto a menime prostredie?? ...a prebalovane je jeden boj, rozplace sa, pretaca sa, nevydrzi......

@gabika17042010 tak niesom sama kto je vecer dobity ako konik 🙂 s tim sedenim sa netrap kazde dieta ma svoj cas