icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

denda83
25. apr 2011

@stanka02 🙂 ...no aspon mam predstavu, ze co asi si vziat...dakujem velmi pekne. Ked daju dobre, ale predsa aspon nieco svoje, radsej byt pripravena 😉

sjusiquatro
25. apr 2011

Ahojte ako vysibane? 😀 my sme boli dnes u prastarkej sibat.... 😀

lukra
25. apr 2011

pekne fotecky, tak ste si to uzili 🙂

hobit
25. apr 2011

pomoooooc, Tobi sa dnes postavil v postielke, koniec vysedavania na koniku 😀

gumimaci
25. apr 2011

@hobit ahoj, sikovnyyyy. Ondrej zas zacal stvornozky cuvat a skakat ako zajac 😀

hobit
25. apr 2011

@gumimaci to je ako?🙂

janica81
25. apr 2011

@sjusiquatro no pekne..ale vyslušku dostal peknu...zajac skoro v jeho velkosti..

janica81
25. apr 2011

@denda83 nooo v nasej nemozes vlastne mat...teda nemaju to sestry radi....takze ja som si len na cestu domov nachystala...ale bolo v tedy teplo...takze bodu dupky kabatik a nohavice, a samozrejme ciapocka...

janica81
25. apr 2011

@hobit nooo toto si ja este dlho neviem predstavit....nasa Nela je zatial maly lenivec 😀

denda83
25. apr 2011

@janica81 Aspon si doma nachystam, keby nahodou.....nikdy nevies😀 no a to som pocula ze to nemaju radi...takze vlastne nemam pre babo nic brat? aspon ponozky, ciapocku a body???

hobit
25. apr 2011

@janica81 tak si to uzivaj 😉

janica81
25. apr 2011

Ozaj maminy.... ked uz mame take rozpapane deticky...ako vyzera Vas jedalnicek??? myslim co kedy davate?? dodrzujete presne casy??

MY - rano MM
- desiate MM / skúšam kašu
- zeleninka, masko ...
- MM
- ovocie/vyziva
- MM/UM
v noci 3-4 x kojenie

janica81
25. apr 2011

@denda83 ja som nebrala nic..len plienocky, obrusky na zadok, kremik na zadok (ale mali tam) ...ostatne mi MM doniesol ked prisiel po nas... inak vsetko sme pouzivali nemocnicne...skor seba som vybalila.. 😀

denda83
25. apr 2011

@janica81 😀 ....aha....no tak aspon budem mat predstavu....a v com islo babo domov? teda jasne ze viem kazdy september je iny, ale tak priblizne😀

gumimaci
25. apr 2011

@denda83 ahoj, zalezi kde budes rodit... treba sa spytat tam, mali by ti dat aj zoznam. 🙂 v BA mozes mat aj vlastne oblecenie pre babatko. ale min. ciapku, ponozky a rukavicky mu budu treba vlastne. Okrem toho plienky, vlhcene utierky. zakladnu kozmetiku pre dietatko dava nemocnica, sestricky ti ukazu co a ako. pre teba budes potrebovat sprchac, sampon, kefku, pastu, vlozky a podlozky v niektorej nemocnici davaju niekde iba na nadstandarte. a min. 3 pyzama a jednorazove a aj bavlnene nohavicky.

hobit
25. apr 2011

@janica81 06:00 MM,09:00 MM, 11:30 obed zelenina, masko, 14:00 MM, 15:30 MM, 16:45 ovocie, 19:30 MM, v noci asi 3x MM....casy priblizne

gumimaci
25. apr 2011

@hobit da sa na 4, rozhojdá sa a nohami sa odrazi, ale ruky ostanu v tej istej pozicii, len telo ide dopredu 😀 ale uz aspon nepristava na tvari 🙂

hobit
25. apr 2011

@gumimaci no taketo nieco robil aj Tobi 😀

lukra
26. apr 2011

@hobit to je ale sikulko. Ja som pozerala albumy a ten nas Adamko tiez 7,5 m. sa vytiahol v postielke. Lucka je pozadu. No musite davat pozor, aby sa kade tade nepoudieral. 🙂

hobit
26. apr 2011

@lukra no ved toto, uz som vsetko z dosahu poodkladala, ale aj tak bola vcera mala havaria...nastastie len mala 🙂

lukra
26. apr 2011

ahojte, tak uz mame - surodenci - 10. babo. Narodila sa pred polnocou, nastastie v poriadku a prirodzene. Uz mi odlahlo, lebo sa to dlho vlieklo s tlakom, teplotou....

hobit
26. apr 2011

@lukra super, gratulujeme 😉

hobit
26. apr 2011

je to normalne aby sa drobec od 4tej rano prebudzal a v polospanku na mna liezol a staval sa??? 😀

lukra
26. apr 2011

@hobit dakujem/e. 😵
Tak bolo malo spanku, pri malom drobcekovi...hm, kedy nas nechaju pospat... Asi sa mu snivalo ako oblieha postielku 😲

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
26. apr 2011

@hobit u nas je to iste 😔
@lukra super, ze to dobre dopadlo. gratulujem.

gabika17042010
26. apr 2011

Jaj zeny pozeram, ze to mate pestre - lezuni, nespavci atd.. Moja este nie je lezun, nespavec je polovicny - kojime sa v noci tiez az 4 krat a vstavame o 5tej no teraz mame rusno - ide 5ty zubok! Uz mame 2 dolne, 2 horne a teraz lezie 2hy horny 😕 Vkuse sa zlosti, place a mrnci, no co je pre mna zle, ze tsrasne hryzie a nevie sa poriadne napapat lebo vsak mam svoj prah bolesti 😢 Auuuuuuuuuu

gabika17042010
26. apr 2011

@stvura Zlatucke deticky 🙂 Pozeram, ze Tvoje nocne dojcenie tiez nema hranic... ako len tie nase deticky naucime nechat nas trocha pospat?

gabika17042010
26. apr 2011

@gabika17042010 Vlastne 3ti horny... 😉

gabika17042010
26. apr 2011

@hobit Bobatha? To co?