♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@gabika17042010 ani moja sa neplazi, ani nepodklada nozicky. Ja ju mam casto v sedacke-kresielku, lebo moj dvojrocny by po nej poskakal 😔 . On je riadny betar. Takto si ju dam aj na linku pri vareni a viem ze je pri mne bezpecne. Samozrejme musim dat pozor, aby ju aj odtial nestiahol...
@zuzanockamt moja sedi zopar dni sama, ale istim ju poduskami okolo. Ked sa natahuje za hrackami, urcite by sklzla. Ale vobec neriesim ci obsedi, ved ten cas pride, neboj. Je taka pohodlnejsia od mojich chlapcov, ale u nas jednej mamicke dievcatko sedelo veeeelmi neskoro a chodlo az v 15 mes. a pritom bolo zdrave.
@zuzanockamt neboj ani mi nesedime este dlho bez pomoci....uz sa trosku udrzi, ale ju kyva, vala 😀 ja ju ani nenechavam podopretu...🙂 a ani ziadny naznak plazenia, štvorkovania....proste my este mame pohodicku 🙂
@stvura ja by som aj strihala, ale odolala som... a asi by som ani nedostrihala, to moje sidlo je stale v pohybe, asi by musel spat. Bez ofiny by to bolo este lepsie, len to by som uz musela sponkovat 😉 tak robime len cop. Minule, lebo on je taky bitkar, ked vidi na ulici deti, hned uraduje...tak dievcatko nanho- "si skarede dievcatko, ked ma bijes."
@stvura chudatko :D, ja ked striham najstarsieho, tak to berie ako za trest, lebo ho vlasy stipu, strojcek moc vrci za usami a ktovie co este. Ale Ado nemal chybu, len co zoskocil Filipko, uz sedel a hlasno "aj ja" sa chcel strihat so strojcekom v ruke. No strihla som mu aspon ofinu, nech ju nema v ociach a uz letel. Vcera tato vapkou umyval bycikle a nechal mu ju na striekanie, no Adamko sa vyblaznil. Od tatina az po psa, vsetko umyl...hihi
Ach jaj, moja svagrinka je v nemocnici od stvrtka, lebo jej zistili preeklampsiu. A stale nic..Termin mala piatok, robili jej hamiltonov hmat a cakaju a dopuju liekmi...su sviatky a cakaju do utorka, samozrejme lebo uz bude pracovny den. Tak sa nervuje, precitlivuje, ci uz z liekov...uf, musi vydrzat, urcite sa boja pustit pri tlaku 160/105...
@lukra preco jej nespravia sekciu? ... to je jedno, ze su sviatky ... moja znama mala vysky tlak tiez a robili jej sekciu 6.1. - tiez bol sviatok, hned ako jej namerali vysoky tlak, tak isla na salu
Dobre ranko,
🙄 to naco cakaju??? az sa to zkomplikuje? tiez si myslim, ze by mali spravit sekciu pri takom tlaku. a ak uz mala termin, tak nieje naco cakat. drzim im palce, nech to dobre dopadne.
@stvura tak to nas jurko neviem po kom zdedil vlasy, lebo ziadne nema a moj otec ma poriadne vlasy este aj teraz po 60-ke ... Jurko je cely po mne, lebo ja som mala minimum vlasov este ako 2-rocna, u dievcata by mi to vadilo, ale takto to nevadi, chalan mat vela vlasov nemusi 😀
@zuzanockamt ahoj, to vazne? Ona je v Trencine. Dnes bol za nou brat a ma nieco cez 38 teplotu, plus ten tlak trochu stupol. stale jej kolise...ten utorok ma 2. termin, tak asi preto cakaju. Zeby z toho stresu, ze tam musi byt ma aj teplotu? Dufam, ze sa nic nestane zle...Jankovsky ma zajtra vizitu, tak cakaju nanho. On je nas gynekolog. Rozmyslam, ci by nemala radsej priplatit, a volat ho.
@zuzanockamt ale ved je zlatucky aj bez vlaskov. Potom bude viac roboty 😵
takto sme prvy krat papali mrkvu 😀
@lukra ja si nedovolim sudit pracu lekarov, ale ja by som bola za cisara, ak ma preeklampsiu, tak rodit normalne s takym tlakom moze byt riziko... ci? aspon na kramaroch som sa s tym tak stretla, ze ak bolo preeklamsia islo sa lezat a ak sa nezlepsil stav, tak bola sekcia... ja byt nou, ak sa da, vybavim toho porodnika...
@gabika17042010 my sme cvicili pol roka Bobatha poctivo...
@lukra krasna...a ake vlasky 😉
@zuzanockamt m
Tobiho klati tiez
@gumimaci krasne uprsane rano 🙂 Vcera mala svagrina v nemocke uz teplotu 39,2, dnes rano rovnako. A silou mocou- volala bratovi - chce ist domov sa liecit. Dufam, ze ju presvedcia. Ved okolo 8h ide vizita, tak snad nieco vymyslia. Potom dam vediet. Tu lekari skor cakaju na rozbehnutie, vraj prvorodicky nechaju potrapit...Cisarsky zatial neriesili, tak uvidime.
no nasa tuto noc vyvadzala...od 5h sme hore, tak tu papame pred pocitacom a snad zaspinka. Zuby nic, ale ze babo ich citi aj mesiac dopredu. Lenze ked to robi od 4 mes. tak neviem, neviem, co ju tlaci. Pride mi ako novorodenec 😨 mlieko sa nalieva az prilis z toho nocneho kojenia...
Cakate uz na kupacov? hihi
@panki vsak aj ja som myslela, ze to budu zubky, ale taku dobu co nasa nespinkava, bude asi v inom...zeby zlozvyk?napr. nemala by som po kazdom zobudeni prikladat, tym zacina v noci travenie, co ju budi...no citala so o tom v Mame a ja, je tam toho viac. Len potom narieka a budi cely dom...
Ahoj baby.....Trosku vam sem skocim...potrebujem radu, alebo resp.na kokatej strane ste preberali co pre babo do porodnice? ja mam termin september a fakt netusim co vziat...viem mam cas ale ja som taka ze to potrebujem vediet a sprvit si aspon v hlave taky planik alebo predstavu...poradite mi????dakujem:-d
@denda83 v porodnici ti vecicky daju. No chapem ta, ze chces mat svoje, aj ja som ich mala. Pre drobceka som mala v nemocnici, 4 ks body, 4 ks dupacky, ponosky, 2 ciapocky, rukavicky, plienky jednorazove, vlhcene obrusky, 5 ks bavlnenych plienociek /pod hlavu a tak/, malu deku. Viac ma momentalne nenapada.

@gabika17042010 ano, ma presne 7mes., ale to leti, len nedavno to bolo drobciatko. Dnes tu vozili dve susedy dievcata cca mesacne, ani sa mi nechce verit, ze bola taka malinka. 😨