♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
pekne fotecky, tak ste si to uzili 🙂
pomoooooc, Tobi sa dnes postavil v postielke, koniec vysedavania na koniku 😀
@sjusiquatro no pekne..ale vyslušku dostal peknu...zajac skoro v jeho velkosti..
Ozaj maminy.... ked uz mame take rozpapane deticky...ako vyzera Vas jedalnicek??? myslim co kedy davate?? dodrzujete presne casy??
MY - rano MM
- desiate MM / skúšam kašu
- zeleninka, masko ...
- MM
- ovocie/vyziva
- MM/UM
v noci 3-4 x kojenie
@denda83 ahoj, zalezi kde budes rodit... treba sa spytat tam, mali by ti dat aj zoznam. 🙂 v BA mozes mat aj vlastne oblecenie pre babatko. ale min. ciapku, ponozky a rukavicky mu budu treba vlastne. Okrem toho plienky, vlhcene utierky. zakladnu kozmetiku pre dietatko dava nemocnica, sestricky ti ukazu co a ako. pre teba budes potrebovat sprchac, sampon, kefku, pastu, vlozky a podlozky v niektorej nemocnici davaju niekde iba na nadstandarte. a min. 3 pyzama a jednorazove a aj bavlnene nohavicky.
ahojte, tak uz mame - surodenci - 10. babo. Narodila sa pred polnocou, nastastie v poriadku a prirodzene. Uz mi odlahlo, lebo sa to dlho vlieklo s tlakom, teplotou....
je to normalne aby sa drobec od 4tej rano prebudzal a v polospanku na mna liezol a staval sa??? 😀
Jaj zeny pozeram, ze to mate pestre - lezuni, nespavci atd.. Moja este nie je lezun, nespavec je polovicny - kojime sa v noci tiez az 4 krat a vstavame o 5tej no teraz mame rusno - ide 5ty zubok! Uz mame 2 dolne, 2 horne a teraz lezie 2hy horny 😕 Vkuse sa zlosti, place a mrnci, no co je pre mna zle, ze tsrasne hryzie a nevie sa poriadne napapat lebo vsak mam svoj prah bolesti 😢 Auuuuuuuuuu
@stvura Zlatucke deticky 🙂 Pozeram, ze Tvoje nocne dojcenie tiez nema hranic... ako len tie nase deticky naucime nechat nas trocha pospat?
@gabika17042010 Vlastne 3ti horny... 😉
@hobit Bobatha? To co?

@stanka02 🙂 ...no aspon mam predstavu, ze co asi si vziat...dakujem velmi pekne. Ked daju dobre, ale predsa aspon nieco svoje, radsej byt pripravena 😉