♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@sjusiquatro 😀 no sikovny su, a uz mas nejake topanky vybrate? 19tiek velmi vyber nebol 😒 od 20 to uz je lepsie
@gumimaci este ani nie ale v jednej lekarni maju take topanocky co su na prve kroky pojdem pokukat...ale aj do deichmanu chcem ist...
@sjusiquatro - mne teraz moja mamina kupila pre Nellku take topanocky na prve krociky ake sme este aj my nosili. Dokonca este aj v takej zelenej komunistickej krabici boli zabalene 😀 Maju ich v Ziari v obuve v Priore - tak ak chces skus pozriet.
@gumimaci ano oboje, tie cervene ako papucky na doma, maju otvory, takze sa jej nebude az tak velmi potit nozicka a maju dobre tvarovanu klenbu a tie biele su celokozene. Nevyzeraju najlepsie, ale na prve krociky su ok. Mamina robi v jaslickach a tam ich maju zevraj vsetky deticky 🙂
@stvura ahoj, to su aj topanky 16tky??? ja som ledva zohnala 19tky a co som videla najmensie cislo mali 18...
No ja na doma tiez nechcem topanky, ale take kozene papucky a ako pises protismykove ponozky. tie sandale chcem na leto... maly ma chude nozky, jemu nastastie obujem takmer vsetko 🙂
@tothova5a
@gumimaci mne sa tieto klasicke retro boticky nahodou velmi pacia, urcite ich aj ja budem zhanat Tobimu 🙂 ....len neviem ci mu budu, lebo ma dost vysoky priehlavok...potom existuje este ceska alternativa http://www.dpk.cz/ a perfektne su vraj aj tieto http://www.brendon.sk/Products/List/detská obuv...
@stvura aj Tobi je totalny mamickar opantany teraz
@stvura tak nas Jurko je od zaciatku naviazany ... a ja na neho tiez ... bez neho sa nepohnem ani na krok 😀
@tothova5a super to urcite pojdem kuknut neviem ci stihnem dnes ak nie tak zajtra....lebo mne sa tiez take retro pacia... 😀 diky za tip 🙂
@stvura tak na doma je najlepsie na boso chodit???
@stvura dnes sme už skusili lepok, kedze mame zajtra 7 mesiacov 🙂 rano pri ranajkach na nas maly kukal s psimi ockami 😀 😀 tak som mu po troske davala tmavy rozok, tak mu chutilo... tak teraz uz mozem aj bezvajecne cestoviny davat??? ak ano aka znacka je naj... a co piskotky do vyzivy??? neviem vobec ako sa ten lepok ma zaviest....
@lukra dakujeme 🙂
@hobit no boli sme tam dnes a pacilo sa... a asi zacnem s malym tie cviky aj pred spanim, bo ked sme skoncili a dala som ho do vajca tak spal 2 hodiny aky bol unaveny. 😀 Lektorka spievala a do toho sa tapkalo, alebo hrkalo, alebo sa cvicilo na hudbu. gulalo s loptami, skackalo na fitloptach... a som nakoniec rada, za tu Znievsku, lebo tam sa nam islo lahsie ako na Nitriansku a teraz pocas MS, by to uz bol riadny problem do centra... aj ked na tej Znievskej by som nechcela ist o polnoci bbrrr... prostredie nic moc.
@majjjka24 piskoty by som do roka nedavala, lebo obsahuju cukor a bielok, ten cukor by sa este dal prezit, ale bielok je alergen, tak by mal ist az po roku
@sjusiquatro nam tak povedali aj na rehabilitaciach
@lukra aj my uz tak spime 😉
@majjjka24 tie piskoty by som ani ja nedavala, ja som kupila v DMke tie keksiky bez cukru a tie mu zvyknem dat do vyzivky
@gumimaci tak nakoniec zistim, ze to je to iste ako gymnastika podla toho ako to opisujes 😀
takze o tyzden sa tam vidime?

@gumimaci ani ja uz nejdem kupavat capacky idem kupit dake topanocky na prve krociky....no aj my zuzleme v predklone 😀