♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@majjjka24 majka ale kazde dieta je indy-vindy 🙂 tiez poznam jedneho chlapceka co sa hrabal kazdemu v kazdom veku a teraz ma 4 roky ale je jak kliest pri mamke... a nemboj ste len na zaciaktu 8 mesiaca, to pride 🙂 bud rada ze sa ho mozes nacvhvilku "zbavit" u nas ked sa vzdialim tak je pohroma, pomaly ani na zachod nemozem ist 🙂
babyyyy!!! ja som taka rada!!! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj asi vyskocim z koze!!! mi mame 6-tu chorobuu!!! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzuz1 stále som na neho kyvala a hovorila papa, uz mozno aj dva mesiace a zrazu my raz sam odkyval a uz si to zapamatal 🙂 samozrejme mu to kazdy den pripominam, lebo deti velmi rychlo zabudnu nieco co sa naucia 🙂 ale napriklad tapkat sa mu nechce a to ho ucim uz straaaaasne dlho 🙂
ja by som tiez chcela, aby keď niekam prideme sedkal len pri mne,ale on nieeee on musi ist kazdemu na ruky a to sa od neho ani nepohnem, vsade ho so sebou nosim a mozno je to aj preto, neboji sa, ze odijdem, lebo ma ma k dispozicii 24hodin 🙂
my sme tiez prekonali 6tu chorobu pred velkou nocou...
ahojte dievcata, chcem sa spytat, ci uz vsetci stvornozkujete .... my zatial len cuvame dozadu a ruckujeme dookola, troska sa pokusa dvihat zadocek,ale zatial ani kolienka ani nic ine nepouziva ..... 😒
@medyna klud a rozvahu my sa ani neplazime ani nestvornozkujeme 🙂 zatial sa len chvilu udrzi na 4-roch a potom pleeesk 🙂 ale to pride nemboj 🙂 kazde dieta je ine... my napr. nemame este ani jeden zub a to mal teraz 6.maja 8 mesiacov 🙂 len si uzivaj kym neleze bo potom sa nezastavis 🙂
@janica81
@zuzuz1 diky, baby, ja len ze Natka je uz strasne nervozna, ked si nevie dociahnut hracku, ktora je daleko .... vymyslela si taky sposob, ze robi take polkruhy na bok raz do jednej a potom do druhej strany a tym sa posuva, ale je to velmi pomale, a kym sa tak dakde dostane tak sa unavi a spusti reeeeeeev strasny ..... 😝 ..... uz by asi chcela ist dopredu, len este nevie ako ...... 🙂
baby upokojim vas.moj starsi len sedel do roka.a je v poriadku zdravy len bol lenivy az nasledne zacal spolu s chodenim.vilko je uplne iny.
@majjjka24 joooj, tak to som rada, ze nie sme posledneeee .... to vies, citam tu kade-tade, ze 3-mesacne sa uz pretaca hore-dole, zacina plazit, pomaly stvornozkovat alebo neviem co este ...... 😅 . Natalka sa zacala intenzivne pretacat az par dni pred 6-tym mesiacikom, a uz mi niekto tvrdil, ze neskoro je to a kto vie, kedy zacne lozit a tak ..... 😝 . Najprv som si z toho nic nerobila, ved kazde babo je ine, a ide svojim tempom, ale po case mi to zacalo vrtat v hlave ..... 😠
juj baby, uzivajte si, ze vasi drobci este nelozia, pripadne sa nestavaju na hozy, lebo to je masaker ustriehnut 😅
Ahojtee 😉 😉 nedá mi nepridať sa do "diskusie" 😀 😀 teda ani náš malý neštvornožkuje,iba sa hodí na 4ri a po chvílke sa mu ručičky rozídu a pleeeesk na tvár 😀 😀 ale tiež má taký spôsob ked si potrebuje niečo dočiahnuť 😉 inak zuby máme zatial 2...a k cuzdím je teraz velmi,velmi nedôverčivý 😀 väčšinou vždy na mojich alebo tatových rukách 😝
a musím sa pochváliť vieme robiť ťap-ťap ťapušky.. 😀 😀 ale ako just ked sa chcem pochváliť pred návštevou to neurobí 😝
inak baby somsa chcela opýtať tie čokojíte mali steuž mrchu? 😒
@stvura dakujem..ale tedaaaa no vrtká je tá tvoja bambulka.. 😀 😀 tak to môj ešte zatial neskúša aj ked teda akrobacie sú jeho oblúbené,ako naposledy ked som ho mala v tesnej blízkosti v kočíku a na 15sekúnd sa na neho nepozerala a dieťa šikovné mi viselo dolu hlavou z kočíka 😢 .. ma studený pot oblial ale našťastie sa nič nestalo 😒

dievčatá chcem sa spýtať, ako sa vaše detičky správajú k cudzím ľuďom??? Mirko ide aj k človeku, ktorého nikdy predtým nevidel, ked mu niekto ukáže ruky, tak sa hneď ,,hrabe" ku každému a je mu jedno kto ho drží na rukách a to som všade čítala, že 8 mesiac je typický tým, že dieťa sa drží ako kliešť svojej mamy a bojí sa cudzích ľudí......