icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
5. máj 2011

aj ja chcem kupit nocnik a zacat pomalinky skusat, ale mna odradza to, ze nevie sediet, tak by som ho tam musela pridrziavat a to tiez nie je moc dobre pre jeho chrbat, ale aspon skusim, ci to pojde

danabel
5. máj 2011

@zuzanockamt ani moja nesedí, ale podržím ju v klbku ako pri BKM ...kaká každé ráno po papaní v tom istom čase, tak ak by som zachytila aspoň to, tak by bol veeeľký úspech 🙂

danabel
5. máj 2011

@stvura deti v látkovkách sa skôr odúčajú od plienok, lebo cítia vlhko a deti v pamperskách nie, tak necítia diskomfort a potrebu byť bez nich a zase všetci mi vravia,že dievčatá sú šikovnejšie 😀 ...tak uvidíme

lukra
5. máj 2011

@danabel Ked ma babo svoj rytmus vyprazdnenia, trebars po ranajkach, ze sa to da ocakavat, tak fajn. Mne to pride pri mojej malej na dlhe lakte 🙂 . Svagrinej sa to tiez dalo praktizovat, vedela cas, kedy to pride, ale potom sa to zvrtlo, ked zacali chodit bez plienok a stale sa pocikavali, aj obcas pokakali A to im sem tam ujde aj ako 3 r.

gumimaci
5. máj 2011

Dobry vecer,
tak uz aj my mame doma plazuna/lezuna, postupne vsetko schovávam, co je na dosah, dokonca niekedy aj to co som si myslela, ze na dosah nieje 😝
Dnes som konecne spravila tu polentu, co mam snad uz 2 mesiace kupenu. Ale spravila som ju na veceru na sladko ako kasu s jablckom. Ondrejko je kyselina a zbuchal vsetko 😀

gumimaci
5. máj 2011

@estterka tak uz zajtra zestujete? Uzite si dovolenku, ak by som mala cestu juznejsie tak napisem... 🙂

estterka
5. máj 2011

@gumimaci jasne,nedojdete nas s ondrejkom kuknut? ja nemozem,nemam auto doma 😒 zajtra cestujeme ,o 18:00 odlietame. este ani zbalena nie som 😅

gumimaci
5. máj 2011

@estterka uvidime, neslubujem. Muz chodi kazdy tyzden do NZ, Sale, DS, KN... chceli by sme ist skusit tu restiku co bola v programe Ano Sefe! v Galante. Tak ked sa podari, ozvem sa urcite 🙂

estterka
5. máj 2011

@gumimaci no ja ani neviem,co je to ano sefe program,vies,my len nemcov chytame:D

gumimaci
5. máj 2011

@estterka 😀 to je taky program, kde sefkuchar z nejakej luxus restiky chodi po restauraciach, kde ho zavolaju a hovori im ake fujtajbly varia 😀

hobit
5. máj 2011

@estterka stastnu cestu 😉
@gumimaci Tobi ma najnovsie zabavku postavit sa pri kresielku, tam stat a obzuvat pracky na pripitanie 😅
nie je trochu skoro na statie? ale ako mu to mam "zakazat?

estterka
5. máj 2011

@hobit dakujeme🙂 vobec nepripustam negativne myslienky,ze by som to sama nezvladla 🙂 co s stresovat dopredu 😀 a tak otvorit usta viem a poprosim o pomoc keby daco.

@gumimaci acha,take podobne chodi aj tu 😀

janica81
5. máj 2011

Čechov rozbijeme 5 -1 , Fínom naložíme aspoň 8 - 0 a Dáni alebo Lotyši ani nenastupia keď nás uvidia, takí budú posraní. 9 bodov doma a ideme do štvrťfinále , tam rozprášime čajových Švajčiarov , potom v semifinále niekoľkonásobne vrátime Nemcom prehru a vo finále dáme Kanadu tesne 9 - 5 . Nakoniec vypneme PlayStation , o rok ju zapneme znova, nastavíme obtiažnosť z Beginner na Normal a skúsime to znova : D

stvura
Odpoveď bola odstránená
danabel
5. máj 2011

@stvura no veď látkovky sa prebaľujú častejšie ako pampersky, dlhšie ako dve hodiny nie je ktoviečo 😝
...ok, aj ja som zvedavá ako dopadneme 😉 však mám ešte len prvé 🙂

estterka
5. máj 2011

@stvura pravda je,nasa je velmi kludna,naposledy sme cestovali cez 12 hodin dokopy s prestupmi a cele to na mne prespala,max. ked bola hore,tak sa obzerala,neplakala ani chvilku. trosku sa bojim toho,ze ked sedi na mne,nemam volne ruky,ale zajtra bude mat v lietadle postielku,takze ju tam posadim,keby nieco. ozveme sa 🙂
@janica81 perfektne,aj muz sa zasmial a zdielam na FB :D

lenkaff
6. máj 2011

@danabel ja som mu vlastne vzdy pri kakani hovorila kaki kaki (len tak pre istotu) ale cikanie neviem kedy robi, jedine vecer viem, ze sa vzdy vycika. presne preto sa za dva dni vzdy vykakal do nocnicka ked som ho dala kakat a vecer sa aj vycikal. 🙂
Dufam, ze neskoro nie je moja mama nas davala na nocnik od 6 mesiacov a ja som uz v 15 nemala plienky vobec. a vtedy sa ziadna BKM nepoznala 😉 Ale tiez to plati asi ako vo vsetkom, ze kazde dieta je ine.

danabel
6. máj 2011

@lenkaff ja som to myslela tak - neskoro na BKM ( v ôsmych mesiacoch sa už o BKM nemôže hovoriť, skôr už o odplienkovaní, lebo BKM je, keď sa robí od narodenia) a jasné, že dakedy sa o tom nevedelo a mňa aj moju sestru mama tiež dávala na nočník hneď ako sme vedeli sedieť...jasné, že to nebudeme robiť nejako násilne, budeme skúšať a keď sa podarí, tak super a keď nie, tak sa nič nedeje 🙂

lenkaff
6. máj 2011

@danabel asi tak 😉

gumimaci
6. máj 2011

@estterka aka bola cesta? Zvladli ste to s hannah? Dnes sme boli neplanovane v NZ 🙂 snad sa podari este...
@hobit pytala som sa valerie ci sa bude dat vas presunut a ze posledne slovo bude mat veduca... Snad to pojde 🙂

hobit
7. máj 2011

@gumimaci dufam, ze to vyjde, mne a evidentne aj Tobimu sa to pacilo ovela viac ako ta stvrtkova hodina...a som rada, ze sme sa videli 😉

gumimaci
7. máj 2011

@hobit 🙂 podobne

lunana
7. máj 2011
estterka
7. máj 2011

@gumimaci ahoj,cesta bola uplne super,bolo takmer prazde lietadllo,hannah ani nezamrncala nic,uplne bola spokojna,aj letusky sa cudovali,ze to este ani nemali,take kludne dieta 😕 cestou z letiska poplakala,lebo sa jej nedalo zaspat v sedacke,ale naozaj,s hannah sa super lieta 😉

mikusik
7. máj 2011

vsetko najlepsie k 8 mesiacikom vsetkym drobcom a aj maminkam k zajtrajsiemu sviatku 🙂

hobit
8. máj 2011

@mikusik dakujeme, podobne 🙂

gumimaci
8. máj 2011

Ahojte, dakujeme atiez prajeme vsetko dobre. 🙂 ondrejko ako velky chlap dnes vedome prvy krat povedal zmysluplne slova: daj daj 🙂 chcel ovladac od tv. Chlap v nom sa nezaprie... Pokrocili sme v prikrmoch a uz nemixujeme ani ryzu a dnessme po prvy x dali cestovinu.

sjusiquatro
8. máj 2011

Ahojte mate niekto skusenosti s mastou Multilind?

janica81
8. máj 2011

Ahojte 🙂

ako ste vikendovali???
my sme dnes boli na vylete v Bojniciach....malej sa velmi pacili zvieratka... 😀 sice pri kozach nam zaspala...ale inak fajn den, po trosku tazsom zaciatku 🙂 rano som jej spravila viaczrnnu kasu s bananikom...aby mi vydrzala dlhsie napapana a chuda pri poslednej lyzicke sa rozkaslala, asi jej zabehlo a vsetko mi vygrckala...ale komplet...cize okrem toho ze sme zase boli hladní, tak vsetko prezliect, kresielko do kupelne umyt....a mozme vyrazit...v bojniciach nas hned asi po 10 min chytila riadna burka..leteli sm mokrí do auta....a uz sme o chceli vzdat a ked sa zrazu vycasilo a pekny slnecny den zacal 😀