♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
anketa: kto uz dava jogurt? aky?
Baby a ja mám otázku, ako vyzerá jedálny lístok vašich detičiek? lebo ja už vôbec neviem čo mám kedy dávať, dávate už aj ráno desiatu?
@lunana ja davam rano mlieko, potom pred obedom este ovocnu vyzivu alebo ovocie, potom obed - zelenina, mäsko, zltok, ryza, cestoviny - vzdy nieco z toho, potom mlieko a neskor vecer asi okolo 18:00 zase kasu - polenta, pohanka, ryza, ovsene vlocky + ovocie (cerstve alebo susene) a vecer pred spanim mlieko a v noci este asi 2-krat mlieko ako kedy ... nemam to striktne urcene, kedze kazdy den nie je rovnaky ... a cely den este ponukam caj, zvycajne pri kazdom prikrme na lyzicke, lebo z flase velmi nechce
@stvura ja davam hrncek s naustkom uz asi od 6.mesiaca, obcas sa napije, ale skor to iba obhryza 😀
Ahojte,
aj my uz od vcera desiatujeme 🙂 Mal taku ovocnu vyzivku,samozrejme chutila,ako vsetko ovocie...
@lunana u nas podobny jedalnicek ako pisala zuzanockamt rano mlieko, pred obedom teraz uz ta vyzivka,obez zelenina,masko,zemiak,ryza,cestoviny...z toho mi zje kedy ako,niekedy pol via poharika,inokedy (ako vcera) dve lyzicky..a vecer okolo 18:00 kasa s ovocim,mali sme uz rozne,kukuricna,pohankova,spaldova,vsetky zatial chutili,ak ked je to urcite vdaka tomu ovociu 😀
@stvura my mame ten hrncek uz daavno,ale sluzi hlavne na hranie a oblievanie sa nim 😀
@stvura zalezi ake plienky chces...ja som vacsinou z eshopov kupovala,na ebay sa mi len parkrat podarilo vydrazit..teraz som tam kupila gatky,lebo som potrebovala nieco lacne a dobre a este aj pekne,tak Little Lamb za 8.50 absolutne splnili ucel 🙂 Na ebay je vela lacnych plienok z Ciny, Honk Kongu,ale ja ich nechcem,bohvie z coho su vyrobene...radsej drahsie a overenu kvalitu..ale tak to je kazdeho vec..
Kolko. to spocitaj kolkokrat malu za den prebalis x pocet dni tak aby si prala raz za 2-3 dni...
@zuzanockamt Mirko tiez len obhryza a nepije ... 😀
@lunana my máme na desiatu výživku, alebo čerstvé ovocie, mali sme už jablko, hrušku, broskynu, marhulu, banan a niekedy mu do toho primiesam aj zo dva tri keksiky... na obed zeleninku, masko, raz tyzdenne zltok... a poobede este kasu, to tiez striedame a samozrejme sa kojime kazdu chvilu.....
dievčatá už dávate niekto aj maslo??? Ja som malemu vymiesala zemiak s mliekom a lyzickou masla 82% a tak to papal, že som nestihala naberať, pokial nebude ziadna reakcia, tak mozem kludne davat, ci nie??? A sem tam sa mu ujde aj pri spolocnych ranajkach na rozku....
@majjjka24 aj ja som rozmyslala nad maslom ze dam len neviem ktoré mam kupit?ci veto detske alebo ine...
@majjjka24 ja davam zatial len olivovy olej do kazdeho obedneho prikrmu
@zuzanockamt aj ja davam olivovy olej
@sjusiquatro ja som tiez rozmyslala nad tym vetickom, ale ak je take iste ako obycajne veto, tak potom je to nic moc.... najlepsie je asi klasicke obycajne maslo, lebo tie makke obsa´huju kadejake umeliny....
@janica81 ja davam fliacky alebo rezance a mixujem

@gumimaci
@elixia
@stvura museli sme strihať, lebo už išli vlásky do očí... aby náhodou nezačal škuliť 😀 😀 a chceli sme len troška a mm povedal, že to nevidno, že mám dať menšiu veľlkosť na strojčeku a šup.. už to bolo, neostavalo nič iné len dať na 3mm, ale vlasky podrastú 🙂 a sú oveľa kvalitnejšie ako tie pred nimi 😉