♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@estterka no odporuca sa maslo, ale margarin zas taky humus neni... to co si citala je hoax, ktory beha po nete uz X rokov...
http://video.drom.sk/jak-se-co-dela-margarin/
my doma pouzivame ramu uplne bezne a aj vegetu bez glutamanu a aj jurko bude pouzivat ... ale trosku neskor, ked uz zacne jest to, co my
@adrianai kojenim herpes neprenesies,ja som mala uz dvakrat,len som si davala pozor,umyvala stale ruky a nepusinkovala malu.
kedy to vsetko stihate davat detom?cestoviny,rezance,chlieb a tak? ja davam na obed zeleninu a poobede ovocie s par lyzickami obilnin,ale teraz tieto dni olovrant moc nechce. uz davate tri prikrmy?
ozaj...dnes sme boli v poradni,,,mame 9,8 kg 😀
ja som uz melon dala, pohoda, chutil mu ... ale s jahodami by som urcite pockala, este sa chystam na hrozno
dobre ranko,
@elixia ved to nebudes cely strapec supat 😀 Ondrej zje mozno 5 tych guliciek 🙂 asi ich potlacim, len mam trochu obavu z tych zrniecok, ci mu to nebude vadit.
@janica81 jogurt este ee, teraz papa akurat si myslim 3 príkrmy s tym, ze obcas rano dostane aj kusok chlebika... a vyberiem tu najsypkejsu - najsladsiu cast a nakrajam na male kusky. neviem ako Nelka, ale Ondrej kusky uz dokaze pozvachat.
MAME PRVY ZUUUUBOK 🙂 A AJ KUSTIK DRUHEHO VIDNO.... A TO BEZ TEPLOT, HNACIEK A NERVOZITY... TAK UZ NEPATRIME DO KLUBU BEZZUBYCH SELIEM.. 🙂
@majjjka24 super, blahozelam k zubku 🙂 🙂 ... u nas este nic a predpokladam, ze dlho ani nic nebude ... ja ocakavam asi tak okolo roka, ale mozno ma prekvapi ... zatial mi vsak nechybaju
@majjjka24 jeeej 🙂 u nas tiez este nic,ale taky je zly dnes,ze to vyzera aspon na 5 zubov naraz...uz som z neho na nervy 🙂
Najvacsia zabava vonku je vyhadzovat vsetko z kocika...to je jedno co,hlavne vyhodit.Vsetky hracky,topanky,deku,cokolvek sa mu dostane pod ruky...v obchode mi stahuje veci z toho pasu pred pokladnou, no radost chodit s nim von.
Skusili sme dnes melon, klasika,najskor sa tvaril ze citron,ale pozuzlal taky slusny kusok nakoniec 🙂
@elixia uz latkujeme aj v noci 🙂 ... dnes to bude tretia noc bez jednorazovky 🙂
@zuzanockamt no dnes ma tak uhryzol do pleca, ze aaaaaaaaaaaauuuuuu..... dobre kym jurko nema 🙂
@elixia Mirko tiez vsetko vyhadzuje z koca a aj zo stolicky ked papa a bavi ho ako mu to dookola podavam a on to hadze....
@majjjka24 no u nas to iste,aj v tej stolicke..tak aspon viem,ze nie som jedina,koho dieta sa takto zabava 🙂
@zuzanockamt heeej??? a co mu davas na noc?
@elixia zatial bum hugger a kapsovku BG, ale uz mam objednanu bambusovu anavy a vlniaky
@zuzanockamt na anavy som mala zalusk aj ja,vyskusaj a das vediet ci sa oplati kupit 🙂 Vlniaky som predala,nejako sa u nas neujali..

@1katka1 s tou vegetou opatrne,jedna vec je,aby si nezvykal na slane velmi skoro,ale druha,ze sol moze takym drobcom poskodit oblicky...