icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

elixia
24. máj 2011

@1katka1 s tou vegetou opatrne,jedna vec je,aby si nezvykal na slane velmi skoro,ale druha,ze sol moze takym drobcom poskodit oblicky...

estterka
24. máj 2011

@majjjka24 margarin by som nikdy dietatu nedala,je to poriadny humus,umelina asi ako plast,radsej obycajne poctive maslo. nieze obsahuju margariny umelinu,oni su umelina sama o sebe. ked som si o tom zistila viac,no fuj je to.

gumimaci
24. máj 2011

@estterka no odporuca sa maslo, ale margarin zas taky humus neni... to co si citala je hoax, ktory beha po nete uz X rokov...
http://video.drom.sk/jak-se-co-dela-margarin/

gumimaci
24. máj 2011

@1katka1 tak tak vegetu radsej ne, aj ked pisu ze bez glutamanu... u nas sa nepouziva v kuchyni vobec.

estterka
24. máj 2011

@gumimaci nie,citala som o tom ine clanky,je to fakt humus. ale vsak nech kazdy je co uzna za vhodne 🙂

majjjka24
24. máj 2011

@estterka no ja by som tiez nikdy nedala margarin, ved to by som ani ja nejedla, vynimkou su plnky v kolacoch 😀 😀 ja davam obycajne prave maslo... 82% to obsahuje len vodu a smotanu 😉

zuzanockamt
24. máj 2011

my doma pouzivame ramu uplne bezne a aj vegetu bez glutamanu a aj jurko bude pouzivat ... ale trosku neskor, ked uz zacne jest to, co my

estterka
24. máj 2011

@majjjka24 ale aj tie plnky su lepsie s maslom:D tuto taky margarin na pecenie co sa u nas pouziva nemaju,takze do vsetkeho davam maslo,ake mnamky su to :D

estterka
24. máj 2011

@adrianai kojenim herpes neprenesies,ja som mala uz dvakrat,len som si davala pozor,umyvala stale ruky a nepusinkovala malu.

kedy to vsetko stihate davat detom?cestoviny,rezance,chlieb a tak? ja davam na obed zeleninu a poobede ovocie s par lyzickami obilnin,ale teraz tieto dni olovrant moc nechce. uz davate tri prikrmy?

janica81
24. máj 2011

@estterka ja davam 3x..doobeda kasa, alebo kasa s ovocim... obedd zeleninka, masko.... poobede ovocie, vyzivka....

ozaj dievcata...co poviete na melon?? alebo za chvilku budu jahodky??

janica81
24. máj 2011

ozaj...dnes sme boli v poradni,,,mame 9,8 kg 😀

zuzanockamt
24. máj 2011

ja som uz melon dala, pohoda, chutil mu ... ale s jahodami by som urcite pockala, este sa chystam na hrozno

gumimaci
24. máj 2011

@janica81 melon papa v pohode, sem tam dostane aj osupane a odkostkovane hrozno. jahodku okostoval... dnes som kupila cucoriedky. Zajtra vyskusame.

elixia
24. máj 2011

@gumimaci nad tym hroznom som uz aj ja uvazovala..ale neviem si predstavit to supat a odkostkovavat 🙂 cucoriedky sme mali vo vyzive,nepovedal nie 🙂 cerstve mu len rozpucis?

janica81
25. máj 2011

@gumimaci jej paráda .... aj my chceme už ďalšie ovocie vyskúšať... takže dnes kúpim niečo iné... ako dávaš melón? a jogurtík si dala?? ak ano aký??

gumimaci
25. máj 2011

dobre ranko,

@elixia ved to nebudes cely strapec supat 😀 Ondrej zje mozno 5 tych guliciek 🙂 asi ich potlacim, len mam trochu obavu z tych zrniecok, ci mu to nebude vadit.

@janica81 jogurt este ee, teraz papa akurat si myslim 3 príkrmy s tym, ze obcas rano dostane aj kusok chlebika... a vyberiem tu najsypkejsu - najsladsiu cast a nakrajam na male kusky. neviem ako Nelka, ale Ondrej kusky uz dokaze pozvachat.

janica81
25. máj 2011

@gumimaci my este kusky ee, nás zvykne este natiahnut, takze nesilim zatial... uvidim na ovoci sa hadam nauci aj kusky vacsie... 🙂

gumimaci
25. máj 2011

@janica81 Ondrej sa tak na ucikl - na ovoci 🙂 lebo struhane, alebo mixovane odmieta jest

lukra
25. máj 2011

@1katka1 moje boli tiez mensie, neboj, oni vyrastu a potom budu valibuci. Chlapci sa narodili ako 3 kg a teraz predbehli rovesnikov vahou aj vyskou 😉

majjjka24
25. máj 2011

MAME PRVY ZUUUUBOK 🙂 A AJ KUSTIK DRUHEHO VIDNO.... A TO BEZ TEPLOT, HNACIEK A NERVOZITY... TAK UZ NEPATRIME DO KLUBU BEZZUBYCH SELIEM.. 🙂

zuzanockamt
25. máj 2011

@majjjka24 super, blahozelam k zubku 🙂 🙂 ... u nas este nic a predpokladam, ze dlho ani nic nebude ... ja ocakavam asi tak okolo roka, ale mozno ma prekvapi ... zatial mi vsak nechybaju

elixia
25. máj 2011

@majjjka24 jeeej 🙂 u nas tiez este nic,ale taky je zly dnes,ze to vyzera aspon na 5 zubov naraz...uz som z neho na nervy 🙂
Najvacsia zabava vonku je vyhadzovat vsetko z kocika...to je jedno co,hlavne vyhodit.Vsetky hracky,topanky,deku,cokolvek sa mu dostane pod ruky...v obchode mi stahuje veci z toho pasu pred pokladnou, no radost chodit s nim von.

Skusili sme dnes melon, klasika,najskor sa tvaril ze citron,ale pozuzlal taky slusny kusok nakoniec 🙂

zuzanockamt
25. máj 2011

@elixia uz latkujeme aj v noci 🙂 ... dnes to bude tretia noc bez jednorazovky 🙂

majjjka24
25. máj 2011

@zuzanockamt no dnes ma tak uhryzol do pleca, ze aaaaaaaaaaaauuuuuu..... dobre kym jurko nema 🙂

@elixia Mirko tiez vsetko vyhadzuje z koca a aj zo stolicky ked papa a bavi ho ako mu to dookola podavam a on to hadze....

elixia
25. máj 2011

@majjjka24 no u nas to iste,aj v tej stolicke..tak aspon viem,ze nie som jedina,koho dieta sa takto zabava 🙂

@zuzanockamt heeej??? a co mu davas na noc?

zuzanockamt
25. máj 2011

@elixia zatial bum hugger a kapsovku BG, ale uz mam objednanu bambusovu anavy a vlniaky

elixia
25. máj 2011

@zuzanockamt na anavy som mala zalusk aj ja,vyskusaj a das vediet ci sa oplati kupit 🙂 Vlniaky som predala,nejako sa u nas neujali..

estterka
25. máj 2011

@elixia no musis s tym nocnym latkovanim aj ty nieco vymysliet,aj my so zuzkou sme tomu nedoverovali a dari sa,zatial 😀

elixia
25. máj 2011

@estterka co ti ja viem,nam to takto celkom vyhovuje...z tych,co mam doma by jedine BG mohla byt,ale to mi je skoda na noc,tie si nechavam na von a ine by som musela kupit a vyskusat a do toho sa mi uz nechce 🙂