♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@gumimaci ja to uplne chapem, ja som tiez pri Miskovi 2x denne vysavala a este aj zmyvala dlazku
Dobre ranko,
otvorila som si acidko, polozila na stolik v obyvacke a odisla na minutu do kuchyne. po navrate bolo acidko vyliate na zemi, krpec sedel v kaluzi a stastne sa v tom clapkal.
Kocky neviete mi povedat, ci mozem malemu na cistenie ust sem tam pouzit Pagavit (glycerinove palicky)? Ja som ich dostala od jednej sestricky, ze ich pouzivaju na cistenie dasien a zubov u nevladnych pacientov....
Kedy sa chystate so svojimi zubatymi selmami k zubarovi? My uz budeme mat 5ty zubok, strasne rychlo po sebe mu idu...
@elixia mame plavacku a dlazbu, len jeden maly koberec... sak vies, co s nim Ondrej vzdy ladi 😀 ale tentokratr sa nan netrafil, aj ked som zkonstatovala, ze o rok, ho mozme vyhodit, tiez na nom uz skoncilo vselico 😖
@mikusik skus Cubona, videla som u neho babatko... a teraz ked tam ma aj syna, tak snad vezme noveho pacienta 😉
Ondrej tiez pri hrackach dlho nevydrzi, len ked som s nom s nim tak sa zahra. inak miluje reklamy v tv, ostatne programy ho nezaujimaju 🙂
@gumimaci jaaaj,tak to potom nebola ziadna poriadna sranda,ked sa netrafil na koberec 😀
Inaj,u nas tiez ficia reklamy,to sedi a pozera jak puk..zrejme je to tym,ze sa tam rychlo meni obraz a kadejake farby,lebo tiez ho nic ine nezaujima...
@mikusik u nas posledne 2 tyzdne najlepsia a jedina zabava je vstavanie..kdekolvek, milionkrat za den 🙂
@gumimaci ešte stále grckáte??? Lebo nám sa to posledné dva tyzdne akosi zacalo znova vracat... uz bolo super obdobie a teraz sa mi hocikedy stane, ze mi hned po jedle vsetko vyvrati, v takej istej konzistencii, este nenatravene a mozeme zacat od znova, ale zahadou je, ze z obilnej kase sa mi este ani raz nepogrcal...
Ahojte 🙂
nebola som tu pár dní...manžela mam na majstrovstvách Slovenska v tenise s detmi a nejako som nestíhala... ako sa máme?? dajte sem tipy na nejaké dobrotky pre Vaše detičky !!!
my sme skúsili biely jogurt, pri prvej lyžičke ju striaslo 🙂 ale potom už zdobla cely kelímok 🙂
čo jahody?? skúšali ste?? kedže sú alergén, neviem či dať, ale myslím domáce zo záhradky 🙂
babulky kuknete si moj album? mam tam mdd s daylong a komu sa bude pacit date mi na album "paci sa mi? hram o opalovaci kremik a pre tych dvoch by sa veru nejaky kvalitny aj zisiel tento rok som uz kupila..ale tak nikdy nevies kedy ho budes potrebovat...nechcem vas nejako obtazovat takze nenutim..len si ho pozrite ak mame chut 😉
ahojte chcem sa spýtať, či malý môže byť vyhádzaný preto, že som jedla jahody z našej záhrady ?Kojím ho
Baby, pojdete niekto v nedelu na preteky lezunov do Polusu?
@1katka1 Ahoj, to budu potnicky lebo potrav.alergie sa prejavuju vpredu na hrudniku a na brusku a by sa skriabal. Ja pijem domaci bazovy sirup a v pohode... Podla mna jahody zo zahradky mozu byt, alergie su viacmenej stale viazane na chemiu okolo zeleniny....
Ahojte dievcata...ako casto spia vasi drobci cez den? Nasa princezna zvikla spat doobeda 2 hod. a poobede tiez ku veceru este spala po 30 min. tak okolo 18:00 a vecerny spanok prisiel tak okolo 21.30 ale teraz vobec nechce spat..vcera spala len o 14:00 do 15:30 a potom az vecer...jeden spanok cez den je malo,nie? a dnes tiez spala len rano asi hod. a stale nic...uz mala aj obedik ...polievku z rezancami a mrkvou a nic....ale unavena je...ale ked ju dam spat ,tak len place a nervaci...potom sa ukludni pozrie sa namna a zacne sa hrat....🙂 ja som unavena aj za nu...skadial berie tolko energie???? 😀

@gumimaci predbezne pondelok 10.00, ale az ten dalsi