icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
1. jún 2011

@katarina87 nas jurko zvykne spat asi 4-krat za den po polhodine, obcas sa podari niektory spanok aj hodinka ... spavat chodi medzi 20:00 - 21:30 na nocny spanok a vstava rano medzi 4:30 - 6:30 ... ako kedy

sjusiquatro
1. jún 2011

@katarina87 my spavame 2 krat za den.....jeeej budete mat braceka alebo sestricku gratulujem 😀

elixia
1. jún 2011

@katarina87 Risko spava aj 4x za den niekedy,ale teda 3x urcite kazdy den..rano do 2 hodin odkedy vstane,potom okolo obeda a este vecer okolo 6...vecer zaspava tak o 21:00 - 21:30...

tothova5a
1. jún 2011

@hobit ano je to v sobotu, malo by to zacat o 14,OO?

hobit
1. jún 2011

@tothova5a myslim, ze hej...idete vyhrat? 🙂

tothova5a
1. jún 2011

@hobit - nie ideme sa zucastnit 🙂, pretoze v poslednej dobe je Nelly strasna mamickarka a akonahe sa od nej vzdialim na par metrov, tak hned spusti huronsky rev :( Takze ked s nou bude ocino na starte a ja az v cieli, tak sa tam zasekne a bude s placom cakat, kedy po nu pridem 🙂 Vy idete vyhrat?

gumimaci
2. jún 2011

Dobre ranko,
V utorkovom Novom case bol test detskych autosedaciek. Najlepsie v kategorii 0,0+ obstal Romer Babysafe plus SHR, Isofix a Cybex Aton najhorsia Chicco Keyfit.
Kategoria 0-1 do 18kg
Najlepsie : HTS Besafe iZi X3 izofix najhorsia: Chicco Eleta
V tejto kategorii ale mali vsetky testovane minusy, prva bola "iba" uspokojiva
Kategoria 1 9-18kg
Najlepsia: HTS Besafe iZi X3 izofix, najhorsie: Casualplay FixQR (nedostatocne v bezpecnosti a celkovom hodnoteni a obsahuje skodlive latky 😲 )
Kategoria 1-2-3 9-36kg
Najlepsie: Kiddy guardian pro2, Cybex pallas 2fix
Najhorsie: Phil and Teds tott XT
Kategoria 2-3 (15-36kg)
Najlepsia Cybex solution X2fix, Romer Kidfix plus, Kiddy cruiserfixPro, Romer kid plus, Concord transformer clik, Maxicosi rodi XP2
Najhorsie Brevi OKI, Graco Junior maxi...

Je tam toho viac, ale ked ste nezohnali aspon toto vam pomoze 🙂

lenkaff
2. jún 2011

ked uz tema autosedaciek, tak budete kupovat po vajicku autosedacku 9-18 alebo rovno 9-36? muz hovori, ze rovno 9-36 aby sme nemali desat sedaciek.. co myslite?

elixia
2. jún 2011

@lenkaff vraj je lepsie a bezpecnejsie kupovat ich postupne..my sme kupili 9-18kg

majjjka24
2. jún 2011

@katarina87 my vstávame ráno medzi 5.30 - 6.30, potom o 8mej zaspi na 2hodinky, potom cez obed spi cca 1-2hodiny a poobede ešte hodinku... ale ked sa mu niektory z tychto 3 spankov skrati, tak este do vecera raz spime, vzdy to tak podobne vyjde, ze si rozlozi cez den tych 5hodin spanku.. a vecer zaspavame medzi 19.30-20.30.... a to s tou energiou 🙂 tuto otazku si kladiem aj ja kazdy den 😀 😀 😀

hobit
2. jún 2011

@tothova5a my sme na tom podobne, takze sa ideme tiez skor zucastnit 🙂

majjjka24
2. jún 2011

ahojte dievčatá, my sme zaviedli nový režim papania... jeme už všetko, samozrejme, len po troške, ale všetko čo jeme, dáme skusit malemu a drobcovi sa to tak paci, vcera dokonca vyskusal segedinsky, normalne vyplazil jazyk a cely sa oblizoval 😀 😀 ale dostal len dve male lyzicky, nemozeme zhurta na neho... a od pondelka mame dalsi chod-jogurt a najviac mu chuti maskrtnicek, zje ho cely a myslim, ze nam to pomoze aj pri tom naberani na vahe, kedze je to kaloricka bomba 😀 😀

gumimaci
2. jún 2011

@lenkaff
@elixia my este rozmyslame ale tiez asi 9-36, chceme vyskusat romer evola a ten cybex

zuzanockamt
2. jún 2011

@majjjka24 paci sa mi tvoj pristup v stravovani 🙂 ... ja postupne tiez zacnem zavadzat normalnu stravu, dnes mal jogurt a uvazujem, ze mu skusim spravit aj chude bravcove mäsko a tiez chcem skusit maskrtnicek, aj ked je tam tvaroh, ale raz za cas mu neuskodi ... a rozmyslam, ze po 10.mesiaci zacnem davat do varenia normalne kravske mlieko - teda do privarkov, tie uz bude jest take ako varim nam, ale bez octu, dam na dochutenie jogurt alebo kyslu smotanu

zuzanockamt
2. jún 2011

@lenkaff lepsie je postupne kupovat, takze teraz 9-18

gumimaci
2. jún 2011

@zuzanockamt presla som si tu viac tem o sedackach a baby co maju vacsie deti pisali, ze sedacku 9-18 vyuzili velmi malo a lutovali, ze nekupili rovno do 36. Podla mna tie kvalitnejsie, co sa daju aj polohovat a maju zvast ochranu pre najmensie deti su ok, len su o dost drahsie.

zuzanockamt
2. jún 2011

@gumimaci my by sme mali dostat sedacku, tak teraz to neriesim 😀

gumimaci
2. jún 2011

@zuzanockamt jaaaaj tak to nemusis 🙂

elixia
2. jún 2011

@gumimaci preco ju vyuzili malo? Ved kym bude mat tych 18kg,tak to nejaku chvilu potrva...teda snad aj u nas 😀 😀

gumimaci
2. jún 2011

@elixia no treba zobrat aj do uvahy ako casto sa autom jazdi, ak 20x za rok a dieta ozak rychlo vyrastie tak asi moc vyuzita nebude 🙂

zuzanockamt
2. jún 2011

@elixia 18 kg budu mat tak mozno ako 3 apol az 4 rocny - priemerne dieta ... a take netabulkove aj skor, svagrina ma syna, ten bude mat v auguste 4 roky a treaz ma 18 kg a sestrin ma 21 mesiacov o chvilu a ma 15 kg

elixia
2. jún 2011

@gumimaci tak my jazdime dost casto,takze vyuzivame naplno...ale ak niekto naozaj jazdi autom len na sviatky,tak sa mozno neoplati...

@zuzanockamt no ved to,ze do tych 3 rokov by hadam mala stacit...

hobit
2. jún 2011

ahojte...dnes sme neplanovane absolvovali 9mesacnu poradnu kedze mame dost brutalny zeleny sopel a boli sme si dat urobit vyter z nosteka....takze mame o 6 dni 9 mesiacov, 74 cm, 8500 g, 0 zubov a na odporucanie pani doktorky prve ozajstne topanky 😉

stanka02
2. jún 2011

@lenkaff mi sa vozime v 9-18 kg, aj podla mna je bezpecnejsie kupovat postupne sedacky. Este ak mozem odporucit pozerajte pri sedacke ci sa da polohovat, je to dobre pri dlhsej ceste, ked vies spiace dietatko zaklonit do zadu.

lenkaff
3. jún 2011

no my jazdime dost casto,3-4x do tyzdna niekedy aj viac, ale manzela asi nepresvedcim na tu 9-18 😒

@majjjka24 taky rezim je celkom dobry, lebo ja mu v podstate stale varim to iste a uz to nechce jest, lebo to chutitak isto ☹

Ochucujete detom uz jedlo nejako alebo nie? a napr. date im aj maso z peceneho kurata, alebo stale vsetko varite??

daniela85
3. jún 2011

Ahojte..rada by som sa pridala k Vam aj my sme septem.....som nevedela kam to mam napisat...

daniela85
3. jún 2011

@majjjka24 ahoj, ja tiez malej davam uz skoro vsetko, na jej stravu sa mi kasle... ☹ segedin ma u nnej tiez velky usech, vcera som jej varila zel.polievku, sa mi na nu vybodla a tak som jej dala sosovicovu a tu jedla ako diva...ovocie mi vobec nechce ani presnidavky ani cerstve, neviem co by som jej uz mala skusit... 🙂

daniela85
3. jún 2011

@lenkaff ahoj ja jej dam aj s peceneho, samozrejme to pri kosti, kozu nie,m vsak ako by to pozula 😝 lebo cisto verene bez chuti mi nezje...a dochucujem jej samo ze este malicko ale postupne, aj diktorka mi povedala ze jej mam dochucovat aby to nemala mdle, lebo sme mali a mame problem s vahou... ☹

daniela85
3. jún 2011

@1katka1 ahoj, ja tiez kojim, jem jahody dokonca som aj malej dala a nic jej nebolo, a ten bazovy sirup mam doma robeny a nic jej neni, tiez myslim ze skor tie potnickyy.... 🙂

daniela85
3. jún 2011

@gumimaci presne aj my sme na reklamy 😀 vtedy ide svet mimo malu
🙂 a hned ako zacnu tak ju niecim nakrmim lebo inak ani za svateho...