♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@janica81
@majjjka24 skuste dat do ruky kukuricne chrumky take obycajne nesolene. Nas sa tak naucil sam jest a aj hryzt. kedze sa to rychlo rozpusta tak ho z toho nenapinalo. A teraz uz vie pekne hryzt vsetko- chleba, rozok, varenu mrkvu do ruky a vlastne vsetko . Som si nemyslela ze sa to tak rychlo nauci. Aj spapa omnoho viac ked uz vie pohryzkat. 🙂
@lenkaff kukuričné chrumky papame, ale aj pri tych musim davat pozor, lebo niekedy si odhryzne polku, prilepi sa mu to hore na podnebie a už ho natahuje 😲 😲
@gumimaci to robim aj ja s tymi kuskami, len ja mu davam take malinke, ze ich sice chyti, ale do pusy ich nedava, ale aspon je zabava ako sa to tymi malymi prstekmi snazi chytit....... 😀 😀
baby, mám jednu otázočku... aj vaše detičky sa nerady maznaju a bozkavaju???? Mirko ten sa zacne tak odtiskat a hnevat, ked si ho zacnem tulit a zacne ma trhat za vlasy, za usi a skriabe strasne... a novu vec ktoru objavil je pichanie palcom do oka 😀 😀 😀
@majjjka24 ani Misko sa nerad mojkal....
@janica81 ahoj ja davam malej nocnik odkedy sedka, to je cca od toho 6 mesiaca, je mi jasne ze ani len netusi co sa donho robi, ale ked sa cosi podari tak ju pochvalim a som vtedy najstastnejsia mama 😀 a chlebik jej davam aj s maslom ...spapa aj suchy a davam aj s maslom, rastlinnym...zivocisne nechce...a moju tiez natahvalo ked som jej dala popucene nieco ale preslo to behom tyzdna ateraz mixovane ani nedavam.. a prvy krat zjedla od mojej mamy zemiaky, cerv.kapustu nepomixovane, to som sa aj trosku jedovala co jej to dava, ale nastastie jej nic nebolo, no a odvtedy toho uz pojedla, .... 🙂 my mame skor problem ze to co by mala jeste neje a naopak...
@lenkaff toto ma nenapadlo dat varenu mrkvu, musim skusit, vdaka za tip 🙂 tie kukuricne chrumky davam, to sa ide zabit za nimi..len ma problem s rozkom, ked si odhryzie tak jej ostava na podnebi prilepene a potom ju dusi a natahuje, tak neviem ako to mam urobit aby to papkala tak ako sa ma...
@majjjka24 toto oko aj nas velmi bavi .....a este hryzenie boze to je radosti, ona vie ze robi zle ale bude sa na tom taaak smiat...alebo sa jej paci ked zhyknem..tak asi preto sa na tom tak smeje...ale to oko,jaj a ed tak trafi rano ked este spim, a sup prstek pod viecko a trefu ma presnu 😀 😀
tak a sme po prevážení... za 2 týždne sme pribrali 200gramov a doktorka vraví, že je to málo... 😠 😠 ale ja sa z toho radujem, lebo za posledné 2 mesiace pribral ubohych 100gramov a teraz zrazu 200... a za 2 tyzdne na dalsie prevazenie a vraj mam davat krupicu, ale tu urcite davat nebudem, ved klasicke kase z lekarne maju vyssiu energeticku hodnotu a plus aj mineraly a vitaminy....
@majjjka24 ahoj aj my mame problem s vahou, za 2 mesiace iba 380g pribrala, ale boli sme aj na krvy aj na moči a vsetko ok, ale vy ze 100g ..ach jo...a nechce papat alebo preco iba tolko na vahe pribera? lebo nam isli zuby tak asi preto, ale ona celkovo moc nepoje..a vtedy uz nic nejedla tak max.2 lyzicky...
@gumimaci aky postoj ma ondrik 😀 😀 ... uzasny je 🙂 ... on ti bude za chvilu chodit 🙂 😉 ... zbieraj este sily na nahanacku 😀
@gumimaci aj ja to takto robim, moj najlepsi domaci pomocnik je maly vysavac rucny 🙂
@majjjka24 u nas sa do oka picha vylucne ukazovakom a pri tom sa este striera maskara 😀
@majjjka24 200 g za dva tyzde je malo? Tobi pribral za posledne 3 mesiace 1,3 kg, to vychadza cca tak podobne a doktorka bola spokojna
@gumimaci ako keby som Tobiho videla, on este popritom zapina PSko tatovi a kludne sa pusti aj oboma rukami niekedy 🙂
@gumimaci perfektny je,preeeesne toto iste u nas,rovnake foto by som mohla nafotit...plus este olizovanie policky pod telkou 🙂
No baby,ked tak citam tie vase problemy s vahou...my mame zas opacny problem,boli sme sa dnes vazit, vcera mal 8 mesiacov a vaha ukazala 11,7kg...mi skoro oci vypadli,za mesiac vraj pribral vyse 1kg...to je podla mna blbost,vobec sa mi to nezda...mali tam novu vahu,takze si myslim,ze to bolo v tom,az tolko nema..skusim ho odvazit doma pred kupanim,lebo fakt sa mi to nezda,aj ked teda pneumatiku ma riadnu 😀
@elixia pekna vaha 🙂 ... poriadny chlapik je z riska 🙂 ... a vraj malo papa ... ja chcem ist v pondelok na poradnu, to bude mat presne 9 mesiacov, tak som zvedava
@majjjka24 mne ani tak nepicha, ako sa mi snazi nadvihnut viecko alebo oko vylupnut 😝 😝 a velka sranda je ked objavi na mne nieco nove, naposledy ucho. no ale svina nedalo sa odtrhnut 😀
@hobit hej hej zapinanie a vypinanie akejkolvek elektroniky....
ale s tym jedenim uz to je trosku lepsie, pred par tyzdnami bola zaprasena cela kuchyna, ked nieco papal sam, teraz to uz je iba v okruhu jedneho metra od stolicky 😀
mala ma 8 mes.a vaha 7,500.ale je pravda ze je dlhaaa po tatovi,a aj dost aktivna.plazi sa od siesteho,postavi sa od siedmeho.Ja len dufam ze behat nezacne v 10. 🙂
@janica81 no nasa vaha sa praveze uz davno stavia,na to,aky je tucko,je az veeelmi pohyblivy 😀 Inak,s tymi vlasmi poznam,ked sa rano zobudi a ja som k nemu otocena chrbtom,uz aj sklbe do zblbnutia,vsetky hviezdy pri tom vidim 😀
Pozeram,ze detuchy objavuju rovnake veci,aj u nas operacie oci na dennom poriadku...aspon ze hryzt zatial nema cim 😀
@zuzanockamt no na to,kolko toho on zje,sa naozaj divim,kde tie kila berie...na tvojho Jurka sa teda s papanim ani nahodou nechyta..mozno je to tym mliekom v noci co vyloga,aj kazde 2 hodiny 🙂
tak my máme novú zábavku... Mirko v polohe na brušku zdvihne hlavu čo najvyššie a potom ňou začne kývať hore dolu a zastaví asi milimeter nad podlahou a ja chytám infarkt 😀 😀 a už sa raz aj poriadne tresol a o par hodin to začal robiť znova... 😠 😠 😠 a ja mám šoky, aby si nezlomil nos a ešte sa na tom aj smeje. Robíte to ešte niekto???

@majjjka24 Ondrej si tiez odhryzne obrovsky kus, tak som to zacala robit tak, ze mu chleba nakrajam na male kocky, dam na stol a on si ich sam skusa davat do pusy... len je po ranajkach okolo stolicky trochu bordel 🙂