♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte,
@ivanulienka81 to mame detuchy podobnej vahy a vysky. Maleho ked som na nasej vahe vazila, tak v 8m mal tak isto... teraz v 9m 8,8kg... uvidime v pondelok na poradni... boli ste na tej rehab. ?
@gumimaci v pondelok ideme k rehab. sestre na cvicenie
@elixia perfektnyyyy 🙂 u nas sa takto pracka telka obdivovat neda, plni sa zvrchu 😀
Baby dnes sa maly postavil o kresielko a potom sa otocil ku mne a hrdina sa pustil. samozrejme ze padol, nestihla som ho chytit a tak blbo padol, ze si udrel lice, mal to spuchnute, teraz uz "len" modrinu... no v pondelok ideme na poradnu, snad so dr. nebude mysliet ze ho tyrame 🙄
inak za ostatne 3 dni viac stvornozkuje, ako sa plazi... huraa hura hura uz nevyzera aspon ako zmetak 😀 😅
@elixia Wau, ake suncicky 🙂 Pekny kusok z neho je 🙂 Moja nejak menej pribera teraz, ma 8kg. Neviem toho vela do nej natlacit, ona ma najradsej materske mlieko.. Ma rada hrusku s bananom a biokexikom, no viac ako 10 lyziciek nezbodne... Na obed zelenina s maskom pomixovana a vecer uz jej davam mliecnu kasu..no tej tiez dajak velmi neublizi...hmm..
@gumimaci Aky sikovny 🙂 Mala uz vie tiez stat v ohradke, no pri nabytku sa stale dost tresne tak ju este velmi nedavam..a mam este problem co s elektronikou lebo ju mame na nizkych skrinkach ale kable prisposobene... no sranda este bude..
@gumimaci modrin este bude.... neboj pedi vie, ze je to maly zvedavcek a vymyselnik, ze to ma z toho... a gratulka k lozeniu 😉
ale citam, ze je tu viac sikovnickov
Taminka ide buvat medzi 20 -21 vecer a rano medzi 6 - 7 budicek, ale ona je taka betarka, ze ja v podstate ani neviem kedy sa budi, lebo v tichosti lezka a hrajka sa, velakrat sa zobudim iba na hrkotanie hraciek 😅
no po dlhom case pisem, lebo teraz net je pre mna nepristupny 🙂
Lucka stvornozkuje od 8 mes. tak tiez pekne zmetame necistoty, ktore neni mozne udrzat pod kontrolou. Staci, ked synovia vbehnu do vnutra z piesku, alebo po tychto prsaniach a o robotu je postarane.
@hobit jurko ma plesinku na celej hlave, lebo nema vobec vlasy 😀 🙂 😵
@vejinka u nas sa vstava v intervale medzi 4:00 - 6:00 a spavat chodi okolo 20:00 - 21:00 ... a teraz ma velmi zly spanok, po polnoci sa budieva velmi casto, tuto noc to bolo kazdu polhodinu - hodinu, ked si vezmem, ze ja chodievam spavat okolo jedenastej vecer, tak som fakt vyspata 😀

my sme mali presne v 8m 8,2kg