icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
11. jún 2011

som tie fotky mohla aspon otocit, no nic, nabuduce 🙂
@zuzanockamt aspon mu dlhsie vydrzia, ako Tobimu zuby 😀

elixia
11. jún 2011

@ivanulienka81 jeeemine,co ja by dala za to,keby sa moje dieta po zobudeni tisko hrajkalo,on len oci otvori a uz ako tajfun po posteli 😀

@hobit jeeej,zlatucky Tobi...krasne vlasky ma...
Inak,taku plesinku ma aj moj muz 😀 😀
Take pekne stihle su tie vase deticky a toto nase sama falda a pneumatika 😀

hobit
11. jún 2011

@elixia ja sa normalne bojim, ze mu to nezarastie 😀
neboj, ved on vyrastie, nahodou take baculate deti su zlate 🙂

elixia
11. jún 2011

@hobit no mojmu muzovi to uz urcite nezarastie,ale nevidim dovod,preco by nemalo Tobimu.nic neboj 🙂
No hadam hej,niekedy je to na porazenie,nic sa mu neda obliect,uz nosi niektore veci na 12-18 mesiacov...dnes som vytiahla take sandalky,je na nich ze 9-12 mesiacov velkost...mas vidiet,su mu tak na velky palec akurat 😀

hobit
11. jún 2011

@elixia no tak je to proste velky chlap, hadam nebude nosit nejake male sandalky 🙂

zuzanockamt
11. jún 2011

@hobit no ak bude mat vlasy po svojom otcovi, tak mu veru ani do 25-ky nevydrzia 😀 ... ledva stihnu narast a uz vypadnu 😀

hobit
11. jún 2011

@zuzanockamt tak nas ich ma po tatovi, ako nakoniec vsetko 🙂...a vas ich ma teda hadam po tebe 😉

gumimaci
11. jún 2011

@hobit je to zlatusik Tobi, aj my mame stale lysinku, ale zda sa mi , ze trosku mensiu. a vlasy Ondrejovi dost zbledli, ked sa narodil mal ich skoro cierne, teraz su plave.

@ivanulienka81 snad to bude ako pises... to je Tamarka velmi ohladuplne dieta, ked ta nebudi... u nas podobne, ako @elixia - tajfun v postielke... ked ma nezobudi mrncaie, zacne nou lomcovat. 😝

gumimaci
11. jún 2011

Dostali sme nove pohybovadlo 😀

daniela85
11. jún 2011

ahojte 🙂 ta nasa sa tiez zobudi,postavi,a uz kvaka,a kolienkuje po posteli.dnes ked spala na obed,o dve hodky sa zobudila,pocujem blabotanie,idem do izby a ten skrcok zliezol z postele a behala okolo nej.Ja nechapem ako sa jej to podarilo.Cize opatrnost a ostrazitost zas zvysujem o stupen 🙂

hobit
12. jún 2011

@gumimaci paradne vozidlo 🙂
@zuzanockamt inac nakoniec sme kupili to Ergo, znama mi ho dala za 60, je super, maly tam vzdy zaspi 🙂

majjjka24
12. jún 2011

@hobit aj my mame vzadu taku plesinku 😀 😀 ale teraz ked sme ho vystrihali, nie je to az tak viditelne 🙂

ivanulienka81
12. jún 2011

@gumimaci odrazadlo.... Misko teraz na tom frci

tothova5a
12. jún 2011

Nasa reklamomaniacka 🙂

gumimaci
13. jún 2011

@tothova5a @hobit @elixia ako by ich jedna mat mala- uplne rovnakou vstávajú k TV 😀

kitchima
13. jún 2011

Ahojteee. Dlho som tu nebola, deturence odvtedy urcite povyrastli. Moja Natalka je ale prave chorucka, uz 4.den teplotujeme. 😒

lucinka83
13. jún 2011

baby, ako vyzera teraz jedalnicek Vasich drobcov? Kolkokrat denne papaju a co?
Uz vsetky deturence sedia? Nas este nie :(

kitchima
13. jún 2011

@lucinka83 tak moja papa velmi malo, za cely den pol jogurtika a asi tretinu davky prikrmu, inak sa iba koji. A co sa tyka sedenia, tak to my uz chodime, sice padne, ale vstane a ide dalej 🙂

lucinka83
13. jún 2011

tak k chodeniu gratulujem, my stale len take zabkovanie a plazenie,a papa tiez velmi malo, hlavne sa koji
@kitchima

kitchima
13. jún 2011

@lucinka83 dakujem a mozem sa opytat, kolko Tvoj drobec vazi a meria? Lebo mne tak starsi syncek si sado laz v 10-tich mesiacoch, chodit zacal v roku a kazdy hovoril, ze to je kvoli tomu, ze viac vazi a to sa tiez iba kojil 😀 mne Natalka strasne pomalinky pribera, ma len 7,2kg a 70cm.

zuzanockamt
13. jún 2011

jurko bol dnes na poradni ... 82 cm a 10 kg ... so sedenim je to tak, ze ho este vala, ak sa to nezlepsi o 2 mesiace ide na neurologiu, ale kedze od 7.mesiaca urobil pokrok, tak ja dufam, ze cez leto sa to zlepsi 🙂

majjjka24
13. jún 2011

@zuzanockamt gratulujem k 9 mesiacom 🙂

gumimaci
13. jún 2011

Tak aj my sme po poradni 9m+5dni... vaha 8,7kg vyska 75cm... 6zubov 😀

elixia
13. jún 2011

@gumimaci no ale jaka selma z neho 😀

Baby,maju aj vase deti take samovrazedne sklony? 😀 Akoze,ked niekde spadnu alebo sa udru,pojdu tam zase? Lebo Riso sa uz aspon 10x nasiel pod stolickou (rozumej vstal pri stolicke a kedze mu nestacilo drzat sa o sedadlo, chytil sa hore za operadlo,pravdaze sa skydol aj so stolickou), reeeev nekonecny,ale o 5 minut tam bol zase...to som bola asi dost naivna,ked som si myslela,ze mu jedna priucka stacila 😀

gumimaci
13. jún 2011

@elixia Ale ano, nepoucitelny... ja ho volam male kamikadze 😀 ale nastastie je takej povahy, ze sa bachne, obzrie sa co sa deje, a ked sa nedeje nic tak funguje dalej 🙂

zuzanockamt
13. jún 2011

@elixia deti su nepoucitelne 😀

tothova5a
13. jún 2011

Toto upratujem niekolkokrat denne 🙂

zuzanockamt
13. jún 2011

@tothova5a ja upratujem vzdy len raz a to vecer pred kupanim, naco si budem pridavat robotu a upratovat to vsetko niekolkokrat, rano hracky porozvlaca, aj tak sa s tym potom nehra 😀 , lebo si najde inu zabavu a vecer to zase vsetko nahadzem naspät do krabice

hobit
13. jún 2011

@lucinka83 my sedime asi len tyzden takze klidek 😉
pappame na ranajky jogurt, na desiatu ovocie, na obed maso/zltko/nic + zelenina, poobede mlieko, okolo 17tej kasa, vecer, v noci, skoro rano mlieko
@kitchima akoze sama chodi?
@zuzanockamt pekne miery, riadny dlhan 😉
@elixia my mame samovraha tiez 😀