♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hobit no naozaj, ze chodi 😉 behak nema, tak musi skusat sama. Okolo nabytku uz chodila 2 mesiace. Ale ako nie je to take, ze beha mi po izbe.. ide k nabytku, postavi sa a pusti sa. Prejde tak 2 krocky a spadne. Zas niekam dostvornozkuje, zdvihne sa a tak dookola 😀
@elixia dakujem, mam sa tak, ze zijem 😖 A doma, fuuuu, ... neviem sa vyjadrit k situacii, v akej sa nachadzame. Ale tak vraj cas lieci, uvidime...
@lucinka83 ahoj...ako myslis sedia??? nasa Nela ked ju posadim pekne sedi....ale sama sa z lahu neposadi...ale ked ju ja tak pekne dokaze sesiet...az kym nechyti nervy a nesvihne sa dozadu...a preto ju nemozem nikde samu len tak nechat 🙂
a my papame....rano mliecko (kojime sa), potom jogurt/ kasa. obed zeleninka/maso/cestoviny/ okolo 1400 kojime ...o 1600 vyziva/ovocie/jogurt a vecer uz len flasa mlieka.... 🙂
@gumimaci to bude este sradna, ked budu hracky vsade, v suflikoch, v skriniach, v smetnom kosi.... Misko aj potraviny takto skryva 😅
@ivanulienka81 akoze Misko skryje trebars chlieb co ma na ranajky a ty ho najdes o tyzden v supliku? 😀 no parada- Ondrej uz zistil ako sa otvara kos na smeti a uz v nom par krat uradoval 😝 🙄
@janica81 Tamke ked sa nechce sediet uz tak sa zvali na bok a da sa na brusko.. takze ju mozem nechat sedkat na zemi v pohode, teda pokial ju Misko nesunda 🙄
@gumimaci napr. rozok co len tak zuzle si odlozi, ale dnes hryzol mrkvu, tak si ju odlozil za gauc 😠 uz som aj 100 rocny rozok nasla za skrinou... zemiaky v pracke... lego medzi oblecenim v suplikoch... a babke schoval paradajkovy pretlak, lyzicky poschovaval po suflikoch a kadeco, uz sa nepamatam a co ho napadne zahodi do kosa, ze akoze smet... zase ho chyta smetiarsky osial
@daniela85 ja davam tiez zvolensky a rajo probiu, ale uz aj ochutene - mal vanilkovy a marhulovy a v pohode jedava milacik a pribinacik, ale pribinaka, len raz, max. dvakrat do tyzdna, kedze obsahuje tvaroh
a vcera som mu rozpucila aj surovu jahodu, dala som mu ale iba 2 lyzicky a v pohode, ani sa nevyhadzal, nic
@daniela85 my tiez zvolensky a Rajo smotanovy, vacsinou biely ale 2x mal aj ochuteny vanilkovy, milacik okostoval- nechutil.
@zuzanockamt Ondrejka jahody nejak neoslovili, radsej ma maliny 🙂
@gumimaci jurko by bol este hltal dalej, najskor som mu dala polovicu len tak pocucat, ci sa mi oplati pucit, ale otvaral usta, tak som popucila a dala iba 2 lyzicky, viacej som sa bala ... a aj to by som mu nebola davala, ale MM do mna hucal, ze ved sa mu nic nestane, nech vyskusame ... ja pockam na domace maliny aj ribezle a potom v juli/auguste aj na cucoriedky
@zuzanockamt aj ja davam jahody, maliny, ceresne, hrasok, vsetko cerstve
@lucinka83 jurko mal uz tiez hrasok, tento tyzden chcem ist kuknut na trh, ci uz maju ceresne a vyskusam, lebo u nas este dozrete nebudu, tak ak z dolniakov uz dosli
@zuzanockamt ja som ovocno zeleninovytyp, takze Ondrej papa so mnou skoro vsetko co je cerstve. vcera sme sa hodinu bavili tym, ze som supala a odkostkovala hrozno a na striedacku sme sa krmili 🙂
@gumimaci no len mne jurko kusky velmi nechce, tak neviem ako by to dopadlo, asi len popucit alebo rovno pomixovat
@zuzanockamt tu su ceresne uz dlho, ale na trhu chcu 6€ za kilo 😠 my ich dostavame, tu ich ma vela ludi v ahradach, ze uz nevedia co s nimi
@gumimaci u nas ma svokra v zahrade ceresne, ale este nebudu
Ahojte...dnes mame presne 9 mesiacov...mamka sa tesi aka je to uz velka slecna..:🙂 mame konecne prvy zubok...trosku neskoro ale nevadi....mam na Vas jednu otazocku....moze ju ten zubok boliet viac ked je vonku??ani neviem ako vysiel ,ale od kedy je von tak mala je nervozna placliva,stale sa s niecim hra v puse...tak neviem ,pretoze ja som pocula ze zubky bolia kym sa neprerezu,ale ze potom to uz neboli...
@katarina87 gratulujem k 9 mesiačikom 🙂 a co ak sa prediera dalsi zubok... nam vysiel prvy, hned druhy, a uz mame tri a dalsie 2 sa tlacia, idu nam ako huby po dazdi 😀
@majjjka24 Zatial nic nevidno,ale je to mozne ,pretoze pri prvom som tiez nic nevidela,len den pred tym ako sa ukazal tak mala krvavu podliatinu na dasienku...ale pripisovala som to tomu ze stale okusuje postielku a niekedy sa jej podari aj buchnut pusinku....tak uvidim...
@katarina87 my sme tiež zubky objavili, az ked boli von :D :D

@tothova5a ani ja neupratujem pocas dna,az vecer,ked uz spi,lebo najnovsie je super zabava celu krabicu s hrackami jednym tahom vysypat,ved akaaaa sranda...takze to by som nic ine nerobila,len ich zbierala cely den... 🙂
@kitchima ahoj,uz sa tu po tebe aj patralo 😀 ako sa mate? doma ok? to fakt uz sama chodi????? 😕