icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

daniela85
15. jún 2011

@katarina87 ahoj mna tiez napadlo ze sa jej mozu drat von dalsie, my uz mame 4 a dalsie 4 sa jej teraz tlacia naraz..tak mame radost, a to je super ze ste ani nevedeli kedy vam isli von, my sme mali doma veselo, a mame doteraz... 😖

daniela85
15. jún 2011

@gumimaci no tak som jej kupila vcera ten zvolensky, ale asi bude po mne, mne jogurty a tomu veci podobne nic nehovoria 🙂 a jahody malej davam uz od marca, tie jedinne s ovocia mi zje ☹ ale skusim to hrozno , a skusim aj hrasok kuknut, a to mu davas cely ci to popucis?

daniela85
15. jún 2011

@lucinka83 a ten hrasok nieako pucis ci davas celu bobulku?

daniela85
15. jún 2011

@gumimaci nasa je tiez taka smetiarka ze sme to ardsej vyriesili tak ze smeti su uz len na balkone, a s poriadkom si hlavu moc nelamem...zatial...v kazdej izbe ma krabicu, ked ide spinkat to tam vsetko nahadzem a ked vstane tak jej ju dam a je...ale teraz ako uz stoji a co to prejde kolo nabytku tak su ovela zaujimavejsie sufliky, skrinky atd....tak teraz davat pozor aby si tam prst nenechala.....teraz som uz nevedela co s nou tak som jej na zem dala vanicku a nahadzala hracky a je aspon ako tak pokoj....

lucinka83
15. jún 2011

@daniela85 ja ho mixnem uvareny, ked davam surovy, tak mu ho rozhryznem 🙂

tothova5a
15. jún 2011

Hlaska dna od mojho manzela, ked som sla vecer upratovat Nellkine hracky: "Neupratuj jej to, ved ona si to nechala nachystane na zajtra" 🙂

daniela85
16. jún 2011

Ahojte, chcem sa Vas opytat kolko maju deturence zubkov a ako to prezivaju, popripade co davate ak su mrzute...dakujem 🙂

zuzanockamt
16. jún 2011

@daniela85 nas jurko ma este len 2 spodne vonku, teraz je dost mrzuty, tak mozno mu pojdu dalsie, lekarka mi odporucila homeopaticke cipky Viburcol (12 ks stoji cca 5€, davkuju sa 2-krat denne) a este zvyknem potriet aj gelom Calgel, ale to väcsinou hned pooblizuje, tak na dasna sa moc nedostane ... a na mrzutost u nas jedine nosit 🙂 ... ked treba aj v noci 😝

daniela85
16. jún 2011

no tak to presne, nosit a nosit 🙂 nam moc nepomohli tie viburcol...ja som dost na homeopatiu, teda aspon pre malu, este davam chamomillu ale to tiez iba sem tam sa ukaze ze to zabralo, mne poradila byvala kolegyna ze vinom to mam potierat dasienka, ale sa mi to nezda ako dobre riesenie, este som teda nepocula ze detom alkoholom sa maju dasna natierat a tie gely tiez pooblizuje a ucinok sa nedostaví
🙂

daniela85
16. jún 2011

@zuzanockamt ten prispevok hore mal byt pre teba, stale zabudam ze mam dat odpovedat 😒

majjjka24
16. jún 2011

@daniela85 my mame 3 a dalsie dva na obzore a v poslednej dobe sme tiez mrzutejsi... a este robi niekedy take grimasy, ako ho to chudatko svrbi, ci boli... ☹ a sem tam pouzivame dentinox, ale tiez ho hned poolizuje..

daniela85
16. jún 2011

@majjjka24 ved to ze ich to svrbi a boli, tak vieme asi ake to je ked bolia zuby teda ja urcite...no mala ma 4 von teraz jej idu obe dvojky aj hore aj dve dvojky dole...a uz som jej dala aj kozu zo slaninky cmulat a nic...ja uz fakt neviem co by jej bolo dobre... ☹

elixia
16. jún 2011

@daniela85 my zatial ziadne zuby nemame 😀

sjusiquatro
16. jún 2011

jaaj nam sa tlaci teraz druhy zubok a to je placu a bolesti a aj teplotku mal dnes chudacik a ked som mu isla dat nuroven tak to prehltol a iba som videla ako ho napina a potom tak sa vygrckal....jaaaj moj chrustik..tam som mu dala cipok ale uz trosku klesla teplota tak hadam uz bude dobre....a prvy zubok v pohode isiel bez dakej velkej bolesti a ten uz mame vonku viac ako mesiac a traz zacal druhy

hobit
17. jún 2011

rastie nam prvy zubok 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
17. jún 2011

@stvura my uz budeme zubadlo...doteraz nic a zrazu biela ciarocka v puse, ale este ho nevidno volnym okom 🙂
inac baby, aj vase sidla tak vystrajaju napr. na ihrisku? ze viac odvahy ako schopnosti? Tobi napr. vylezie schodikmi na smykacku, tam prelezie tunelom, len potom chudak nevie, ze si treba sadnut ked sa chce smyknut...okrem toho napr skusal liezt rebrikom 😀

lukra
17. jún 2011

@daniela85 ahoj, to vazne si jej dala kozu zo slaniny 😨 brrrr, to by som ani ja nechcela 😒

lukra
17. jún 2011

ahojte, Lucke vysiel prvy zubok 15.6. ale bolo mrzutosti. a teraz vidno druhy. Tuto noc sa zobudila az o 5h a to spala od 21.h. To je pokrok, aspon u nas.

lukra
17. jún 2011

@stvura teba som tu dlho necitala. Bola si prec, ci si nestihala? No sice ani ja som neprispievala, len som si citala cez mobil co tu nove... 🙂

lukra
17. jún 2011

no dnesna noc bola u nas rusna. Najstarsi sa pred polnocou povrackal, ale tak moc...a spal v tom dalej. Matrace premocene a zbytok taktiez a ten zapach...tak sa prestahovali na zem do vedlajsej izby. dobreee vzruuuso

stvura
Odpoveď bola odstránená
daniela85
17. jún 2011

@lukra no vazne...uz som nevedela co, samozrejme som ju umyla aby nebola moc slana...a nam tiez davali kozu zo slaniny a vraj to pomohlo...

daniela85
17. jún 2011

@lukra mojej malej vysiel prvy zub est enemala ani 5 mesiacov a odvtedy to ide....zhruba kazdy druhy tyzden jeden...a teraz 4 naraz 😒 ale som pocula ze je lepsie ked sa tlacia neskor ze potom idu velmi ryyychlo, tak my si to takto odtrpime...vzdy predtym ako jej idu von tak sopliky co sa drzia 6-8 dni, potom chvilu klud, zas sopliky a potom uz je von...takze z tych zubkov mame skoro stale sopliky a to je radosti ked ich tahame von 😖 tak dufam ze tieti co sa jej teraz tlacia nam raz dva vylezu...teplotu mala len pri prvom, zatial...

panki
17. jún 2011

Bože aké sú tie deti strašne rozdielne, niektoré ešte ani zúbky nemajú a my už máme vyše mesiaca 8 vonku. Prvý nám vyšiel v 3,5 mesiaci.....chúdiatko dúfam že jej o to skôr nevypadajú 😒

gumimaci
17. jún 2011

ahojte,
posledne tyzdne je maly dost narocny.. furt niekam lezie, musim ho odniekal davat dolu..-. zas mu asi ide nejaky zub, 2 dni je nervozny placlivy... a papa na etapy, vsetko do neho doslova pcham na 3x. 😒

@daniela85 davam potlacenu vsetku zeleninu, uz nemixujeme. brr ale slaninu neee, aj ked verim, ze nasi mi to jak babatku davali kusat. ja niekedy s otvorenou hubou pocuvam, co sa robievalo.. 🙂

@hobit mne staci co to naser kamikadze stvara doma 😝 mozno vyskusame nejake ihrisko zajtra v eurovea, lebo tie co tu mame na uliciach nie su pre baba dobre.

gumimaci
17. jún 2011

@panki my mame 6 zubov v priebehu 7 -8 tyzdnov a vyzera to na dalsi 😨

zuzanockamt
17. jún 2011

dievcata, davate detom nieco jest aj medzi jedlami? ... nejake ovocie alebo zeleninu v surovom stave? ... nas Jurko jedava pocas dna 5-krat + 2 -krat v noci, ale inak nedavam nic
a davali ste uz niekto pit vodu priamo z vodovodu, teda neprevarenu? ... ja uz asi vyskusam, lebo vzdy si zabudnem vychladit a v termoskach mam len horucu, tak vzdy skoncim pri caji

gumimaci
17. jún 2011

@zuzanockamt ja davam tie kukuricne chrumky alebo keksy a ovocie.
Takto uz pekne papa jablcko... 🙂

panki
17. jún 2011

@gumimaci no nám vyšli spodné jednotky v 3,5 mes.v priebehu týždňa, tri mesiace nič.....potom všetky štyri vrchné naraz behom 5 dni a o týždeň na to dve spodné dvojky....teraz už našťastie mesiac nič......a už je takáto šelma zubatá 😅