icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
21. jún 2011

ja ho davam do stolicky, ked potrebujem cosi urobit, kedze sa nam da stolicka rozlozit na stol + malinka stolicka, tak nie je ani vysoko a na WC-ko chodi so mnou a tiez v kuchyni sa kuka, ked varim alebo umyvam riad, len to musi byt vsetko rychlo, lebo dlho tam nevydrzi 😀

gumimaci
21. jún 2011

@zuzanockamt zo stolicky mi zacal vyliezat a ked pride za mnou na wecko, tak mi chce vliezt do misy, alebo zdrhne tak ze ho nevidim a demoluje jeho oblubene domace kino 😝 😅

zuzanockamt
21. jún 2011

@gumimaci to nas jurko v kupelni len trieska do pracky, stahuje si uteraky na hlavu a hra sa na schovavacku alebo vytahuje spinave pradlo z kosa 😀

estterka
21. jún 2011

nasa mala v piatok 11,88 kg a skoro 10 mesiacov uz mame 😵

ladywitch26
21. jún 2011

baby, ked vas tak citam, tak som rada,ze fabi je take kludne dieta. on mi vydrzi vsade, aj v postielke, aj v sedacke. nic nedemoluje, maximalne tak morcatu bucha po klietke. uplny opak jeho starsej segry. stanka musi byt vsade. to skor ju by som najradsej dala do ohradky, ked idem na wc, lebo jej staci ozaj chvilka a uz nieco zdemoluje.

inak s tym balenim, no my sme sli letecky na dva tyzdne na slovensko, a nikdy viac. 6kufrov a 75kg limit na batozinu nam bolo malo. pri dvoch malych detoch by bolo malo aj 150kg. takze nabuduce ideme radsej autom, tam pobalim vsetko. mame 7miestne a este aj velky stresny box, tak popraceme hadam vsetko. 😀

daniela85
21. jún 2011

@sjusiquatro aha, dakujem za vysvetlenie 🙂 tak aspon ze to neni nic vazne a drobec je uz imunny voci tomu...a uz dobre?

daniela85
21. jún 2011

@janica81 ahoj ja som tiez Kiku davala do choditka od pol roka, a teraz som ho zrusila lebo sa uz puste sama , a uz aj sama co to postoji, tak som ho odlozila nech sa uci pekne chodit...

sjusiquatro
21. jún 2011

@daniela85 no uz dobre trosku este na na chrbatiku a brusku ale v pohode....ale mal to dost

sjusiquatro
21. jún 2011

takto som sa zabaval na starkinej oslave este ze tam bolo aj nieco na hranie 😀

hobit
21. jún 2011

@gumimaci uzite si dovcu 😉

hobit
21. jún 2011

ideme sa pochvalit, dnes sa nam podaril prvy produkt do nocnika 🙂

estterka
21. jún 2011

@hobit super! ja davam malu uz dlhsie kazde rano na nocnik a hned zacne tlacit a vykaka sa aj vycika vycajne 😉 dnes sa aj cez den podarilo. ale cez den nedavam moc,len rano,lebo viem,ze to je jej "cas"

janica81
21. jún 2011

@hobit jej paráda!!! my už tiež asi dva tyzdne sa davamre🙂 hned po zobudeni a aj kakame aj cikame a aj semtam cez den ju dam...a aspon cikne 🙂

daniela85
21. jún 2011

@hobit aj my poctivo kakame a cikame do nocnika 🙂 malu davam po kazdom vyspinkani...a zacali sme cca od 6 mesiaca ked uz pekne sedkala 🙂

daniela85
21. jún 2011

ahojte chcem sa vas opytat ci mate doma nervaka 😠 ...lebo tato moja slecna jej to nieako ide, zacne revat zapoji do toho hasivky a uz to ma hned ine decibely...este aj paste zatne...a ak ano , co robite aby to nerobili? ja sa ju pokusam zabavit co pomoze na cca 10 sekund....na ruky ju moc nechcem bravat lebo to nem dobre....a zas moc ju durdit nemozem nechat bo byvam u nasich a potrebuju aj svoj pokoj...ja som dnes na nu pozerala ze co to stvara.....ked si predstavim ze do 5 mesiacov to bolo tak kludne babo, revala mi 3 krat...a od druheho ockovania sa to zmenilo a mam nervacika doma ☹ mozno je to aj ,,vekom" ale ono ju to to druhe ockovani efakt zmenilo... 😢 a este jedna vec kedy si tak riadne deti uvedomuju ze nesmu to a to? ja ked jej niekedy poviem nono tak ochopi a inokedy si robi z toho srandu a zacne sa rehlit...

hobit
22. jún 2011

@estterka
@janica81
@daniela85 no tak to ste sikovny, Tobi tam neobsedi a ani nema pravidelny cas na kakanie, len vcera sa mu nedalo vykakat tak som si povedala, ze na nocniku sa mu bude lepsie tlacit ako proti plienke a vyslo to 😅
@daniela85 nervaka mame aj my, naspuli pusu, vyprska sliny a capne nas 😀

zuzanockamt
22. jún 2011

@daniela85 nas jurko nejako velmi nenervaci ... a ked zacne mrncat, tak ho vezmem na ruky, upokoji sa a zase je dobre, znova sa hra ... ja to pripisujem tomu, ze bol dlho noseny, takze si pozornost vynucovat nemusi

daniela85
22. jún 2011

@zuzanockamt aj nasa je nosena,venujem sa jej non stop,ale nechcem aby bola na rukach ked nervaci...napr.chce chytat nocnu lampu,nedovolim jej a uz ma nervy...alebo ine veci,jednoducho co nesmie tak nesmie...a ked zacne zurit,zoberem ju na ruky,a bude vediet ze trosku pomrnci a pojde na ruky.a ja sa mozem potom zblaznit.

zuzanockamt
22. jún 2011

@daniela85 jej aj ty si nosila? ... v MT som nevidela este nikoho so satkou alebo nosicom, len raz jednu mamicku s mei taiom ... a co mas satku, ci nosic? ... ja som celu jesen aj zimu nosila v satke + neskor aj manduca, kocik sme takmer nvyuzili, len parkrat ... az teraz v aprili, ked sme kupili sportak, tak sa uz viac vozi ako nosi, ale on sa tak sam rozhodol, nosenie az tak uz nevyzaduje ... len pri uspavani a spava tiez s nami, tak podla mna je celkom pokojny ... dufam, ze mu to vydrzi, lebo ked vidim ine deti, co tie stvaraju, tak mam dost

daniela85
22. jún 2011

@zuzanockamt nie? ja som dost casto videla baby co nosia dietky.... a ja som nosila viac po dome, a mame aj klokanku aj satku....teda mali sme, klokanku mame...som nevedela poriadne uviazat tak som si radsej kupila klokanku...a ked sme isli na navstevy a tak...

daniela85
22. jún 2011

@hobit tak u nas je to zatial bez capkania...aj ked je pravda ze ja som v tehotenstve pokooooooooj nemala....aj ja som dost nervak....tak asi to ma po mame 🙂 aspon oco tak hovori 😖 ale teraz som ju isla ulozit a taky rev, ako pavian, fakt....ona ked do toho zapoji hlasivky..... 😠 nechce mi vobec flasu s mliekom, a ja uz tolko mlieka nemam...aj ked ona velmi malo papa...ale ja uz neviem ako ju mam donutit aby aspon tu 60 vypila.... ☹

lenkaff
22. jún 2011

@daniela85 podla mna nas Filipko si uz uvedomuje ze ked mu poviem nono alebo nie to nesmies tak to nesmie. lebo ked mu to poviem tak sa na mna smutne pozrie a zacne plakat.

daniela85
22. jún 2011

@lenkaff no tak to dobre 🙂 lebo tato moja hadica krapata si robi z toho dobry den... ale tak asi to musim castejsie opakovat 🙂

daniela85
22. jún 2011

dnes v praci na 5 a pol hodinky taaak rychlo mi to uslo....a taak mi bolo luto za krpcekom ☹ 😢 no ale nevyzili by sme z tych 190 eur 😠

zuzanockamt
23. jún 2011

@daniela85 uz musis pracovat? ☹ ... ja by som rada aspon do 2 rokov a dovtedy zacat vlastny biznis

lukra
23. jún 2011

@daniela85 ahojky, to verim, pri takej "almuzne" je tazke vyzit 🙂 tiez by som rada nieco zacala robit, ale nechat tri deti rodicom, to by bola pohroma. Ale uz ma to fakt taha nieco robit, po 6r.doma, ale ved to rychlo utecie a potom budem smutit za tymi casmi.

lucinka83
23. jún 2011

@sjusiquatro aj my mame 6tu chorobu, tie horucky boli strasne... :(

hobit
23. jún 2011

@zuzanockamt a aky biznis ak to nie je tajne?

vejinka
23. jún 2011

@daniela85 mam dve deti a starsi si obcas tiez neuvedomuje ze to a ono nesmie.ale to je zasa ine..obdobie vzdoru.do roka netusi dieta co je ano a nie.niekomu to trva dlhsie

janka0007
24. jún 2011

ahojte,mozem sa pridat k vam?uz dlhsie vas citam,aj ja mam doma 9 uz pomaly 10 mesacnu babulku 🙂 🙂 🙂