icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
3. júl 2011

Ahojte 🙂

už sme doma z CHorvatska 😀 bolo uzasne, mala este uzasnejsia......ostala by som este zo tri tyzdne 😀

hobit
3. júl 2011

@daniela85 juj, tancujeme aj my, to som zabudla napisat 🙂
@janica81 vitajte doma 😉

janica81
3. júl 2011

🙂

daniela85
4. júl 2011

🙂

daniela85
4. júl 2011

juuuj v noci bol dlhyyyyy spanok...od 23,30 do 5,30 spala ,,az" 23 minut.... ☹ 😠

janka0007
4. júl 2011

@daniela85 Ahoj,tak to ti nezavidim,ale inac aj moja mala posledne dva dni velmi zle spi,hadam aj 10 krat sme boli hore,taka bola nekludna..

zuzanockamt
4. júl 2011

@daniela85 a spava pri tebe alebo sama v postielke? ... nas krpec spava pri nas a aj ked sa v noci niekolkokrat zobudi, tak mi to nevadi, lebo nemusim k nemu vstavat ... mal tiez horsie obdobie, ale posledne dni su celkom fajn

katarinajurikova
4. júl 2011

@janica81 jeeej mozem sa spytat,aka bola dovolenka s mimcom?Mi sa tiez chystame ,ale bojime sa ,aby to maleho nejako nevycerpalo,autom do Chorvatska....

jajus101
4. júl 2011

Ahojte maminy, chcem sa vas spytat...ako uspavate svojich drobcov? Hlavne cez den? Moja vecer vacsinou zaspi hned po kojeni,ale ked ju uspavam doobeda alebo poobede, tak nehrozi. Potom ju musim uspat bud v kociku, alebo na rukach 😒 Ked ju chcem uspat v posteli, tak mi nevydrzi lezat a vsade lozi, ale spat ee. A v postielke sa hned postavi 😅 Keby som ju mala takto uspavat, tak cez den nespi vobec. Tak ju dam do koca a tam zaspi zachvilu. Ako uspavate vy???

anetaadam
4. júl 2011

@jajus101 ten isty problém máme aj my,v postielke sa hned postaví a lozí po nej,v posteli nehrozí ,takže posledná záchrana tiež kočík 😒

jajus101
4. júl 2011

@anetaadam presne, pokial je vonku pekne, tak mi to nevadi, ze je v kociku. Ale nechcem aby si na to moc zvykla... Nechapem, ked citam, ze deti v tomto veku uz zaspavaju same... 😝

zuzanockamt
4. júl 2011

@jajus101 ja som vzdy uspavala na rukach, pripadne v satke/manduce ... teraz si k nmeu lahnem a postupne zaspi, ale uplne sam nie ... a ked je velmi nervozny, tak zase len na rukach 🙂

janica81
4. júl 2011

@katarinajurikova ahoj

dovolenka bola uplne uzasna...mala cestu zvladla uplne v poho..tam sme isli na noc 9 h....cize 90% prespala....a spat sme vyrazili o 1600 trosku sa pocudovala...vypila mlieko a spala az domov....naozaj ziadny problem...mali sme tam vel,mi teplo...natierala som ju 50 Biodermou..nema absolutne nic spalene...kupala sa kazdy den...a stravu som jej brala osvedcenu z domu a varila som jej....naozaj ziadny strach....vecer bola vzdy taka unavena z dna, ze o siedmej vana, mliecko a spinkala s 2x zobudenim na kojenie....a spala az do 8 co jej doma nehrozi...........

janica81
4. júl 2011

@jajus101 nuz my tiez cez den len v kociku a to max 2 x 20 min..... a vecer nastastie od onavy zaspi pri krmeni.......

jajus101
4. júl 2011

@zuzanockamt ved to ze aj ja vacsinou na rukach. Ale ked ona je taka hyperaktivna, ze aj na tych rukach sa mi vrti 😅 Uz som sa parkrat pokusala aj v posteli, ale to vzdy som to vzdala a tak herecka isla do koca, alebo som ju uspala na rukach 😵

jajus101
4. júl 2011

@janica81 uff to ti tak malo spi cez den? Moja vstava tak okolo 6.30-7.00 a spat uz ide okolo 10. Vtedy spi najdlhsie,niekedy az do obeda. A poobede spinka este pol hodinku, az hodinku. Ked ju uspim v kociku, tak lepsie spinka, len ked sa kocik nehybe 😝

ivanulienka81
4. júl 2011

@jajus101 tak musim ti napisat, ze my sme si presli kadejakym sposobmi uspavania... hlavne co sa tyka prvorodeneho 😝
mala, ta v pohode zaspinka sama pokial ju ulozim vcas... ked z nejakeho dovodu cas spanku pretiahneme, uz je nervozna a musim jej pomoct, aspon ju ukludnit na ruckach a tak ulozit do postielky... spava denne priblizne 4 hodinky... doobedu 2-3hod a poobede 1-2hod
a teda idem k synovi... jeho som musela vylucne uspavat od mala na rukach, skackala som na fitlopte a spievala niekolko mesiacov... potom sme zacali skusat uspavanie v posteli, ze vedla neho lezim, ale pri jeho aktivite nerealne... presli sme obdobim, ked som ho uspavala iba doma na chodbe v kociku... potom som mu zacala davat do postielky babiku, aby si myslel, ze s nim tam niekto je a to zabralo, bol sice na nu namotany, ale prepracovali sme sa az k absolutnej discipline... polozim do postielky, ulozime uz teraz leva, dam mliecko, vypije, pohladkam, dam pusinku, zamavam, dobru noc, zavriem dvere.... klud 😀

janica81
4. júl 2011

@jajus101 nuz veru cez den malicko... 🙂 len tak si schrupne

anetaadam
4. júl 2011

😒 my tiež spíme ako na ihlách,niekedy pol hodiny uspavame a 15min spíme

daniela85
4. júl 2011

@zuzanockamt spava v postielke, teda zaspava, o dve hodky niekedy o tri sa zobudi a davam si ju k sebe...podla mna su to zas zuby, lebo aj soploky sa jej dnes spustili....tak to len tyzden vydrzat...

jajus101
4. júl 2011

@janica81 mne malo spavala, ked som ju cez den uspala vnutri... ale potom som ju zacala uspavat vonku v kociku na terase, dala som pri nu vysielacku a spala oooovela lepsie 🙂 teraz je to uz lepsie aj vnutri 😉

daniela85
4. júl 2011

@jajus101 ahoj ja ju cez den polozim do postielky a dam jej falsku a spi, kym som ju iba kojila ze odmietala flasku tak mi zaspala pri prsniku....ale teraz vacsinou pri flaske v postielke...odstriekam si a aspon viem kolko vypila...ale my sme tiez mali obdobia ze bud v kociku alebo na rukach..a niekedy je to aj teraz...aj teraz som ju uspala na rukach...a s tym behanim, a stveranim ma to vie dozrat hlavne ked vidim ze uz uz zaspava a ona behom stotiny sa preberie a uz je to v haji...daj vediet ako ste na tom postupne.. 🙂

daniela85
4. júl 2011

@janka0007 ja to pripisujem zubkom...je taka vzdy nespava ked idu von...

jajus101
4. júl 2011

@ivanulienka81 a ako vies, kedy presne je cas na spanok? Ku mne sa moja mala zacne tulit a tak si mrnkat.Vtedy viem, ze chce spat. Ale aj tak vymysla, ked ju idem uspat. Jeden cas aj moja zaspavala s maznacikom sama, ale ako je vacsia, tak ho uz nechce a musim jej pomoct ja 😅

jajus101
4. júl 2011

@daniela85 my presne tak isto, tiez zaspala pri kazdom kojeni, ale teraz sa to stane iba vecer...aj to iba niekedy 😝 Presne aj mna to hneva, ked vidim, ze uz skoro spi a aj tak vymysla a nie a nie spat. Kolkokrat uz ma aj oci zavrete a kruti sa v postielke, co sa chce postavit.

daniela85
4. júl 2011

@janica81 mne mala do piatich siestich mesiacov za 24 hodin spavala maximalne 8 hodin....to bola sranda..a ked mi prvy krat zaspala cez den na dve hodky som nevedela co mam s tolkym volnym casom robit....to mala od narodenia tak...lebo to bolo v noci poplatanych 5 a cez den dve tri hodky rozdelenych na 15-20 minut...

daniela85
4. júl 2011

@jajus101 my sme tiez zaspavali len von, ale ako zacala zaspavat na brusku tak odvtedy si fajn cez den scgrupne aj dve hodky dnu...a teraz von len predriemne vacsinou od tych 20-40 minut...

daniela85
4. júl 2011

@jajus101 no presne...ma ide trafit....uz mam v plane co porobim ked zaspi a prt z toho 🙂 a tristo krat ju dam lehnut oci zavrete ledva to drzi hlavku ale aj tak sa postavi.... 😠

jajus101
4. júl 2011

@daniela85 moja tiez spava na brusku, ale to az vacsinou, ked tvrdo spi. A v poslednom case, ked ju chcem uspat v kociku, tak tiez vymysla a stale sa v nom dviha do sedu 😠

daniela85
4. júl 2011

@jajus101 ja na mojej badam ked si pomrnkava a je taka otupna...a tiez ked to natiahnem tak potom uz nespi a prebdie to...potom uz mozem robit cokolvek a ani za toho svateho .... tak hned ako badam znamku unavy radsej sa s nou pracem spat...aj ked to obcas dlhsie trva kym zaspi a le aspon zaspi...